Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pastilutza spune:

buna tuturor,

Mina- Felicitari pentru Matei!
Parerea mea este sa nu te tunzi inca....are dreptate sotul :).
Iar referitor la placenta joasa nu te stresa, 75% din gravide au la inceputul sarcinii placenta joasa. Ea urca treptat, pana in sapt 20. Abia dupa saptamna 20 putem vorbi de asa zisa placenta previa si atunci vedem ce e de facut.

Eu azitromicina o voi lua dupa o schema de mai multe zile. Respectiv, cate 1 pastila pe zi timp de 3 zile (luni, marti, miercuri) si saptamana urmatoare inca 3 zile ( luni, marti , miercuri), dupa care la inca o sapt repet analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui DaniellaSM

Neatza fetele,

Nanne ,a si vrea sa nu ma caut dar parca suflu si in iaurt stiu ca nu e bine , ma uit in jur o colega in 7 saptamani rau de mama focului , prietena mea a a fost la fel ,stiu ca suntem diferite si ca nici o sarcina nu e la fel , da ma rog mai intri in butoi aseara am iesit din butoi cu ajutorul lui hubby. Pai sambata am exact 6 saptamani , se va vedea ceva sper, dar nu mai pot sa astept ca ma duc cu capul.

Apropo de vopsitul parului , eu m am vopsit sambata cu Loreal fara amoniac ,usa de la baie deschisa si un gemulet intredeschis,a prins binisor, l-am dat doar la radacina, si l-am tinut exact 20 minute.

Danyce ,o sa fiu si eu ca o floare dar mai somnoroasa si in rest nika!!

Miha, multa sanatate Imogenei.

Mina, abia astept si eu MasterChef,mai ales acum la inceput e super funny.

Fetele

graviduta 5 +

If you can you should,No matter what!

Nu te mai stressa. Sunt femei care nici n-au habar ca sunt gravide, se trezesc cu burta in luna a 4a. Nu e o regula si nu inseamna nimic daca nu ti-e rau. Poti doar sa te bucuri.

Deci voi sigur ati crezut ca eu "cai verzi pe pereti". Bebeloaica misca bine mersi, mai ales cand ma fac un pic covrig si nu-i mai las spatiu sa zburde, imediat ma "articuleaza" ca i-am invadat spatiul personal. Pacat ca pe dinafara nu se simte inca, moare hubby de ciuda ca nu stie ce se intampla.

Mami de Matei Cazimir si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Salut

Miha, multa sanatate lui Imi, sa se faca bine repede!

Virgo, foarte interesant ca tu deja il simti pe bebe In cate saptamani esti?

Si acum intrebarea zilei Voi gatiti pe mai multe zile? Eu in general daca fac o supa/ciorba sau mancare gatita, ma tin vreo 3 zile. Insa am citit ca acuma mai ales in sarcina nu e bine sa mancam mancare statuta la frigider mai mult de 12 ore Oare e adevarat? Voi cum procedati? Am stat aseara la bucatarie 3 ore sa fierb o supa si sa fac o mancare de mazare si sunt super obosita, doar nu o sa ma chinui asa in fiecare zi..ufff complicat!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Salut

Miha, multa sanatate lui Imi, sa se faca bine repede!

Virgo, foarte interesant ca tu deja il simti pe bebe In cate saptamani esti?

Si acum intrebarea zilei Voi gatiti pe mai multe zile? Eu in general daca fac o supa/ciorba sau mancare gatita, ma tin vreo 3 zile. Insa am citit ca acuma mai ales in sarcina nu e bine sa mancam mancare statuta la frigider mai mult de 12 ore Oare e adevarat? Voi cum procedati? Am stat aseara la bucatarie 3 ore sa fierb o supa si sa fac o mancare de mazare si sunt super obosita, doar nu o sa ma chinui asa in fiecare zi..ufff complicat!

12+

Sunt abia in 11+ ... normal n-ar trebui sa se "miste" nimic "simtibil", dar am tinut mortis sa-mi infirm iluziile si chiar atunci m-a pocnit din nou !

Si Mathias a miscat prima oara la 13 sapatamani, mult prea devreme pentru prima sarcina. Probabil e o chestie de anatomie care imi permite sa simt copilul atat de devreme.

Mami de Matei Cazimir si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la toata lumea!

Pe aici... toate bune. Cel mic de decis clar ca bebe din burtica e fetita, de aflat vom afla doar pe 19 aprilie (sau ma rog, ar trebui sa aflam), deci intr-un fel ma bucur ca el crede ca e fetita, deoarece isi dorea fratior si asa are timp sa se obisnuiasca cu ideea de surioara, in caz ca are dreptate

Elena, eu gatesc zilnic, dar in cantitati mai mici, rar fac pentru 2 zile (doar cand fac mancare gen cartofi frantuzesti, lasagna, varza a la Cluj) sau 3 (supa, dar si asta cam 2 zile ajunge). Dar nu petrec mai mult de 30-45 de min in bucatarie, fac multe paste, risotto, salate... sau chestii care se fac singure in cuptor. Iar daca nu am chef de gatit, il trimit pe sot sa cumpere pizza sau luam "chips and cheese" de la "nenea indianul". Nu cred ca e vorba sa nu mancam mancare mai veche de 12 ore, ci sa mancam "proaspat". Acum ca faci de azi pe maine nu e nici o problema, zic eu, daca mancarea sta in frigider.

Danielle, la prima sarcina nu mi-a fost rau nici macar o singura data, si totul a fost bine. Vad ca si de data asta am ajuns in trimestrul 2 fara greturi si varsaturi, sper sa mearga in continuare ca pana acum - adica bine.

Dark Bendis 15+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Multa sanatate la toti bolnaviorii si bolnavioarele!

Dark Bendis 15+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Virgo,DarkBendis, multam fain, ce bine ca nu sunt singura, si clar ma bucur enorm ca nu mie rau, dar na sti cum e omul ,,,

Cu mancarea si eu incerc la 2 zile sa fac ceva nou , dar ciorba sau supa clar sta si 3 zile , ca parca atunci vrei un take away sau altceva decat ai in frigider!

Nanne , tu ai facut scanul la 5 sapt si 6 zile ,asta de la embryo transfer sau de la ultimul ciclos? ca eu sambata am exact 6 saptamani de la ultimul ciclos.

Fete dragi imediat in scaune atentie la Masterchef, eu am sa ajung de la munca pe la 6.40 pm , doar 10 minute intarziere.

Vape toate pe burtici!!

graviduta 5 +

If you can you should,No matter what!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna,

Eu am fost astazi dupamasa la ginecolog si mi-a confirmat sarcina de 5 saptamani. Voiam sa merg peste 1-2 saptamani ca sa vad si inimioara, dar de aseara au inceput niste crampe si parca ceva firisoare roz cand merg la toilet, asa ca m-am speriat si fuguta la medic. El a spus ca arata ok, sa iau progesteron si tratamentul prescris de hematolog pt trombofilie si vedem peste 2 saptamani cum a evoluat. Sper totusi sa mearga bine ca exact asa am patit si in sarcina anterioara, mici scurgeri maronii pana in saptamana 7 de eram cu nervii creti cand mergeam la baie.
Voi ati patit asa ceva?Sunt tare stresata pt urmatoarele 2 saptamani cand merg iar la doctor

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgo

Citat:
citat din mesajul lui danyce

Mina, felicitari pentru performanta Vizigotului!

Si eu vreau sa ma vopsesc pe par. Sora-mea (care e medic) mi-a recomandat sa folosesc un sampon colorant pentru cea mai mare marja de siguranta. Cica nu exista, de fapt, dovezi concrete vis-a-vis de nocivitatea vopselelor de par. Eu insa tot caut un astfel de sampon de cateva zile, dar nu gasesc inca nicaieri, zici ca or disparut de pe fata pamatului (am cautat la vreo 4 magazine pana acum)..Cum m-am tuns sambata, mi se vad si mai frumos firisoarele albe. Cred ca bantui imediat netul in cautarea samponului magic si nu ma las pana nu-l gasesc.

Anda, bine ai venit in club!

Bebelusii nostri aveau vineri fiecare cate 5,6cm la ecografie.

Daniella, nu toate sarcinile sunt la fel. De aceea nu cred ca e bine sa compari. Eu una am avut greturi la greu sarcina asta si ma simt des foarte obosita/somnoroasa. La prima sarcina n-am avut nicio problema.
Acum s-au mai rarit si greturile de cand am ajuns si eu la saptamana 12+.Azi parca am fost mai energica decat in ultimele saptamani si sper sa o tin tot asa.

Fetelor care aveti teste saptamana asta, va urez succes si sper sa iasa toate rezultatele bune! La mine a iesit ok translucenta nucala, astept doar rezultatele ultimelor analize de sange. O sa ma sune de la spital maine. Sper sa fie totul ok. Eu ma simt bine.

Daniela Veuger 12+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Nu mai e la Kruidvat porcaria aia de la Schwartzkopf care acopera radacini, Retouche Racines au tradus francezii, aia de 7 eurici si ceva ? Era salvarea mea de toate zilele, chiar daca se duce la 4-5 spalari.
Asa arata:
http://www.looneo.fr/soin-coloration/schwarzkopf-coloriste-retouche-racines-LOO013929.html

Nu cautati ca nu e de gasit in Romania.

Mami de Matei Cazimir si 10+

Virgo
, eu pe asta am cautat-o prima! La Kruidvat cica nu mai au deloc sampoane pentru vopsit, doar vopsele. Am cautat in toate cele 3 filiale din oras, sa fiu sigura.

Eu raportez ca ma simt tot mai bine, aproape nici urma de greturi si nu mai mi-e som dupa amiaza, ceea ce e o premiera dupa ultimele doua luni cu greturi si somn la greu.

Daniela Veuger 12+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mina

Elutza, fruntea sus, in mod sigur e totul ok. Eu cred ca racita fiind nu ai mai simtit cu atata acuratete simptomele de sarcina. Mie asa mi s-a intamplat in cele 2 randuri cat am fost racita. Tinem pumnii sa fie bine!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din 09.09.2004
si bb2 DPN 18.09.2013
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Multumesc mult Mina pentru cuvintele frumoase si incurajari

Ella I. 12+

Mergi la inceput