Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~39~
Raspunsuri - Pagina 5
lillyas spune:
Pune laptopul pe pat, stai rezemata pe o parte si butoneaza-l linistita. Eu nu pot sta la birou, asa ca asta-i pozitia de navigat.
Tin pumnii sa stea bebele cuminte!
28+
carmen333 spune:
Miche, doar no-spa si ceva de genul scobutil? Stai cat mai calma si mergi cu incredere la perfuzii daca trebuie, exista multe alte "bunatati". Eu zic s-o suni pe dr sa n-o cruti.
carmen333 spune:
Numara contractiile la 10 min si la ora. Masori durata contractiei si intervalul dintre ele.
As zic sa dai o fuga la spital direct si sa nu mai asculti!
Auzi, de la ora 4 cu contractii dureroase si ea da scobutil!
doina_1984 spune:
Buna.
Miche, stai cumintica in pat si sigur o sa treaca contractiile
raluca, felicitari pt vesti;e bune de la eco!
hellie, noi avem acest patut http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-5654/patut-copii-pliabil/ si este bun, dar l-a folosit pana pe la 8 luni, cand a inceput sa se rasuceasca in el si se lovea de plasa si era direct in picioare. Oricum asta tine de dimensiunea lui si cred ca toate au aceeasi dimensiune. Eu am pus saltea de cocos peste "salteluta" lui si a rezistat cu succes.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 26s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
simcri spune:
Cita_Ralu mie imi pare ca este vorba despre o hipoglicemie reactiva, o reactie a pancreasului care secreta insulina un pic in exces care sa faca fata exceselor de glucoza, dar vezi si ce parere are medicul, trebuie vazut un pic in functie de rezultatele si analizelor in general, daca glicemia este scazuta mai mereu. Spre deosebire de diabet, hipoglicemia nu pune nicio problema bebelui, doar mamei in sensul ca simptomele de hipoglicemie nu prea sunt placute.
Miche imi pare rau pentru agitatia din burtica, incearca sa stai cat mai relaxata, cu uscosinul daca nu s-a schimbat ceva, eu stiu ca sunt doar supozitoare rectale nu si vaginale sa se calmeze protestul.
Hellie spune:
Miche, sper ca pana la ora asta au incetat contractiile! Bafta in continuare cu monitorizarea lor!
Doina, imi place patutul tau...are de toate plus un pret ok. Merci de recomandare!.
Simcri, ce mai faci?! Ceva msafiri?
Oare ce o mai face Ankylia? Sper ca e bine.
Maddie, tu?! Bizi-bizi?!
24+
simcri spune:
Hellie nuu musafiri din astia pe perioada lunga am scapat pana prin toamna, sper :) dar am din astia de week-end, cred ca o sa le bag interdictie, in rest cu muncile, deja rabdarea mea a inceput sa coboare vertiginos sub zero, urlu la pacienti azi era cat pe ce sa-l dau pe unu afara din cabinet, si ma chinui cu un reflux de nu se poate, nimic nu pare sa functioneze, decat dormit in fund :) Tu ce mai zici?
flafi spune:
Multu de dapitol nou, sa fie plin de vestibune.
Crina si eu merg des la baie, uneori si la 15 minute, dar beau multa apa, bebelul cred ca apasa pe vezica, dar nu am infectie. Eu zic ca e normal la unele din noi :)
Simcri - multa sanatate si sper sa ai timp de odihna, prea te exploateaza musafirii astia
Miche Multa sanatate si rabdare sa stai in pat
30+ cu Vlad Alexandru
Miche spune:
ma tem ca asta va fi si pozitia mea de acum incolo....
Citat: |
citat din mesajul lui lillyas Pune laptopul pe pat, stai rezemata pe o parte si butoneaza-l linistita. Eu nu pot sta la birou, asa ca asta-i pozitia de navigat. Tin pumnii sa stea bebele cuminte! 28+ |
Miche spune:
Se pare ca a functionat, combinatia !
Am dormit chiar bine.
Doc stie ca nu-mi prea plac 'bunatatile' si tocmai ca folosesc rar au efect.
Azi oricum avem control si vedem ce verdict primesc..
E inexplicabil, de la ce s-au declansat, pentru ca eu evit efortul cat pot, nu fac menaj, gatesc usurel, doar ce mai tip la copil cand isi face temele
E adevarat ca n-am prea stat in pat, la orizontala, dar nici in picioare sau pe scaun exagerat.
Citat: |
citat din mesajul lui carmen333 Miche, doar no-spa si ceva de genul scobutil? Stai cat mai calma si mergi cu incredere la perfuzii daca trebuie, exista multe alte "bunatati". Eu zic s-o suni pe dr sa n-o cruti. |