Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~39~
Raspunsuri - Pagina 9
Elyana spune:
Criulica, daca vrei sa scapi de ele, eu sunt in cautare de sutiene :)) ce cupa sunt? eu inca ma inteleg cu B-urile care le aveam, dar prea le fortez :)) numai ca nu sunt tocmai mica in circumferinta, dar la cupa
Am primit rezultatele:
A jeun 72.9 mg/dL <92
La 60 minute 71.4 mg/dL <180
La 120 minute 76.9 mg/dL <153
23+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
doranna spune:
buna!
va felicit pentru burticile voastre frumoase
eu sunt mamica unei fetite de aproape 4 ani, Iulia, care doreste sa daruiasca unui bebe salteluta de la patutul ei; eu va pot confirma ca este intr-o stare buna si nu a fost niciodata "udata" , fiind protejata tot timpul cu paturici absorbante
daca doreste cineva salteluta, va rog sa-mi dati PM; sa stiti ca noi stam in Bucuresti, pe Bld. Brancoveanu si pentru predare ar trebui sa veniti la noi in cartier.
o zi minunata!
mcoca spune:
Paulinio, ce de ti-ai luat ciscumferinta mai mare? Nu vei creste in circunferinta ci in cupa. Ar fi trebuit sa iei cel putin o cupa mai mare .
Eu nu imi iau sutiene de pe net. Trebuie musai sa le probez.
Miche, abia astept sa vii cu vesti BUNe de la doc.
Aici cand ai contractii iti recomanda pe langa patilele magine, baie calda.
Elyana, stai linistita, nu ii afecteaza pe bbei grupele parintilor.
Vicky, Printzesone and BB (31+)
criulica spune:
Eu sunt fan VS si de acolo cand imi comand nu am probleme. Acum mi-am luat un costum de baie ptr gravide( care imi vine) si daca tot erau la oferta si 2 sutiene. Ma uit si iti dau masurile, au cupa c cred dar nu-s sigura.
27+
be_one spune:
Buna dupa-amiaza!
In sfarsit imi permit si eu "luxul" sa va scriu vreo doua randuri, pt ca am reusit performanta sa-l adorm pe cel mic, care nu presteaza somn la pranz sub nici o forma de obicei.
In primul rand vreau sa va urez o primavara calda, linistita si plina de bucurie. Drept martisor, am pus si eu o poza in album
Noi suntem bine, cred, n-am mai fost de multisor la dr, dar urmeaza. Eu am parte zilnic ba de o durere, ba de contractii, dar sunt bucuroasa de fiecare zi care trece. "Coca", asa cum ii zice Ioan face tumbe si reactioneaza in mod deosebit cand mananc mere
M-am uitat si eu la poze. Sunteti toate foarte frumoase.
Iris, de unde ai luat perdeluta pt camera bebe? ca pe aici nu am vazut modelul asta si imi place foarte mult.
Vio, parca ai slabit, asa imi pare mie din ultimele poze...
Vroiam sa va scriu mai multe, dar se pare ca bucuria-mi fuse scurta de-asta data , adica s-a trezit printul.
Va pup, de citit va mai citesc, sper sa reusesc sa mai semnez si condica, din cand in cand.
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 24+
Carmen1985 spune:
Buna ziua! Va citesc si eu zilnic , dar nu prea am noutati sa va scriu. Aseara am avut si eu prima contractie adevarata , s-a dus repede fara durere sau alte probleme. Dorm cam rau ma doare pe sub coaste asa pana sub omoplat parca...nu mai pot merge mult pe jos si am inceput iar cu arsurile...am cump rennie si eu dar nu cunosc nimic de la ele, mai eficient e gavisconul. Am vazut un bb de 2 sapt azi, mi s-a parut atat de mititel!!! am uitat cum e.
Iris referitor la intrebarea cu chiloteii la cezariana, eu am avut din aceia mai mari ,ca foloseam tampoane de noapte si-s mai lungi , dar nici pana la buric, cat despre operatie acum depinde si cum te taie. A mea a fost la orizontala si a fost bine sa fie mai sus cusatura chilotului. Oricum iti pune pansamentul ala care e grosut si nu cred ca te va deranja chilotul.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 24+
Miche spune:
Gata si controlul de azi !
Toate la limita de sus a normalului
Adica, colul scurtut dar nu de intrat in panica, lichid amniotic cam mult, dar la limita superioara a normalului tensiunea arteriala uterina dreapta ' valoare moderat crescuta' ...
Domnisoara e binemerci, supla , are 1254 gr aprox, corespunzatoare sarcinii de 28 sapt si 2 zile (eu am 28 si 4 zile dupa UM)
In concluzie, suntem atente la ce papam, la cat stam in picioare sau pe scaun si pe care parte dormim
Si partea nasoala e ca dupa 10 zile trebuie sa merg din nou la reevaluare .. (nasol e ca eco ma costa 350 si doc 160, deci 510 )
Daca adun cat am dat pe analizele astea in sarcina..
mcoca spune:
Miche, asteptam vesti. Ma bucur ca sunt bune. Despre pret no comment. ...
Vicky, Printzesone and BB (31+)
Hellie spune:
Bravo, Miche!!! Tinem pumnii si pe mai departe! Cat despre bani....
Vicky, tu cum mai esti? Cand te mai vede medicul?
24+
carmen333 spune:
Miche, ma bucur ca esti ok. Incep sa cred ca aceste contractii sunt normale in sarcina!!. Am avut vreo 2 si asta seara, dar scurte. Ma enervez destul de repede si nu-mi face bine. E un cerc vicios, cu nervii.
Eu nu mai fac niciun test de provocare, am glicemia 85mg/dl si urina ok. Sper sa nu se supere gineco prea tare.
Am fost si eu week-endul trecut la C&A, niciun sutien de alaptare n-am gasit. In Sun Plaza. N-aveam nici timp, ca dragul meu sot ma suna de zor. Eu am trecut la sutiene de alaptare, am gasit de bumbac mai subtirel, altfel nu se mai poate. Au croiala altfel, sunt mai late la imbinare, mai imbracate, si moi. Dupa 10kg adaugate, am mai crescut si eu in circumferinta cu 5cm, la masura.