Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

multumesc Ella, o sa astept sa treaca primul trim chiar daca arat ca naiba
poate ne spun si fetele care sunt la a 2 sarcina parerea lor

sper sa nu trec si eu prin stari ca ale voastre....

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Aici azi s-a sarbatorit Ziua Mamei, deci "Happy Mother's Day" la toata lumea, inca o data!

In timpul primei sarcini, m-am vopsit o data in al doilea trimestru si o data in al treilea trimestru, chiar inainte sa nasc. Nu mai tin minte ce vopsea am folosit in al doilea trimestru, cea din trimestrul 3 a fost din cea normala. De data asta astept sa merg in Romania (la sfarsitul lui aprilie) si ma voi dichisi acolo... sa vedem ce imi recomanda coafeza.

Elutza, e vorba de hormoni, asta e, vin la pachet cu sarcina. O sa treaca...

Noi pe Mister l-am lamurit ca bebe vine la sfarsitul verii. O sa fie mari schimbari in viata lui, va incepe scoala la mijlocul lui august, dupa 2-3 saptamani va veni fratiorul/surioara, eh, ce sa-i faci, ne-om descurca noi...

Eu am sarbatorit azi Ziua Mamei prin munca (am avut 2 joburi la politie, macar au fost scurte), asa ca imi iau seara libera, si ma pun cu sotul la Teveu, o sa ne uitam la un filmulet romantic, 50 Fisrt Dates. Noi de obicei suntem mari amatori de filme de aventuri, sci-fi, fantasy, dar am decis ca azi sa fim si noi oleaca mai romantici

Dark Bendis 15+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata,

Ma primiti si pe mine? UM 06.02, DPN 13.11, dar cred ca va fi mai repede ca voi naste prin cezariana.
Am facut azi dimineata al 6 lea test de sarcina de o saptamana incoace, toate pozitive iar de 3 zile am greturi. Mi se pare cam devreme din saptamana 4 sa apara greturile, la primul copil am avut din saptamana 6.La eco merg dupa saptamana 6 ca am ceva emotii fiind trombofil, dar iau tratamentul prescris de hematolog si sper sa mearga bine sarcina.

O zi frumoasa sa aveti!

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

DarkBendis, Happy Mother's Day si tie!!! Sper ca ai petrecut cea mai romantica seara :)

Anda, felicitari pentru cele doua liniute si bine ai venit!!! Sa-ti traiasca puiul cel mic, Alexandru si sa ai o sarcina usoara!!!

Fetelor, va pup pe toate si va doresc un inceput de saptamana plin numai cu vesti bune!!!

Ella I. 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miralexia spune:

Buna fetelor

Maine sunt programata pt ecografia morfologica de trim 1.Wow ce emotii...Vreau sa va intreb, pe cele care au facut-o deja, ecografia asta se face transvaginal sau pe burtica? Vrea si sotul sa mearga si daca va fi vorba de prima varianta are retineri :)
Daca eografia se face pe burtica ar trebui sa ma pregatesc in vreun fel? Sa beau apa, sa nu mananc, etc..Sunt programata la ora 14.
Cand m-am programat asistenta nu mi-a dat nici un fel de indicatii.

Multumesc
13 sapt 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miralexia

Buna fetelor

Maine sunt programata pt ecografia morfologica de trim 1.Wow ce emotii...Vreau sa va intreb, pe cele care au facut-o deja, ecografia asta se face transvaginal sau pe burtica? Vrea si sotul sa mearga si daca va fi vorba de prima varianta are retineri :)
Daca eografia se face pe burtica ar trebui sa ma pregatesc in vreun fel? Sa beau apa, sa nu mananc, etc..Sunt programata la ora 14.
Cand m-am programat asistenta nu mi-a dat nici un fel de indicatii.

Multumesc
13 sapt 3 zile

Eu am facut ecografia la 12sapt+3 si s-a vazut totul perfect prin 'metoda' pe burtica. Nici mie nu mi s-au dat indicatii referitoare la mancat, baut, singura idee de retinut este ca inainte de a intra in cabinet asistenta e iesit, mi-a dat sa completez un formular si mi-a spus ca vezica trebuie sa fie goala. Cam atat a fost la mine. Mult succes maine!

Jo 14+

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miralexia spune:

Multumesc Joy pt raspuns. Ahaaaa. deci si daca e pe burtica vezica trebuie sa fie goala. la fel ca si in cazul celei transvaginale.nu-i problema ca si asa merg des la baie deci de emotii sigur o sa vreau sa golesc vezica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Anda, bine ai venit!

Mira, se face pe burtica, poate sa vina sotul linistit. Ba chiar e recomandat sa vina, sa il vada si el pe bebe Transvaginalul se face doar in primele saptamani de sarcina. Cu mancatul nu e problema, daca nu ma insel ar trebui sa nu fie goala vezica (parca asa e, pentru transvaginala trebuie vezica goala, pentru eco "normala" nu) dar asta nu e problema, poti sa bei un pahar-doua de apa inainte sa mergi la ecografie, in cel mai rau caz te trimit ei la toaleta daca nu e bine.

Elutza, multumesc frumos, a fost o seara tare frumoasa

La noi e zapada... a nins ieri cat nu a nins toata iarna asta (in Glasgow ninge tare rar).

Edit: vad ca Joyjoy spune sa ca vezica trebuie sa fie goala. S-ar putea sa fie asa, eventual intreaba asistenta cand ajungi daca trebuie sa mergi la toaleta inainte sa intri.

Dark Bendis 15+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Pentru mamici si viitoare mamici, din Bucuresti si din imprejurimi, Joi pe 14.03 incepe targul pentru bebelusi la Sala Polivalenta. Se desfasoara in perioada 14.03- 17.03, intre orele 10-19. Eu am sa merg impreuna cu sotul sa "testam" produsele :)

Mira, si eu am maine ecografia morfologica. Pe langa cea care se face pe abdomen o sa-mi faca si transvaginala pentru a vedea hematomul si chistul. Analiza de sange am facut-o acum aproximativ 2 saptamani. O sa vina si sotul cu mine, dar, cu siguranta, la transvaginala, va iesi din cabinet
Bafta Mira, sa dea Dumnezeu sa iasa bine si sa fiti sanatosi

Ella I. 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgo

Pasti, si mie mi-a dat Azitromicina/si pentru partener. Dar n-am cum sa ma apuc acum de el in saptamana 10 ... o sa-l fac mai tarziu, am inteles ca e o singura priza.

Mami de Matei Cazimir si 10+

Atentie mare mare la stomac, eu de cate ori am luat antibiotice de doza unica m-am tavalit, la propriu, de durere de stomac. Stiu ca nu poti lua multe medicamente in sarcina insa discuta neaparat cu medicul si aspectul asta.

Mergi la inceput