Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
magdalogos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihahegarty
Incredibil ce intuitie ai!!! Cum de ai stiut? De acum am sa ma consult cu tine cand e vorba de luat decizii! Multumesc mult pentru ganduri bune. |
Cu intuitia stau intr-adevar bine. Cel putin in ce-i priveste pe altii...Felicitari si ai grija de tine! E dificil cand faci ceva ce iti place sa faci un bebe, dar lucrurile se echilibreaza in timp. Sa avem sanatate si iubire!
Eu intru greu pe aici pentru ca ma simt cam rau. De o saptamana vars intr-una, stari de greata, ameteala, migrene. Nu mi-a fost pana acum asa de rau in sarcina...
M-am prins cu greu aseara - m-a pocnit inspiratia ca de fapt am o criza de bila! Si inca una adevarata, nu asa...Mare lucru nu pot face, am luat no-spa si am reusit sa ma ridic din pat. Am tot citit pe net incercand sa aflu daca am voie ceva ceaiuri, dar sunt bulversata. de exemplu, poate stie vreuna din voi, am voie ceai de frunze de anghinare?
In plus, am inceput sa am o retentie de apa destul de mare. Fiindca am avut risc de preeclampsie in sarcinile anterioare, mi-am luat tensiunea, dar deocamadata sunt ok.
Sunt doar necajita ca Praslea asta din burtica imi da atatea batai de cap...Si vorba aia, a trecut o luna doar, cine stie ce ne mai asteapta!
Maria Magda, mama de 2 pitici voinici + Praslea on bord
JoyJoy spune:
Buna dimineata
Bun venit celor noi! Sarcini usoare si la termen tuturor! Ma bucura faptul ca usor, usor creste numarul sarcinilor gemelare .
Felicitari pentru rezultatele bune celor ce au fost la teste si analize!!!
Pe de alta parte am reintalnit numele Anisia si m-am bucurat, fiindca e un nume care imi place foarte mult si cel mai probabil daca Chip si Dale vor fi , una dintre motzate va avea acest nume. Tati s-a gandit la Maria Alexandra, iar eu la Anisia Carina. Cred ca vot fi fetitze fiindca la numele de baieti ne-am cam impotmolit .
@ ela_ella2003: Pe mine amniocenteza la MEDLIFE ma costa 1950lei, dar este vorba de fapt de doua probe recoltate si doua seturi de analize, Chip si Dale fiind biamniotici.
Va las acum, bunica paterna a lui Chip si Dale ne asteapta cu mucenici cum imi plac mie, nu cei moldovenesti care fara sosul acela de miere mi se par prea seci, iar cu miere mi se par prea dulci , ci din aceia micuti cu stafide si nuci si zeama si putina scortisoara, care se papa reci de la frigider... yummyyyyyyyyyyyy.
Un weekend minunat tuturor!
Jo 14+
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
Mihaelafalt spune:
Buna.
Magda nu stiu ce sa zic de ceaiul de abghinare, eu din cate stiu despre el e cam amar sinu prea merg cu sarcina ceaiurile amare fiindca contin o substanta periculoasa, pentru retentia de apa poti bea o cana de ceai de soc pe zi, stiu ca e diuretic si ajuta la eliminarea apei din organism, e o fata de la odiseea de iulie august care bea.
Cele care ati fost la eco, analize si sunteti bine ma bucur pentru voi, mie mi-a venit rezultatul la dublu dar trebuie sa il ridic personal si o sa merg luni sau marti sa vad cand gasesc doctorita, ca sa nu am timp sa analizez eu ce e pe acolo ca sigur gasesc ceva de intrat in panica si totul sa fie bine.
Sunt fericita maine implinim 14 saptamani, ce trece timpul, abia astept sa ajungem la termen sa avem bebelusi sanatosi si sa ii tinem in brate.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
13+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.
DaniellaSM spune:
Buna mamici cu burtici,
DarkBendis, multam , vroiam sa revin cu early scan , eu musai sa l fac privat ca IVF meu a fost facut in Ungaria , daca l faceam aici da atunci mi se facea prin NHS , dar atata bai sa fie, sanatosi sa fim si abia astept sa merg, chiar azi dimi mi a sosit de la spital scrisorica abia in 26 Aprilie mi se face scanul la spital si sa discutam cu midwife, mi a adus zambetul pe fata ca doar luni am fost la GP si deja scrisorica a aparut!! Cred ca e pt prima data cand nhs -ul s-au intrecut pe ei !! Well Done!!
Am un chef de facut nimic, va doresc un weekend superb!
graviduta 5 +
If you can you should,No matter what!
magdalogos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna. Magda nu stiu ce sa zic de ceaiul de abghinare, eu din cate stiu despre el e cam amar sinu prea merg cu sarcina ceaiurile amare fiindca contin o substanta periculoasa, pentru retentia de apa poti bea o cana de ceai de soc pe zi, stiu ca e diuretic si ajuta la eliminarea apei din organism, e o fata de la odiseea de iulie august care bea. |
Multumesc, eu gasisem ca si socul e interzis.E putin frustrant ca sunt atat de putine/bulversante info despre plante si sarcina....acuma serios, ceaiul de menta mie mi se pare destul de safe, si totusi e pe lista de - a se consuma cu prudenta!
danyce spune:
DaniellaSM, acelasi chef il am si eu azi. O sa am insa musafiri si o sa petrec putin cu ei. De doua saptamani tot petrec in weekend. Diseara merg la o zi de nastere si maine inca la doua zile de nastere. Doar de mancare pt diseara mai trebuie sa fac. Cam greu ma urnesc azi din loc..Am fost doar la coafor sa-mi fac freza (noroc ca am programare din 6 in 6 saptamani, ca altfel as tot amana si as gasi altceva de facut) si la cumparaturi.
A propos de retinut apa in corp, si eu am problema asta de ani de zile, de la prima sarcina. Nu m-a parasit problemutza asta nici dupa nastere si imi e mai geu mai ales cand e cald. Pot scapa de problema asta doar atata timp cat gatesc eu personal si folosesc doar sare de potasiu in loc de sare normala (cu natriu/sodiu)..Recomand tuturor care au problema asta sa inlocuiasca imediat sarea cu sodiu cu cea de potasiu. Stiu ca in Ro se gaseste in farmacii, aici se gaseste in supermarketuri, dar nu chiar cu procentaj 100% de potasiu. Eu ma aprovizionez cu sare din Franta, sarea "la Baleine" are si varianta cu potasiu 100%. Cand mananc in alta parte sau consum produse semipreparate sau mezeluri vad imediat efectul negativ..pentru ca a doua zi dimineata am degetele ca niste carnaciori. Mai consum din cand in cand si ceaiuri naturiste, de drenaj, special concepute pentru a elimina sarea din corp. Stiu ca ultimul era pe baza de telina. Mai sunt si tablete naturiste la Fares sau Plafar, dar nu mai stiu cum le cheama si cred ca-s safe si in sarcina. Nu mai am flaconul de anul trecut, asa ca nu pot garanta:)
Pupici la mamici si burtici! Ma duc sa incerc totusi sa fac o "blanquette de veau" pe diseara, ca acuma mi s-a pus pata pe mancaruri frantuzesti, dupa 3 luni de mancat aproape exclusiv mancaruri romanesti.
Daniela Veuger 11+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ela_ella2003 spune:
joy joy multumesc de raspuns, acum am mancat si eu o portie de mucenici cu zeama si aseara unul modobenesc, yummi
noi azi am facut 9 saptamani si luni mergem la eco. Doamne ajuta!
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
magdalogos spune:
citat din mesajul lui dunemaire Neata, premiera neplacuta la mine - dupa doua sarcini in care mi-a fost rau un pic in primele luni si cam atat, azi mi-am revazut ceaiul baut dimineata la jumatate de ora dupa ce il bausem - ce-i drept vina s-ar putea sa o poarte pacientul certat rau cu igiena pe care l-am avut si care mi-a "parfumat" tot cabinetul. Ada, mama de Timea Christiane, 16.09.2003 si Teodora, 20.05.2010 |
Nu te felicit pentru premiera...dar zic totusi ca trebuie sa apreciezi timpul frumos si lipsit de greturi de care te bucuri.
Eu sunt deja speriata de-a binelea, caci doctorita de familie mi-a sugerat suav ca ar trebui sa ma internez si sa ma perfuzeze daca mai continui asa. In pana de idei, m-am tarait ca melcul ametit si mi-am luat vitamine de sarcina, caci ceai de soc nu am gasit. Nu cred ca ma ajuta la greata, dar poate reusesc sa depasesc starea proasta in care sunt de cateva zile
magdalogos spune:
citat din mesajul lui Vi4i noi am fost si am facut dublu test. totul este fiziologic...si toate la locul lor..inimioara,stomac,rinichi... posibilitatea de down syndrom dupa eco este foarte mic,translucenta nucala e de 1,70,acum asteptam si rezulatatul la sange! si ma astepata tocmai peste 2 luni si jum. la morfologia fetala de trimestru 2. pai cum eu am sa-mi vad bebeul tocmai in mai???innebunesc eu pana atunci! aaa si apropo cred ca mai fac un BAIAT! zice ca sunt 80% sa fie baiat! sanatos sa fie! desi eu tare am vrut o fata.... Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 12+ |
eu zic ca e de bine ca de abia atunci te cheama, inseamna ca ai o sarcina perfect normala si fara dureri de cap.
Eu sunt dezamagita cand il aud pe al meu doctor ...si, ne vedem peste o saptamana!...cand ma va chema la 3 saptamani/o luna dau de baut !
c.raluca spune:
Salut!
Ce faceti? Cum ati petrecut ieri?
Noi am fost liberi, ne-am petrecut ziua in familie, nimic deosebit, doar cu flori cu TIMP IMPREUNA, ceea ce e maare lucru pentru noi.
In cat timp se dau rezultatele pentru dublu test?