Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Vi4i, acum am citit ce ai scris de job ul sotului tau, imi pare rau!! Sa va ajute Dumnezeu sa gaseasca ceva mai bun! Tin pumnii!

JoyJoy imi pare rau pentru cazurile alea cu prietenele tale! Sunt cu gandul alaturi de ele!

Pup toate fetele cucuietele si fac si eu 3 strigari: Elutza, ce mai faci esti bine? Nu prea mai intri asa des si sincer imi face mare placere sa te citesc!
Laura Lupu, esti bine?
Alinabold?
Ne gandim la voi! Asteptam vesti! Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

Felicitari Mihaela pt job si sa iti aduca numai impliniri!!
Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Va pup pe toate, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cred ca azi l-am simtit si eu pe bebe prima data Sunt in saptamana a 15-a, deci fiind la a doua sarcina e posibil sa il fi simtit pe Spriglet si nu vreo "misculatie" de alt gen.

Eu pe burta ma dau cu crema cu unt de shea de la Mothercare, ieftina, am dat vreo 5 lire pe ea. Tot cu crema asta m-am dat si la prima sarcina, si am scapat fara vergeturi, acum nu stiu daca e din cauza cremei sau a "materialului".

Mihaela, multe felicitari pentru job!

Vi4i, ma bucur ca a prins sotul un job, pacat ca nu e prea bine platit. Sa stii ca te inteleg foarte bine, in 2008 sotului i s-a terminat contractul cu 2 saptamani inainte sa se nasca cel mic, si din cauza crizei economice si lipsei de fonduri nu a mai fost reinnoit. El atunci lucra in Health Promotion, in Smoking Cessation (consilia persoanele care voiau sa se lase de fumat), si a trebuit sa se reprofileze. A durat mult pana si-a gasit un job permanent, nu ne-a fost prea usor, dar stii cum e, sanatosi sa fim ca restul se fac. Nicicum nu a fost sa nu fie cumva, vorba lu' tata

Dark Bendis 14+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Neata, premiera neplacuta la mine - dupa doua sarcini in care mi-a fost rau un pic in primele luni si cam atat, azi mi-am revazut ceaiul baut dimineata la jumatate de ora dupa ce il bausem - ce-i drept vina s-ar putea sa o poarte pacientul certat rau cu igiena pe care l-am avut si care mi-a "parfumat" tot cabinetul.

Ada, mama de Timea Christiane, 16.09.2003 si Teodora, 20.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GTina spune:

Mihaela, in primul rand, felicitari pentru job! Cand ai timp poti sa-mi completezi si mie datele. Data mea de nastere este 21.02.1978, DPN-ul pentru samburelul din burtica este 13.10.2013 si acasa o am pe Anisia nascuta pe 15.01.2007.

Nu am trombofilie, poate era mai bine daca era asta, am o boala de sange foarte rara care sa manifesta prin cresterea numarului de trombocite. M-am consultat inainte de a ramane insarcinata cu hematologul care mi-a dat OK-ul pentru o eventuala sarcina. Riscul este de 30% pierderea sarcinii in primele 3 luni, insa eu sunt optimista si stiu ca asta nu se va intampla.

Joy, iti tin pumnii la amnio, eu am o vecina care a avut o sarcina gemelara si si-a facut amnio, a fost totul OK, acum are 2 fetite sanatoase. Ma gandesc si eu la amnio, avand in vedere ca iau medicamente pe sarcina si ca nu mai sunt nici chiar asa de tanara...

Altfel, eu cu greturi destul de nasoale, astept sa trec de 12 saptamani, poate se mai linisteste un pic furtuna...

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Dragelor,

Ma ajutati si pe mine sa-mi pun semnatura cu emoticon? Eu sunt mai atehnica, am urmat instructiunile de pe site, dar nu reusesc :-)

Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Am reusit pana la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pastilutza spune:

Buna dimineata tuturor,

Miha, felicitari pentru noul job. Acum macar nu mai esti stresata din cauza jobului. E un mare atu.
Ziua mea e pe 24 oct - :), si de ieri s-a schimbat si DNP-ul, dupa eco morfologica pentru bitest- acum este 14 sept 2013.

Bebe e bine, are de toate, e sanatos si voinic , doar placenta este joasa si mi-a recomandat sa nu car greutati si daca se poate sa o lasam mai moale cu , spre deloc. -de parca pana acum ar fi fost foarte des :)) :)).
Ieri a intrat si sotul cu mine la eco si a vazut si el pentru prima data pe bebe. Era tare incantat ca a vazut clar inima, caputul , manutele etc.
Azi am fost sa dau sange pentru analiza de bitest care se coreleaza cu eco si cica sapt viitoare pe miercuri am rezultatul final.

Vi4i- sa-l susti pe sotul tau, ca totul va fi bine. Precis are nevoie si el de sustinerea ta. Pana la urma, se straduie pe banuti putini, pentru famila voastra. :)

Dunemarie- bine ca a fost doar o intamplare incidentul si ca in rest esti bine. Da tu ce ceai bei? Eu inca nu am gasit un ceai care sa nu fie verde sau negru ....ca sa fie ok de consumat. Recunosc, nici nu m-am agitat sa caut :)).

Azi ma agit sa plec mai devreme de la birou, daca resusesc sa termin treaba , pentru ca stau in zona Stadionului National si cu meciul Stelei, va fi nebunie in zona. Stradute inchise, locuri de parcare ciu-ciu, derbedei de suporteri etc.....si macar sa prind si eu un loc sa las masina cat de cat ok, ca altfel, o sa ma invart prin oras pana se termina meciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

Buna dimineata la burtici

eu astazi sunt fericita,m-am trezit cu o buna dispozitie si abia astept sa vina ora 17.00 sa mergem sa vedem bbica
astazi prichindelu meu are prima serbare karnaval la gradinita. l-am imbracat Indian,ce fericit a plecat la gradi
aici in Grecia nu se serbeaza primavara sau 8 martie dar ei au o perioada de vreo 40 zle de carnaval(ramas bun de carne) innainte de postul mare. si la gradinta face serbare unde toti copii vin mascati!

va doresc la toate o zi frumoasa!
va pun si eu o poza cu burtica mea de 13 sapt. https://plus.google.com/photos/116926563278738195575/albums/5849243109600905457/5852525729033871586 hahaha mai bine zis fara burtica

si aici o poza cu indianul meu https://plus.google.com/photos/116926563278738195575/albums/5849243109600905457/5852525840372282946

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 12+

Mergi la inceput