Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~39~

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Da fetelor, acum ma simt mai bine , din pacate eu nu prea suport dulcele dimineata, cafeaua o beau fara zahar, doar cu lapte. Stomacul meu nu a suportat, am rezistat eroic vreo 40 min, am pacalit cu apa, dar la final am dat fuga la baie ca ma luase greata (n-am avut greturi in primul trimestru, dar am avut acu' la test ). Amuzant a fost ca nu gaseam intrerupatorul de la lumina :))

Sper ca nu am incurcat testul, nici nu am indraznit sa anunt ca mi-era ca ma cheama alta data si nu mai vreau sa mai fac asta

Si intr-adevar primele 10 minute dupa ce am baut am avut ameteala si durere de cap, dupa datul la boboci mi-am mai revenit :)) poate si din cauza ca nu prea m-am odihnit azi-noapte am reactionat mai aiurea.

criulica, mie mi-au dat de 75mg.

23+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Elyana, asa trebuie sa il fac si eu...Tot 75 mg..si mi-a zis sa il fac in perioada 20-30 marte(26-27 de saptamani de sarcina).
Am zis ca merg pe 20 pentru toate analizele, ca nu are rost sa vin de mai multe ori..si stau atata la coada..o sa am 26 sapt..cred ca e ok inclusiv pt anti-d..de astia mi-e cel mai teama...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Iaaaa, ca imi adusei aminte de anticorpi

Noi cu RH-ul stam bine, avem amandoi pozitiv. Eu am AB4, el are 0. Teoretic eu nu as avea probleme, ca sunt "primitor universal". Pe ei ii poate afecta in vreun fel sangele meu, daca ei au 0?

23+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Hellie sigur voi intreba de preturi ca sunt si eu interesata ,sa nu cumva sa se schimbe pana nasc.
Eu ma duc vineri la Medlife si cum aflu ceva cum va zic.
Elyana si eu stau bine cu rh-ul(am 0+) doar ca avem incompatibilitate de grupa(sotul are B3) si toti ginecologii au insistat sa fac anticorpi anti B asa ca i-am facut si se pare ca au tot crescut ,sper sa ramana asa. Nu stiu daca la voi se aplica asta cu incompatibilitatea de grupa .Eu am inteles ca la mame cu grup de sange 01 si care poarta un bebe cu a2,b3 sau ab4 este problema.Asa am inteles din explicatia medicului.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum30+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Vio eu am grupa 01 si sotul B3. am facut dozare de anticorpi la 23 sapt si mi-a iesit negativ- dr a zis ca e ok si ca trebuie sa repet si la 32 sapt. din cate am inteles, problema la incompatibilitate de gr este ca bebe poate face un icter sever la nastere si ca neonatolologul trebuie sa stie la ce sa se astepte. de asemenea, in timpul sarcinii, corpul meu poate ataca pe bebe, considerandu-l inamic :d. dar la mine totul e ok :)

26+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Crina nici mie nu mi-au aparut anmticorpi la primele sarcini cu toate ca Ana si Dragos au luat grupa sotului B3 ,insa nu stiu ce grupa are bebe ,cert este ca acum mi-au aparut si trebuie verificati ,asa mi-a spus gineco ca in cazuri rare bebe poate face o anemie mai periculoasa.Daca tie nu ti-au aparut anticorpi anti B atunci e totul in regula.

si acum30+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

si dak totusi apar trebuie sa fie intr-un anumit interval? tie cat ti-a iesit?

26+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Mie mi-au iesit 1/16-1/32 ceva de genul scria pe rezultat.Din ce am inteles nu-i problema nici la valoarea asta. Stai linistita ca nu-ti apar tie la prima sarcina.

si acum30+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Nu stiu sa imi aleg sutienele potrivite acestei perioade
Prima data am luat din mall doua bucati care am crezut ca imi sunt potrivite, masura mea la circumferinta si o cupa mai mare. Nu suficient!
Iar acum am comandat pe net mai multe. Lucrurile imi vin, fusta si costumul de baie dar sutienele nici de data asta. Daca le returnez dau mai mult pe drum. Ce imi pare rau e ca nu prea am ce purta, am doar doua bustiere nu stiu cum ratacite mai demult prin sertar care imi vin acum.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Criulica... eu am mereu probleme cu sutienele. RAR gasesc unul care sa mi se potriveasca... si cand gasesc il port pana il uzez.
Bine... nici nu-mi place sa port.
Daca ai 2 bustiere.. e bine, inca sunt hainele destul de groase... Ti-ar mai trebui un sutien... si treci perioada asta. Le speli/aerisesti mai des.

Am ajuns si eu la C&A si am luat sutiene de alaptat. Nu prea stiam ce masura sa iau... dar pana la urma am luat masura mea (B) dar cu o circunferinta mai mare. Sunt asa moi si pufoase.... merci de pont.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 28+

Mergi la inceput