Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~39~
Raspunsuri - Pagina 4
VIOIKA76 spune:
Carmen insista ,nu te lasa ,tu trebuie sa stai linistita ,altfel contractiile astea nu aduc nimic bun.Daca zici ca merge sperietura cu socrii ,mai adu-i pe capul lui si poate se invata minte si face el singur.
Ai mare grija de tine ca bebele tau e inca micut la 29 saptamani.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum30+Eduard-Mihai
cita_ralu spune:
Carmen
cred ca noi ne potrivim la grup de plimbare :) sectorul 4 si eu :) si o sa frecventez tineretului sau parcul copiilor
stiu ce zici cu dulciurile si eu am muuuulte kg si mie imi lua in fiecare seara dulce, i-am zis sa nu mai ia si m-a crezut acum m-am suparat ca de ce m-a crezut ca uite imi iese glicemia mica si a zis ca imi ia de maine
poate intra Simi sa ma lamureasca si pe mine cu analizele ca dr de fam m-a lamurit bustean, sper eu ca diferenta sub limita nu este mare si nu este problema, as vrea sa ma linsitesc pana joi cand aj la dr
Va
25 + Matei Gabriel
fluturashhh spune:
Buna fetelor, n-am prea avut timp sa comentez, dar de citit v-am citit printre picaturi.
Grupul din Titan: 25 de ani am stat acolo, parintii mei inca mai stau acolo, iar Ingrid va invata la sc 200 (unde am fost si eu :) ) si la gradi tot in zona aia va merge.Noi o sa ne mutam peste vreo 2 ani inapoi acolo (abia atunci putem vinde apartamentul asta.Abia astept sa ma mut intr-un bloc de pensionari:)) ).
+25 Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"
raluca1109 spune:
Am fost la doctor. Bebitza e cu capul in jos... a gasit directia Are 1,8 kg, trebuie sa beau mai multe lichide pentru ca sunt cu lichidul amniotic la limita.
Am intrebat-o pe doctorita de col si a zis ca nu mai conteaza de acum incolo, are 27 mm si crede ca e inchis.
Am de facut peste 2 saptamani analize si peste 3 sa merg la ea sa vorbim de bagajul pentru spital.
Eu mai am 4 saptamani de mers la serviciu pana cand intru in saptamana 36.
Raluca
S 32+ Miruna
Hellie spune:
Bravo, Raluca! Deci daca va fi nastere naturala e super ok, bebe fiind deja cu caputul in jos. Dar de ce nu mai conteaza colul de acum?!
Fluturas, dar de ce vrei sa te muti de unde stai acum?!
Carmen333, hmmm...greu de inteles atitudinea sotului. El nu vrea sa duceti sarcina la termen, sa aveti un bebe sanatos iar tu sa nu suferi?! Intreaba-l chestiile astea, poate isi revine si gaseste cum se manuieste aspiratorul si cum se spala vasele....
24+
Miche spune:
Cum era vorba aia: 'daca taceam, filosof ramaneam'?...
M-am laudat ca nu mai pot de bine, si de pe la 16.30 am niste contractii.. Te iau, Carmen !
Am luat pozitia culcat, am luat no-spa dar tot dese sunt si dureroase.
I-am trimis mesaj doctoritei si mi-a zis rapid supozitor uscosin si dupa o ora no-spa. Daca nu se face liniste.. la spital pt perfuzii
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hellie Bravo, Raluca! Deci daca va fi nastere naturala e super ok, bebe fiind deja cu caputul in jos. Dar de ce nu mai conteaza colul de acum?! Fluturas, dar de ce vrei sa te muti de unde stai acum?! Carmen333, hmmm...greu de inteles atitudinea sotului. El nu vrea sa duceti sarcina la termen, sa aveti un bebe sanatos iar tu sa nu suferi?! Intreaba-l chestiile astea, poate isi revine si gaseste cum se manuieste aspiratorul si cum se spala vasele.... 24+ |
Nu stiu ... Nici eu nu am inteles. O fi glumit
Raluca
S 32+ Miruna
Miche spune:
Raluca, cum naiba nu mai conteaza cum e colul?? Cum vine asta??
Daca erai in sapt 39 intelegeam...
mcoca spune:
Miche pauvre, tin pumnii sa treaca repede uracioasele contractii.
Vicky, Printzesone and BB (31+)
Miche spune:
Deh, Vicky, eram flower-power cu sfaturi zen
Tot caut pe net, cum sa-mi administrez supozitorul? Rectal sau vaginal? Mi-e jena s-o mai deranjez pe doc..
Tocmai m-a sunat sotul ca se intoarce (l-am trimis urgent dupa uscosin) o sa fug acusi iar in pat ca ma bate daca ma vede cu laptopul in brate