Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vi4i atat cat despre fetita de la noi in odisee...care a plecat la ingerasi ai dreptate nici un copil nu merita sa moara atat de devreme dar asa a vrut DD sa o ia mai repede la el. ea sa nascut cu niste afectiuni la inima..parintii au luptat mult si chiar au reusit acum ce axact s-a intamplat eu nu stiu! dar una stiu ca mami a ei a stiut ca Maria are probleme la inima inca din burtica dar a ales sa lupte si sa pastreze sarcina chiar daca medicii nu erau asa de increzuti! si totusi, stiu ca suna crud dar macar au putut sa se bucure de ea fie si numai 3 anisori cum se zice |
Offf Doamne, plang intr una!!!
Efectiv de cand sunt mama si vad si simple reclame la televizor cu copii suferinzi incerc sa schimb programul, incerc sa evit sa ma uit la programe cu copii care sufera de foame sau sunt parte la acte de violenta. Ma afecteaza enorm, plang si ma gandesc mult timp la acei copii. Sotul imi spune ca asa e viata, si ca trebuie sa ma maturizez, dar eu sunt la extrem de sensibila. Chiar nu pot.
Bravo parintilor!!! Sunt un model pentru mine!!! Bravo!!!!
mihahegarty spune:
Virgo, felicitari pentru saptamana trecuta cu bine.
Eu nu am avut deloc vergeturi in sarcina si nici dupa sarcina vreo 8 luni. M am ingrasat dupa nastere si la 8 luni am slabit brusc vreo cateva kg. Atunci mi au aparut din nefericire pe fund vreo 2 vergeturi si pe coapse. Foarte mult m a ajutat BIO OIL pe care il gasim in Boots.
Virgo, am sa ma uit si de crema aia de care ai mentionat tu cand o sa ajung in Romania. Poate pui un link sa o vad si eu si poate gasesc si in UK. M ar interesa, caci tare nu mi au placut vergeturile, n am avut in viata mea, chiar eram mandra de asa ceva. Dar prea mult orgoliu strica si uite ca m am procopsit cu ele.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Vi4i Fiuuuu am citit parca totul din urma... parca am scris mult,nu? imi cer mii de scuze si daca va plictisesc puteti trece de mesajele mele,no problem |
Nu ne plictisesti deloc Vi4i, uita te cata am scris eu cand ma apuc de citit din urma!
Si mereu imi cer scuze la fetele pe care nu le am comentat, nu este intentionat, caci eu tin la toate, fara exceptie!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Vi4i am facut niste schimbari pe prima pagina! sper sa va placa si va astept cu noi idei,propuneri... daca nu va plac schimbarile atunci modific totul cum a fost! Mihaela sper ca nu te superi ca m-am bagat peste lucrul tau.... desi nu am modificat ce ai facut tu ci doar am adaugat cate ceva |
Vai Vi4i, cum sa ma supar iubita?? Toata lumea are parola de prima pagina, deci oricine poate modifica. Esti o scumpa, mie imi plac adaugarile!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui pastilutza Apropo de burtici. Iata cum arata burtica mea dimineata si cum arata seara, in albumul meu de pe odisee https://plus.google.com/photos/116926563278738195575/albums/5843606478190579393?banner=pwa Azi merg si eu la eco morfologica pentru bitest, iar maine dimineata la sange. |
Admirat!! Super frumoasa!!!
Bafta multa!
Pastilutza, cand e ziua ta?
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui JoyJoy gemenii nu prea stau la caldurica 40 de saptamani :-). |
Asa e JoyJoy, ai sa fii mamica de 2 leuti.
Dar eu zic ca dupa 37 de saptamani e super ok. Oricum doctorul o sa ti spuna cum e mai bine!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui JoyJoy Miha bafta cu jobul! Sa iasa totul exact asa cum iti doresti! |
Multumesc mult JoyJoy!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Mihaela ma bucur ca a fost frumos la botez 13+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen. |
Saru'mana!
Uf, imi pare rau de injectiile alea, stiu ce inseamna de la Lorena. Am pupat o din partea ta! Si a amintit de tine.