Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~39~

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

asa am facut, nu s-a schimbat nimic, se pare...

Intre contractii domnisoara a dat cu picioarele cat a putut, probabil a fost inghesuita

Citat:
citat din mesajul lui simcri

Cita_Ralu mie imi pare ca este vorba despre o hipoglicemie reactiva, o reactie a pancreasului care secreta insulina un pic in exces care sa faca fata exceselor de glucoza, dar vezi si ce parere are medicul, trebuie vazut un pic in functie de rezultatele si analizelor in general, daca glicemia este scazuta mai mereu. Spre deosebire de diabet, hipoglicemia nu pune nicio problema bebelui, doar mamei in sensul ca simptomele de hipoglicemie nu prea sunt placute.
Miche imi pare rau pentru agitatia din burtica, incearca sa stai cat mai relaxata, cu uscosinul daca nu s-a schimbat ceva, eu stiu ca sunt doar supozitoare rectale nu si vaginale sa se calmeze protestul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

si acum dragelor, dau o cafeluta slabuta , va puneti voi lapte si miere daca vreti si la orizontala, ca incepe iar circul In ultima ora am avut deja doua contractii scurte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Neata la fete, eu mi-am facut curaj sa fac testul de toleranta a glucoza. Am baut scarbosenia si m-a luat o ameteala wow, parca imi strange ceva capul. Scarbooooos.

Ma alatur si eu grupului cu dureri de burtica, m-a cam chinuit azinoapte ca una dintre dintre paturile pe care le foloseam pentru sustinere s-a dus la spalat. La noapte trebuie improvizez ceva ca prea mi se intareste si nu pot sa ma odihnesc.

23+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Tot eu tocmai am dat la boboci toata glucoza in vreo 5 min intru sa dau sange, apoi mai am o ora de asteptat. Eu a doua oara nu mai fac, cred ca doar daca o miros mi se intoarce stomacul pe dos

23+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Aloo, fetele cu contractii, ne dorim doar vesti bune in aceasta prima luna de primavara, deci, please relax, si fizic si psihic!!!!
Acum ne bem si noi cafeaua, fara lapte ca sa ne trezim, ca azi suntem cam adormite amandoua dupa pauza de 2 ore de nesomn noaptea trecuta.
Raluca felicitari pentru bebita! Nici eu nu prea am inteles faza cu colul, dar...
Asteptam vesti si de la restul fetelor care au cam lipsit in ultima vreme.
Azi merg la epilat si parca e prima oara cand merg, asa am niste emotii. Parca mi-e teama ca nu o sa suport durerea, dar vom vedea.
Fetele care aveti ceza la activ, vroiam sa va intreb daca chilotii ce trebuie cumparati pentru materna si dupa sunt din aceia care sa ajunga pana la buric. (sotul le zice la aia "huse de Matiz").

Va pup si va astept cu vesti bune.

happy 29 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

'Neatza gagici cu burtici!

Simcri, te inteleg perfect cu nervii. Nici eu nu ma recunosc...in loc sa fiu calma (ca si asa am tensiunea cam mare) eu ma enervez din orice, si mai ales in trafic (nu stiu daca v-am spus dar intr-o seara m-am sicanat cu un taximetrist pret de 3 intersectii...chestii din alea de mers masina langa masina, demarat in tromba etc.). Ce naiba sa facem pe tema asta? e vreun leac ceva ce-l putem lua? ceai de levantica?. Plus la birou...pffff...as da de pamant si cu colegii si cu clientii...mdaaa.

Cat despre musafirii tai, chiar e momentul sa se autosesizeze ca esti si tu gravi avansata. Chiar, cate saptamani ai acum?

Miche, draga mea, se pare ca esti consemnata la patuc! Noi suntem aici, iti tinem de urat! .

Elyana, dar tu de ce ai facut testul ala de toleranta? Adica ce semn a avut medicul de ti l-a prescris? De exemplu mie mi-a zis gine ca numai daca imi iese glucoza serica la limita superioara sau peste limita imi da sa fac. Deocamdata la mine e la limita inferioara; pe de alta parte am corpi cetonici in urina (pare-se astia sunt cam semnulet de diabet de sarcina...cica).

Si eu am dormit biiiine aseara. Nu m-am mai trezit din cauza viselor. chiar mi-a priit somnul.

Vad ca dulcelul meu e lenes tare: ieri abia daca m-a inghiontit de cateva ori; azi vad ca da semne ca s-ar trezi, dar timiiid rau. Sper s ama zguduie mai serios azi, altfel apuc calea medlife-ului ca eu nu pot sa stau cu stresul asta....

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutza24 spune:

Neata fetelor!
O primavara minunata si plina de vesti bune va urez!

V-am citit constant si ma bucur ca sunteti bine cu toate, ma rog cu mici probleme pe care sper sa le depaseasca fiecare. La mine totul decurge normal cred, incerc sa-mi dau seama daca am si eu contractiile de care vorbiti voi, dar jur ca nu ma prind. Exista intr-adevar momente cand simt ca mi se intareste burta fara motiv, dar nu pot sa zic ca ma doare. Cu somnul stau cam prost, mai ales din cauza refluxului/arsurilor. Eu reflux am de cativa ani si faceam tratament cu losec si motilium, insa starile dinainte sunt mic copil pe langa ce am acum. Cred ca nici dormitul in fund nu m-ar ajuta. Si mai sunt 3 luni jumate....

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutza24 spune:

Si sa ne actualizam si semnatura zic

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina27
si ink o intrebare: la 28 sapt voi repetati analizele pt toxoplasma? mie mi-a dat sa fac analizele la sange si a zis si toxoplasma.

26+
Rares Bogdan

Si mie mi-a dat sa refac toxo in saptamana 28

30+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

ms Mony

26+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput