Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
DaniellaSM spune:
Anda , bine ai venit!!
Fetelor am o problema de dimineata sanii ma dor dar mai putin decat pana acum si am dat la peste o data de cand am avut testul pozitiv, in rest pot sa mananc , atat ca seara dorm repede , un pic ma doare spatele si foarte putin mai am niste crampe ."am citit pe internet cica cine e rau pana la 12 sapt au o sarcina sanatoasa si fara probleme, acuma intreb si eu fetele care asteapta gemenasi cum se simt sau cum au fost pana la 12 sapt?
Of of ,sambata asta merg la early scan ca nu mai am rabdare!!
Vasi va doresc o seara placuta!
graviduta 5 +
If you can you should,No matter what!
nanne16 spune:
Buna fetelor!
Daniella, nu te mai cauta de semne! E normal ca sânii sa nu mai doara ca la inceput. La 5-6 saptamani e prea devreme de alte semne!
Eu am 9 saptamani si nu am avut greturi... Ceva disconfort, aciditate, dar nu m-am "imprietenit" cu tronul
Sper ca te duci la eco dupa 6 saptamani. Ma rog, eu am fost la 5s6z si deja începuse sa ii bata inimioara
Stii ca este si subiect pentru gemeni? Uite aici ;-) o sa iti placa, mie una imi place
Anda, bine ai venit! Esti sigura ca DPN-ul este 13-oct? Mai degraba sfârsitul lui octombrie; oricând ar fi, sanatos sa fie!
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
eris spune:
Buna seara fetelor si de la mine!sunt tare puturoasa la scris dar citesc zilnic.azi am facut si eu morfo de trim 1. Bebe e foarte bine,translucenta nucala este de 1,33( eu imi faceam griji pt ca ginecologul meu imi spusese ca e2mm si mi se parea cam mare desi a zis ca pana la 3 e ok)dr de la eco a zis ca depinde de pozitia lui bebe,osul nazal vizibil,e mai mare cu vreo 3 zile,deci avem 14,2saptamani si burtica ascunde un baietel.deci voi fi soacra cu 2 nurori.
Pt fetele care merg la eco morfo,mie nu mi au dat nicio indicatie inainte de eco si mi a facut eco pe burtica.
Va pup si sa auzim numai vesti bune.
danyce spune:
Mina, felicitari pentru performanta Vizigotului!
Si eu vreau sa ma vopsesc pe par. Sora-mea (care e medic) mi-a recomandat sa folosesc un sampon colorant pentru cea mai mare marja de siguranta. Cica nu exista, de fapt, dovezi concrete vis-a-vis de nocivitatea vopselelor de par. Eu insa tot caut un astfel de sampon de cateva zile, dar nu gasesc inca nicaieri, zici ca or disparut de pe fata pamatului (am cautat la vreo 4 magazine pana acum)..Cum m-am tuns sambata, mi se vad si mai frumos firisoarele albe. Cred ca bantui imediat netul in cautarea samponului magic si nu ma las pana nu-l gasesc.
Anda, bine ai venit in club!
Bebelusii nostri aveau vineri fiecare cate 5,6cm la ecografie.
Daniella, nu toate sarcinile sunt la fel. De aceea nu cred ca e bine sa compari. Eu una am avut greturi la greu sarcina asta si ma simt des foarte obosita/somnoroasa. La prima sarcina n-am avut nicio problema.
Acum s-au mai rarit si greturile de cand am ajuns si eu la saptamana 12+.Azi parca am fost mai energica decat in ultimele saptamani si sper sa o tin tot asa.
Fetelor care aveti teste saptamana asta, va urez succes si sper sa iasa toate rezultatele bune! La mine a iesit ok translucenta nucala, astept doar rezultatele ultimelor analize de sange. O sa ma sune de la spital maine. Sper sa fie totul ok. Eu ma simt bine.
Daniela Veuger 12+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Elena_R spune:
Eu despre vopseaua de par stiu ca nu contactul cu pielea este neaparat daunator, ci mirosul puternic de amoniac (ca si la substantele de curatat). De aceea doctorul meu mi-a recomandat ca ma pot vopsi cu ce vopsea vreau eu, numai sa fiu intr-un loc bine aerisit. Cum nu am fereastra la baie si e inca un frig de crapa pietrele aici, nu am sanse sa ma vopsesc prea devreme cu restul geamurilor deschise.
11+
danyce spune:
Deocamdata mi-am comandat in seara asta de pe otto.nl niste creioane cu vopsea de camuflat firele de par alb. Arata ca niste rujuri, dar cica poti vopsi cu ele firele albe. Cum le folosesc dau raportul..Eu totusi parca nu indraznesc sa folosesc vopseaua inca. Elena are dreptate, amoniacul din vopsea e problema...Mie mi s-a mai recomandat sa ma vopsesc la un coafor aerisit, sa nu ma vopsesc eu insami..Enfin, eu de ani de zile ma vopseam singura sa salvez niste banuti ca ma costa 60 de euro o freza si un vopsit la coafor. Cumparand eu vopsea de la John Frieda sau Syos la oferte speciale, ma vopseam la nici 10 euro..Alternativa de moment sunt creioanele de care ziceam mai sus, tot cu 10 euro bucata.
Daniela Veuger 12+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
mihahegarty spune:
Buna seara frumoaselor.
Va multumesc tuturor pentru cuvintele deosebite! Sunteti minunate!
Imi cer scuze ca intru mai rar, dar Imi mi e bolnavioara, racita, cu febra si mi a si vomitat aseara.
Elutza imi pare tare rau ca ai fost in butoi in ultima saptamana. Iti transmit multi pupici si imbratisari calde. Nu esti singura!
Va sarut pe toate si sper ca maine sa intru. Maine nu lucrez, daca cineva vrea sa faca capitol nou sa mi atraga atentia, sa nu ma bag unde nu mi fierbe oala.
virgo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyce Mina, felicitari pentru performanta Vizigotului! Si eu vreau sa ma vopsesc pe par. Sora-mea (care e medic) mi-a recomandat sa folosesc un sampon colorant pentru cea mai mare marja de siguranta. Cica nu exista, de fapt, dovezi concrete vis-a-vis de nocivitatea vopselelor de par. Eu insa tot caut un astfel de sampon de cateva zile, dar nu gasesc inca nicaieri, zici ca or disparut de pe fata pamatului (am cautat la vreo 4 magazine pana acum)..Cum m-am tuns sambata, mi se vad si mai frumos firisoarele albe. Cred ca bantui imediat netul in cautarea samponului magic si nu ma las pana nu-l gasesc. Anda, bine ai venit in club! Bebelusii nostri aveau vineri fiecare cate 5,6cm la ecografie. Daniella, nu toate sarcinile sunt la fel. De aceea nu cred ca e bine sa compari. Eu una am avut greturi la greu sarcina asta si ma simt des foarte obosita/somnoroasa. La prima sarcina n-am avut nicio problema. Acum s-au mai rarit si greturile de cand am ajuns si eu la saptamana 12+.Azi parca am fost mai energica decat in ultimele saptamani si sper sa o tin tot asa. Fetelor care aveti teste saptamana asta, va urez succes si sper sa iasa toate rezultatele bune! La mine a iesit ok translucenta nucala, astept doar rezultatele ultimelor analize de sange. O sa ma sune de la spital maine. Sper sa fie totul ok. Eu ma simt bine. Daniela Veuger 12+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei |
Nu mai e la Kruidvat porcaria aia de la Schwartzkopf care acopera radacini, Retouche Racines au tradus francezii, aia de 7 eurici si ceva ? Era salvarea mea de toate zilele, chiar daca se duce la 4-5 spalari.
Asa arata:
http://www.looneo.fr/soin-coloration/schwarzkopf-coloriste-retouche-racines-LOO013929.html
Nu cautati ca nu e de gasit in Romania.
Mami de Matei Cazimir si 10+
mina spune:
Danielle, nu e 100% adevarata afirmatia asta. Eu la prima sarcina am vomitat o singura data, in rest eram ca o floare, nu tu greturi, nu tu nimic. Si am auzit de o gramada de sarcini fara greturi si stari de rau. Cam asa sunt si acum, inca nu am vomitat niciodata, si doar de 2 ori am avut o stare cu adevarat rea si simteam nevoia sa vomit. Asa ca nu e deloooc obligatoriu sa iti fie rau. Stai linistita ca simptomele variaza de la o saptamana la alta.
Multumesc tuturor pentru felicitarile adresate Vizigotului. Intr-adevar tenisul e un sport frumos si suntem tare mandri de el, important este sa joace cu placere si sa gaseasca satisfactii in asta. Noi cu echipa de suport pe margine.
Eu m-am hotarat, joi ma programez la coafor pt vopsit. Eu am parul cret si firele care cresc albe sunt si mai crete ca restul, stau maciuca in cap si se vad de zici ca-s vrajitoarea cea rea ajunsa la batranete. Gata, nu cred sa dauneze amoniacul ala, ca acolo unde merg eu e o incinta bine aerisita, da tre sa fiu mami frumos, nu bunica ciufulita, eeeeeee. De tuns nu ma mai tund. Iar de vopsit singura nici gand, ca-mi cad mainile din umeri pana moscolesc toate latele. Mai repede merge la coafor.
Miha, multa sanatate lui Imi, sa se faca bine repede repejor!
Eu azi sunt cam in viteza ca e ziua cu engleza lu fimiu, care engleza e de la 1 la 2, adica are fix o ora pt masa cand iese de la scoala, dupa aia il duc la eng, il iau la 2, mergem acasa si face temele si la 5 jumate la antrenament. Asa ca azi nu-l mai duc la after ca ar sta acolo doar 2-3 ore si ar insemna de fapt drumuri in plus pt mine. Am incercat si varianta asta si deja nu mai stiam la ce ora de unde trebuie sa iau copilu, de la after sau de la scoala....Si mai e si MAsterchefu diseara si baietii mei sunt fani declarati, nu scapam fara vizionarea in familie. Desi eu tare cred ca trag pe dreapta mai devreme ca sunt capie de somn de la vremea asta urata.
DaniellaSM spune:
Neatza fetele,
Nanne ,a si vrea sa nu ma caut dar parca suflu si in iaurt stiu ca nu e bine , ma uit in jur o colega in 7 saptamani rau de mama focului , prietena mea a a fost la fel ,stiu ca suntem diferite si ca nici o sarcina nu e la fel , da ma rog mai intri in butoi aseara am iesit din butoi cu ajutorul lui hubby. Pai sambata am exact 6 saptamani , se va vedea ceva sper, dar nu mai pot sa astept ca ma duc cu capul.
Apropo de vopsitul parului , eu m am vopsit sambata cu Loreal fara amoniac ,usa de la baie deschisa si un gemulet intredeschis,a prins binisor, l-am dat doar la radacina, si l-am tinut exact 20 minute.
Danyce ,o sa fiu si eu ca o floare dar mai somnoroasa si in rest nika!!
Miha, multa sanatate Imogenei.
Mina, abia astept si eu MasterChef,mai ales acum la inceput e super funny.
Fetele
graviduta 5 +
If you can you should,No matter what!