Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (8)
Raspunsuri - Pagina 16

ela_ella2003 spune:
ela_ella2003 spune:
 multumesc Ella, o sa astept sa treaca primul trim chiar daca arat ca naiba
poate ne spun si fetele care sunt la a 2 sarcina parerea lor
sper sa nu trec si eu prin stari ca ale voastre....
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

DarkBendis spune:
DarkBendis spune:
 Aici azi s-a sarbatorit Ziua Mamei, deci "Happy Mother's Day" la toata lumea, inca o data!
In timpul primei sarcini, m-am vopsit o data in al doilea trimestru si o data in al treilea trimestru, chiar inainte sa nasc. Nu mai tin minte ce vopsea am folosit in al doilea trimestru, cea din trimestrul 3 a fost din cea normala. De data asta astept sa merg in Romania (la sfarsitul lui aprilie) si ma voi dichisi acolo... sa vedem ce imi recomanda coafeza. 
Elutza, e vorba de hormoni, asta e, vin la pachet cu sarcina. O sa treaca... 
Noi pe Mister l-am lamurit ca bebe vine la sfarsitul verii. O sa fie mari schimbari in viata lui, va incepe scoala la mijlocul lui august, dupa 2-3 saptamani va veni fratiorul/surioara, eh, ce sa-i faci, ne-om descurca noi...
Eu am sarbatorit azi Ziua Mamei prin munca (am avut 2 joburi la politie, macar au fost scurte), asa ca imi iau seara libera, si ma pun cu sotul la Teveu, o sa ne uitam la un filmulet romantic, 50 Fisrt Dates. Noi de obicei suntem mari amatori de filme de aventuri, sci-fi, fantasy, dar am decis ca azi sa fim si noi oleaca mai romantici 
Dark Bendis   15+
 15+
& The Goblin Prince (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

anda15 spune:
anda15 spune:
 Buna dimineata,
Ma primiti si pe mine?  UM 06.02, DPN 13.11, dar cred ca va fi mai repede ca voi naste prin cezariana.
UM 06.02, DPN 13.11, dar cred ca va fi mai repede ca voi naste prin cezariana.
Am facut azi dimineata al 6 lea test de sarcina de o saptamana incoace, toate pozitive iar de 3 zile am greturi. Mi se pare cam devreme din saptamana 4 sa apara greturile, la primul copil am avut din saptamana 6
 iar de 3 zile am greturi. Mi se pare cam devreme din saptamana 4 sa apara greturile, la primul copil am avut din saptamana 6 .La eco merg dupa saptamana 6 ca am ceva emotii fiind trombofil, dar iau tratamentul prescris de hematolog si sper sa mearga bine sarcina.
.La eco merg dupa saptamana 6 ca am ceva emotii fiind trombofil, dar iau tratamentul prescris de hematolog si sper sa mearga bine sarcina.
O zi frumoasa sa aveti!
 fericita de
 fericita de  Alexandru (11.04.2011)
 Alexandru (11.04.2011)

elutza82 spune:
elutza82 spune:
 DarkBendis, Happy Mother's Day si tie!!! Sper ca ai petrecut cea mai romantica seara :)
Anda, felicitari pentru cele doua liniute si bine ai venit!!! Sa-ti traiasca puiul cel mic, Alexandru si sa ai o sarcina usoara!!!
Fetelor, va pup pe toate si va doresc un inceput de saptamana plin numai cu vesti bune!!!
Ella I.  12+
  12+

Miralexia spune:
Miralexia spune:
 Buna fetelor
Maine sunt programata pt ecografia morfologica de trim 1.Wow ce emotii...Vreau sa va intreb, pe cele care au facut-o deja, ecografia asta se face transvaginal sau pe burtica? Vrea si sotul sa mearga si daca va fi vorba de prima varianta are retineri :) 
Daca eografia se face pe burtica ar trebui sa ma pregatesc in vreun fel? Sa beau apa, sa nu mananc, etc..Sunt programata la ora 14.
Cand m-am programat asistenta nu mi-a dat nici un fel de indicatii.
Multumesc 13 sapt 3 zile
 13 sapt 3 zile

JoyJoy spune:
JoyJoy spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Miralexia Buna fetelor Maine sunt programata pt ecografia morfologica de trim 1.Wow ce emotii...Vreau sa va intreb, pe cele care au facut-o deja, ecografia asta se face transvaginal sau pe burtica? Vrea si sotul sa mearga si daca va fi vorba de prima varianta are retineri :) Daca eografia se face pe burtica ar trebui sa ma pregatesc in vreun fel? Sa beau apa, sa nu mananc, etc..Sunt programata la ora 14. Cand m-am programat asistenta nu mi-a dat nici un fel de indicatii. Multumesc  13 sapt 3 zile | 
Eu am facut ecografia la 12sapt+3 si s-a vazut totul perfect prin 'metoda' pe burtica. Nici mie nu mi s-au dat indicatii referitoare la mancat, baut, singura idee de retinut este ca inainte de a intra in cabinet asistenta e iesit, mi-a dat sa completez un formular si mi-a spus ca vezica trebuie sa fie goala. Cam atat a fost la mine. Mult succes maine!
Jo
 14+
 14+Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Miralexia spune:
Miralexia spune:
 Multumesc Joy pt raspuns. Ahaaaa. deci si daca e pe burtica vezica trebuie sa fie goala. la fel ca si in cazul celei transvaginale.nu-i problema ca si asa merg des la baie deci de emotii sigur o sa vreau sa golesc vezica :)

DarkBendis spune:
DarkBendis spune:
 Anda, bine ai venit! 

Mira, se face pe burtica, poate sa vina sotul linistit. Ba chiar e recomandat sa vina, sa il vada si el pe bebe  Transvaginalul se face doar in primele saptamani de sarcina. Cu mancatul nu e problema, daca nu ma insel ar trebui sa nu fie goala vezica (parca asa e, pentru transvaginala trebuie vezica goala, pentru eco "normala" nu) dar asta nu e problema, poti sa bei un pahar-doua de apa inainte sa mergi la ecografie, in cel mai rau caz te trimit ei la toaleta daca nu e bine.
 Transvaginalul se face doar in primele saptamani de sarcina. Cu mancatul nu e problema, daca nu ma insel ar trebui sa nu fie goala vezica (parca asa e, pentru transvaginala trebuie vezica goala, pentru eco "normala" nu) dar asta nu e problema, poti sa bei un pahar-doua de apa inainte sa mergi la ecografie, in cel mai rau caz te trimit ei la toaleta daca nu e bine.
Elutza, multumesc frumos, a fost o seara tare frumoasa 
La noi e zapada... a nins ieri cat nu a nins toata iarna asta (in Glasgow ninge tare rar).
Edit: vad ca Joyjoy spune sa ca vezica trebuie sa fie goala. S-ar putea sa fie asa, eventual intreaba asistenta cand ajungi daca trebuie sa mergi la toaleta inainte sa intri.
Dark Bendis   15+
 15+
& The Goblin Prince (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

elutza82 spune:
elutza82 spune:
 Pentru mamici si viitoare mamici, din Bucuresti si din imprejurimi, Joi pe 14.03 incepe  targul pentru bebelusi la Sala Polivalenta. Se desfasoara in perioada 14.03- 17.03, intre orele 10-19. Eu am sa merg impreuna cu sotul sa "testam" produsele :)
Mira, si eu am maine ecografia morfologica. Pe langa cea care se face pe abdomen o sa-mi faca si transvaginala pentru a vedea hematomul si chistul. Analiza de sange am facut-o acum aproximativ 2 saptamani. O sa vina si sotul cu mine, dar, cu siguranta, la transvaginala, va iesi din cabinet  

Bafta Mira, sa dea Dumnezeu sa iasa bine si sa fiti sanatosi 
Ella I.  12+
  12+

mina spune:
mina spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui virgo Pasti, si mie mi-a dat Azitromicina/si pentru partener. Dar n-am cum sa ma apuc acum de el in saptamana 10 ... o sa-l fac mai tarziu, am inteles ca e o singura priza. Mami de Matei Cazimir si  10+ | 
Atentie mare mare la stomac, eu de cate ori am luat antibiotice de doza unica m-am tavalit, la propriu, de durere de stomac. Stiu ca nu poti lua multe medicamente in sarcina insa discuta neaparat cu medicul si aspectul asta.