Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Neata fetelor,

Maine ma duc si eu medic sa aranjam dublul test. Eu inca analize de sange n-am facut dar voi profita de ocazie si le voi combina cu dublul test.

In materie de la noi e drama mare. Hubby sufera profund si miorlaie pe langa mine ca motanul pe acoperis ... diseara poate ne bagam si noi la o baie cu spuma si un film.

Azi dimineata ma uitam cum se intinde fi-miu si nu-mi vine sa cred ca se apropie vertiginos de trei sferturi de pat. O sa am un Ghita Muresan in casa, sigur face 1,95.

Mami de Matei Cazimir si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Pastiluta verde cu iasomie, decafeinizat cu manuta proprie dupa metoda de acum cateva pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pastilutza spune:

Virgo - hai ca m-a distrat asta cu Ghita Muresan...Asa e bine sa fie barbatii ( din punctul meu dee vedere ) inalti ca Fat Frumos :)

Vi4i- ai cel mai tare indian, pe bune! Iar bb 2, e maricel :) Pupici pe burtici.

Fete cu bebei mari, mari. Va rog ajutati-ma si pe mine cu idei de cadou pentru o fetita care face 7 ani si un baietel care face 6 ani.

Merg duminica la aniversarea lor si nu am idee ce sa la iau cadou.

Din ce stiu eu , toti copii sunt inebuniti acum dupa tablete si telefoane, adio jucarii :)). Dar tableta si telefon nu am sa cumpar pentru ca este peste bugetul meu :)

Fata e mai baietoasa asa ....nu ii place sa fie domnisoara :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pastilutza

Virgo - hai ca m-a distrat asta cu Ghita Muresan...Asa e bine sa fie barbatii ( din punctul meu dee vedere ) inalti ca Fat Frumos :)

Vi4i- ai cel mai tare indian, pe bune! Iar bb 2, e maricel :) Pupici pe burtici.

Fete cu bebei mari, mari. Va rog ajutati-ma si pe mine cu idei de cadou pentru o fetita care face 7 ani si un baietel care face 6 ani.

Merg duminica la aniversarea lor si nu am idee ce sa la iau cadou.

Din ce stiu eu , toti copii sunt inebuniti acum dupa tablete si telefoane, adio jucarii :)). Dar tableta si telefon nu am sa cumpar pentru ca este peste bugetul meu :)

Fata e mai baietoasa asa ....nu ii place sa fie domnisoara :))

Idei de cadou: toale sau/si accesorii la gadget-uri. Daca fata nu e girly vezi de un tricou/bluza de baieti sau hanorac hip-hop. La telefon merge o "agatatoare" cool si la baiat un lego din care sa faca avion, elicopter. O sa fie ocupat o saptamana.
Mai, tablete si telefoane la copii de 7 ani ??? Inseamna ca numai al meu e normal si n-a pus niciodata mana pe PC la 5 ani si ceva ??? Unde mai e copilaria cu desene animate si batut mingea pe maidan ?

Daaa, Ghita al meu e urias in devenire. Iar generatia urmatoare suna cam la fel, hubby e tot un 1,95 cu picioare din gat si muschi supli de felina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Virgo, nu e singurul, nici Matei n-a pupat PC pana spre 6 ani. Abia acum a ajuns sa prinda si el cate juma de ora pe sapt, ocazional, de jucat la calculator. Dar nu e innebunit, si chiar daca ar fi, n-ar avea cu cine :)). Calculatoarele-s pt munca, tableta e doar pt verificat mesaje si, ocazional, se mai uita cu ta-su la chestii distractive pe youtube, iar telefoane-s pt comunicare, punct.

Pastilutza, pentru cei doi copii ti-as sugera a cauti pe net Geomag, sunt niste jocuri de construit absolut fantastice, Matei e innebunit si am innebunit, la randul nostru, si alti copii. Se gasesc si prin librarii.

Mergi la inceput

Pai daca tot suntem la odiseea (majoritara)a Fecioarelor nascute in anul Sarpelui, tin sa va sperii din timp: vai de steaua voastra ce va asteapta !
Eu si hubby suntem de 12.09 si 15.09. A tunat si ne-a adunat, iese cu scantei, iar acum mai vine una, parca vad ca tot pe-acolo. Mathias trebuie sa ne suporte, saracul.

Diseara la shopping. Mor de pofta, vreau struguri. Stiu ca o sa ma umflu ca un balon dar nu mai rezist. Macar o bobitza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Buna seara la toate domnitele de la Samburei si Dovlecei ,

Doresc sa ma integrez si eu in gasca voastra bineinteles daca mai aveti un loc si pt mine , daca bine vad eu sunt cea mai tanara graviduta , aici ma refer la saptamani de sarcina , eu am intrat acum in 5 saptamani deci pot sa zic ca s oleaca graviduta ,dupa 7 ani mai incordati intre ale infertilitatii .
Am o mica intrebare primul meu Beta l am facut la exact 4 saptamani de sarcina a fost 514.3 , stie cineva daca ar fii gemenasi sau chiar tripleti ?( sarcina e prin Fertilizare in Vitro si am transferat 3 embrionasi calitatea 1) sau sa stau si sa mai astept in 1.1/2 sapt sa fac un eco si sper si la inimioare!!
Va multumesc si o seara faina va doresc !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Buna fetelor,
scuze pentru absenta dar a fost o saptamana full si acasa evit sa deschid laptop-ul pentru a conserva picul de energie ramas.

Mihahegarty:multumesc pentru welcome si ghiocel,felicitari pentru noul loc de munca si multumesc pentru incurajarile in privinta varstei:)

Joy Joy: eu am o sora geamana si din spusele mamei nu s-a plictisit nicodata deci foarte probabil cei doi bebei vor alunga orice moment de plictiseala (probabil si multe din cele de respiro)dar va fi sigur experienta minunata.

Luanaambro:chiar trebuie sa stai in pat pentru ca bebei nostrii merita orice.

Am discutat cu sotul meu si am decis ca vom face analiza de cariotip fetal pentru ca reprezinta un diagnostic si nu o statistica precum dublu/triplu test. Asa cum a spus si Joy nu pot sa imi asum sa aduc pe lume un copil cu probleme si sa il las "mostenire" apoi fratilor lui.
Insa pentru ca burta mea are niste dimensiuni SF (adicatelea ma intreaba tot poporul daca sunt in 5 luni si abia am 11 saptamani) sfatul de le Genetic lab (ai dreptate Joy sunt super nice) a fost sa asteptam eco pe 15 martie pt confirmarea numarului de puiuti. Noi avem gemeni monovitelini in fiecare generatie asa ca am putea avea surprize.Eu una sper sa nu pentru nu stiu zau cum o scot la capat cu doi plus 2.Sotul meu in entuziasmul lui spune ca ra fi nemaipomenit

va tin la curent cu noutatile de spatamana viitoare cand la sfarsitul ei facem dublutest si eco.Intre timp promit sa va citesc/raspund cat de des pot.

Flavia

Andrei 24.02.1997
Alex 05.06.2002
Luca DPN 23.09.2013

PS. Cine papuci a inventat cosurile de gunoi din sectorul 1 care au o fanta laterala de aruncat gunoiul..este imposibil de vomat in asa ceva..cred ca pot numi chestia asta discriminare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DaniellaSM

Buna seara la toate domnitele de la Samburei si Dovlecei ,

Doresc sa ma integrez si eu in gasca voastra bineinteles daca mai aveti un loc si pt mine , daca bine vad eu sunt cea mai tanara graviduta , aici ma refer la saptamani de sarcina , eu am intrat acum in 5 saptamani deci pot sa zic ca s oleaca graviduta ,dupa 7 ani mai incordati intre ale infertilitatii .
Am o mica intrebare primul meu Beta l am facut la exact 4 saptamani de sarcina a fost 514.3 , stie cineva daca ar fii gemenasi sau chiar tripleti ?( sarcina e prin Fertilizare in Vitro si am transferat 3 embrionasi calitatea 1) sau sa stau si sa mai astept in 1.1/2 sapt sa fac un eco si sper si la inimioare!!
Va multumesc si o seara faina va doresc !!

Bine ai venit si sa fie intr-un ceas bun !

Vezi ca este chiar pe prima pagina un link, acolo ai valorile bHCG pe saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Neatza dragelor,

Vi4i hai ca incepe sa se contureze burtica! La a doua sarcina sigur se va vedea mult mai bine mai devreme de 5 luni Ai un indian scump foc!!! Success si distractie placuta azi la eco

Dark Bendis, wow deja ai inceput sa simti bebele? Ce frumossssss!!! abia astept si eu, dar sigur mai am vreo 2 luni de asteptat

Pastilutza, si eu tot pe langa Stadionul National am locuit, mai precis pe langa patinoar! Ce imi placea zona.. Eram in Riviera si IOR toata ziua In curand te poti plimba cu caruciorul pe acolo

Daniela, bine ai venit Sarcina usoara si bebe sau bebei sanatos/i Sa sti ca sunt sanse sa fie mai multi, eu tocmai ce am verificat ce valori aveam la 4 saptamani si erau in jur de 149-250 (ca am facut mai multe teste). Eu zic sa mai astepti vreo 2 saptamani sa faci eco sa fi sigura ca se vede bine.

Va pup

11+

Mergi la inceput