Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
happy_ama spune:
Fetelor, pe voi va mai dor sanii? Pe mine m-au luat azi asa din senin...
Happy_Ama 21+ si Eva
Bobitza_85 spune:
si pe mine ma mai dor uneori...dar cel mai rau ma "omoara" spatele...mai ales daca stau in picioare...
16 +
olimp spune:
happy sanii nu ma mai dor , sar catodata sfarcurile ma jeneaza , si am observat ca au perioade in care imi sunt mari si congestionati , apoi se inmoaie...nu stiu ce tot lucreaza
apropo ar trebui sa produca lapte ? ...ai mei nu fac nimic..poate nu voi avea laptic
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 ce comic e "ciobanasul" mie mi-a placut de el , era asa natural si naiv 16 + |
daaaaaa
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Diana pup piticaah am emoti si noi mergem vineri de 8 martie la morfofetala inziua aia avem si an7versarea noastra amalia tsakoniati 21+ DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota |
Multi muuuuuuultiiii ani fericiti
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
olimp spune:
AAAAA bobita ciobanasul...tare simpatic a fost....
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
22 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Bobitza, nu vreau sa te sperii dar cu durerile de spate cred ca va trebui sa te obisnuiesti. La mine sunt 24/7 si tot asa m-au luat de devreme... Dar la mine e mai rau cand stau pe scaun si cand dorm...
Olimp, eu nu am observat scurgeri inca.... Dar mai au timp sa apara...
Happy_Ama 21+ si Eva
olimp spune:
happy , asa este , deci mai am de asteptat sa vedem daca voi avea laptic , credeam ca sunt ceva simptome care sa te ajute sa-ti dai sema daca vei fi buna vacuta de lapte sau nu
22 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Olimp, eu cred ca o sa dau randament ca prea s-au stramtat bluzele
Happy_Ama 21+ si Eva
Monirina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefana0909
Monirina, bine ai venit! Mergi la profil personal, editeaza profilul, optiuni profil +, semnatura. Dca nu ai rezolvat, mai scrie-mi! Stefania, felicitari pentru rezultatele bune! Referitor la vopsea de par fara amoniac, eu mi-am cumparat de la Catena http://www.catena.ro/Ingrijire-par-cat125-pag8.aspx?_orderBy=1 au multe variante de culori, important e sa mergi intr-o farmacie de-a lor bine aprovizionata. Sunt foarte multumita de ea, mi-a acoperit toate firele albe si nu am diferenta de culoare intre parul natural crescut la radacina si vopseaua veche. 15+ |
mersii!! intrasem acolo dar n-am intrat la optiuni :) am rezolvat
fetelor eu sunt doar in a 15 sapt (14sapt +3 zile) si azinoapte l-am simtitprima oara pe bebica, dar toata noaptea. m-am mirat ca s-a intamplat asa repede, desi stiam ca la a 2 sarcina se simte mai repede, dar ma asteptam pe la 16 sapt. voi cand l-ati simtit?
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 14+