Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
DarkBendis spune:
Raluca, eu le-am primit in mai putin de 2 saptamani (mi se spusese ca vor veni in 14 zile, daca nu ma insel a durat cam 10 zile).
Magda, daca doctorita ta a sugerat sa te internezi, nu ar fi rau, deshidratarea in sarcina poate fi periculoasa. Multa sanatate!
Noi suntem bine pe aici... mai program de relaxare, mai o tura de rufe puse la spalat, mai la o ceasca de ceai si taclale, mai un spalat de geamuri (ca din pacate e nevoie si de asta)...asta pe fundal de "Dr Who" (unul dintre serialele preferate)
Dark Bendis 14+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
danyce spune:
Buna dimineata, mamici! O zi relaxanta va doresc!
Noi plecam la doua aniversari si trecem sa-l vedem pe cel mai nou bebelus din familie, primul copil al varului sotului meu.
Daniela Veuger 12+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
JoyJoy spune:
saluti tuturor,
eu la dublu test am primit rezultatul pe loc (probele de sange mi s-au recoltat cu aproape 3 saptamani inainte de eco). in aceeasi zi m-am dus si la doamna doctor care ma are in grija, dar interpretarea propriu-zisa a facut-o domnul doctor care a realizat ecografia si masuratorile.
pup cu drag, o zi frumoasa
Jo 14+
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
ela_ella2003 spune:
Am si eu o intrebare: imi pot vopsi parul cu vopsea fara amoniac? parerile sunt impartite, dar cand am fost la fundeni majoritatea gravidutzelor erau vopsite, chiar si blond...
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
elutza82 spune:
Buna ziua dragelor
In primul rand, vreau sa va urez o primavara frumoasa, plina de fericire si momente unice
In al doilea rand, vreau sa le felicit si sa le urez noilor burtici care ni s-au alaturat, sarcina ursoara, fara temeri si probleme, doar cu multe bucurii
Ultima saptamana mi-am petrecut-o in butoiul cu depresie. Am avut niste stari de nu pot sa le explic, plus ca m-am certat destul de urat si cu sotul, sunt racita de 4 zile si am niste temeri in privinta sarcinii. Abia astept sa ajung peste 2 zile sa fac analiza Kryptor si sa-mi spuna ca tot este in regula. Poate ma credeti paranoica, dar, pana acum 2 saptamani mi-a crescut burtica, de atunci insa, nimic. Este normal? De cand am ramas gravida, am slabit 3 kg, ,pe care nu le-am mai pus la loc. Stiu si sunt constienta ca fiecare sarcina este diferita, dar, astept ziua de 12 martie pentru a ma linisti.
Mihaela, felicitari pentru noul loc de munca!!! Iti doresc ca acest job, sa-ti aduca numai impliniri si realizari
Va pup si va doresc o zi superba!!!!
Ella I. 12+
elutza82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty Vreau sa va intreb fetelor, ca stiu ca s a mai pus aceasta problema o data, cum vreti sa fac listuta de pe prima pagina? In functie de UM sau in functie de DNP? Voi votati si eu ma supun si fac modificarile. Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
Parerea mea este sa facem listuta in functie de DPN
Multumim mult scumpa
Ella I. 12+
Luanambro spune:
citat din mesajul lui elutza82 Ultima saptamana mi-am petrecut-o in butoiul cu depresie. Am avut niste stari de nu pot sa le explic, plus ca m-am certat destul de urat si cu sotul, sunt racita de 4 zile si am niste temeri in privinta sarcinii. Ella I. 12+ |
Salutari dragelor si de la mine!
Chit ca stau numai in casa si nu fac mai nimic (in afara ca dau instructiuni sotului ce mai trebuie facut), si eu ca Ella imi petrec zilele in butoiul cu frustrari si ganduri care mai de care mai pesimiste....macar de le-as sti originea ca sa lucrez putin la intensitate si impact, dar n-ai sa vezi!!
Pur si simplu "am capsa pusa" sa fiu moracanoasa si sa nu imi placa mai nimic. Ca sa nu mai zic ca Darius se invarte mereu pe langa mine si ma intreaba din 5 in 5 minute: "mami, cand scoatem bebelusul?"...e clar ca s-a saturat si el sa o vada pe maica-sa mai mereu la orizontala si ca asociaza burtica cu sursa tuturor interdictiilor lui de prin casa.
Trebuie sa ma apuc repede sa rasfoiesc cateva carti despre psihologia infantila ca sa incerc sa dreg putin busuiocul cu fiu-miu ca sa nu am parte mai incolo de gelozii si rautati fata de noul venit.
Uff, m-am mai racorit si eu putin, scuze ca vin cu mesaje din astea care nu imi stau in fire...dar simteam sa ii spun Ellei ca nu e singura.
Numai bine si ganduri frumoase la toate,
Luana 14s
elutza82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luanambro
Salutari dragelor si de la mine! Chit ca stau numai in casa si nu fac mai nimic (in afara ca dau instructiuni sotului ce mai trebuie facut), si eu ca Ella imi petrec zilele in butoiul cu frustrari si ganduri care mai de care mai pesimiste....macar de le-as sti originea ca sa lucrez putin la intensitate si impact, dar n-ai sa vezi!! Pur si simplu "am capsa pusa" sa fiu moracanoasa si sa nu imi placa mai nimic. Ca sa nu mai zic ca Darius se invarte mereu pe langa mine si ma intreaba din 5 in 5 minute: "mami, cand scoatem bebelusul?"...e clar ca s-a saturat si el sa o vada pe maica-sa mai mereu la orizontala si ca asociaza burtica cu sursa tuturor interdictiilor lui de prin casa. Trebuie sa ma apuc repede sa rasfoiesc cateva carti despre psihologia infantila ca sa incerc sa dreg putin busuiocul cu fiu-miu ca sa nu am parte mai incolo de gelozii si rautati fata de noul venit. Uff, m-am mai racorit si eu putin, scuze ca vin cu mesaje din astea care nu imi stau in fire...dar simteam sa ii spun Ellei ca nu e singura. Numai bine si ganduri frumoase la toate, Luana 14s |
Multumesc mult Luana Stiu ca de vina sunt hormonii, au luat-o razna
Cat despre pustiul tau, cred ca ar fi bine sa asociezi venirea pe lume a bebelusului, cu un eveniment din luna Septembrie. Sa-i spui : "bebe o sa vina in aceeasi perioada cu....." Este doar o parere Vorba ta (si eu as proceda la fel daca as mai avea un copil), sfatul psihologului, din carti, reviste etc. Eu chiar citesc revista Psychologies, sunt fascinata de psihologie. Multa bafta cu pustiul si multa, foarte multa sanatate
Ella I. 12+
elutza82 spune:
citat din mesajul lui ela_ella2003 Am si eu o intrebare: imi pot vopsi parul cu vopsea fara amoniac? parerile sunt impartite, dar cand am fost la fundeni majoritatea gravidutzelor erau vopsite, chiar si blond... http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430 http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife |
Buna tiza mea :)
M-am interesat si eu pe net cateva zile la rand despre vopsirea parului. Intr-adevar, parerile sunt imparite, ba ca se poate cu vopsea fara amoniac sau cu hena (pentru cele cu nuante mai inchise), ba ca sunt chiar si acestea nerecomandate. De cand a iesit soarele in Bucuresti, imi lucesc firele de par albe, mai ceva ca stelele de pe cer
Imi doream ca macar radacina sa o vopsesc, dar prefer sa astept incheierea primului trimestru. Am inteles ca ar fi mai bine dupa aceasta perioada. Daca nu eram saten deschis-blond, m-as fi facut cu hena :-)
Ar fi bine sa mai avem putina rabdare
Ella I. 12+
elutza82 spune:
citat din mesajul lui mihahegarty Pup toate fetele cucuietele si fac si eu 3 strigari: Elutza, ce mai faci esti bine? Nu prea mai intri asa des si sincer imi face mare placere sa te citesc! Laura Lupu, esti bine? Alinabold? Ne gandim la voi! Asteptam vesti! Va pup. Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
Gata, sunt aici! Prezent!
Chiar am fost cea mai mica chiulangioaica
Ma bucur ca te-ai simtit bine la botez si ai avut ocazia de a mai ajunge si pe meleagurile romanesti
Ella I. 12+