Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~39~
Raspunsuri - Pagina 17
DenyAnd spune:
Simcri, imi pare rau pt reflux, ufff nici nu-mi imaginez cum e. Imi dau seama ca e foarte greu. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, decat: rabdare, rabdare
Carmen, nu indrazneam sa zic, dar a facut-o Hellie. Si eu simt in postarile tale multa agitatie. Poate de acolo se trag contractiile dese pe care el ai, incearca sa te menajezi si sa te relaxezi, concediu ceva.
Vreau si eu la baby expo. Cand va citesc ca sunt reduceri, ufff, vreau si eu, macar sa le vizitez.
Ar trebui sa iau Viena la cercetat sa dau de shop-urile pt bebe, dar la cat e de mare Viena, si cum ca eu nu pot merge mult pe jos(transport comun), sotul la munca...asa ca, raman doar cu dorinta
Vio, noi cu nu avem interdictie de la doc. Chiar el a intrebat-o nerabdator daca se poate sau nu. O facem mai rarut si si noi(macar 1-2/sapt), cand e bine, cand nu e bine, simt dupa comfortul pe acolo jos. Nici al meu nu insista, el asteapta de fiecare data ca eu sa fac primul pas, altfel nu se atinge, exact ca al tau nu se supara, nul deranjeaza... rabda el pt bebitza, ca ne-om face de cap destul dupa nastere
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
28+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Hellie spune:
Vio, cica e ca mersul pe bicicleta...nu se uita niciodata! deci nu-ti face griji!!! .
Deny, ma bucur tare mult ca ai scapat de chinul cu maseaua!
Doina, deci voi vreti sa va mutati pana vine bebe 2?
25+
Hellie spune:
Mdaaaa...se vede ca a venit primavara!!! E rost de "polenizare" .
Diseara, clar ma bag si eu la "polenizare" asa ca de 8 martie! . Cadou de la mine pentru sot!
25+
flory_blanca spune:
Deny de ce nu te duci la SCS, stiu ca este tren pana acolo. Gasesti tot ce vrei de la hainute, mobila, jucarii si au mereu reduceri la cate ceva. Noi de acolo ne-am cumparat multe lucruri.
21+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flory_blanca spune:
Eu sunt zombie. Nu am dormit decat vreo 2 ore azi noapte. M-a terminat gatul, nici nu pot sa inghit si vad ca si Nadia a luat raceala ca a inceput cu tusitul si nasul de azi noapte. Asa ca azi am stat tot cu gargara cu sare, lamaie si miere si multe ceaiuri. Sper sa mai imi treaca ca simt ca imi ia foc si gatul si nasul.
Apropo stiu ca in sarcina sunt normale contractiile BH dar pana in ce punct sunt normale? Adica de cateva ori pe zi e mult e putin? Si vroiam sa va mai intreb voi ce fel de dureri experimentati si care sunt "normale"? Pe mine m-a durut rau burta aseara dar doar in partea stanga, parca ma durea ca la ciclu si nu au cedat cu nimic. A fost mai bine dupa ce am mers la toaleta ca simteam ca imi explodeaza burta. M- a pufnit un plans ca mi-era rau si de la raceala, ma durea si burta ....of ...m-am saturat sa ma stresez la orice intepatura.
21+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
criulica spune:
Buna dimineata si de aici,
Off, racelile astea sunt pacatoase rau mai ales ca ne si sperie, daca ii fac rau cu ceva. Sper sa iti revii cat mai repede, Flory.
Deny, cauta reduceri prin Viena, siguuur sunt mai multe decat pe aici. Eu v-am zis de unde vreau sa imi fac cumparaturile dupa targ, dupa ce vizualizez oferta de acolo. Un prieten care are bebe mic a facut o prospectie serioasa de preturi si pe amazon.uk( livreaza si in romania) sunt toate reduse si au o gama variata. La lucruri nu ma bag, am primit pentru o gradinita de copii.
Doina si aveti de gand sa va mutati pana vine bebe2? Felicitari!
Multumesc Carmen pentru parerea pe care mi-ai impartasit-o despre streptococul ala urat!
Simcri deci asta e solutia pentru refluz? Niciun pic de mancare inainte de somn? O sa tin minte, se cere si la mine atentie
Eu tot ma feresc de testul asta de glicemie. Azi am programare la medic, poate negociez si nu il mai fac. Mi-e tare sila de el!!!
27+
Kabecka spune:
Hello,
Eu, cam adormita...azi noapte m-a trezit domnisoara mea cu niste suturi de nu prea priceam ce se intampla.Nu credeam ca poate sa loveasca asa tare incat sa ma trezeasca din somn, mai ales ca eu dorm nu glumesc
Azi e cam urat afara, si pe mine soarele ma scoate din toate depresiile, ma simt multa mai energica. Ca dovada azi, zici ca sunt batuta, n-am chef de nimic.
Maine am zi libera, de abia astept, vreau sa merg la o mani+pedi si sa mai odihnesc si eu. Plus ca am serbare la gradi de ziua mamei
Ieri am fost la dr, totul ok, am o usoara anemie, dar nu e grav. continui sa iau fier.
In rest, sa ma odihnesc cat de des pot, sa nu-l mai ridic pe cel mare in brate si cam atat.
Carmen, nu stiu ce sa zic de diazepam, nu ma pricep, dar parca imi suna "prea mult". Asa cum au zis si fetele, incearca sa fii mai linistita, mai optimista, psihicul conteaza enorm!
La targ vreau si eu sa ajung, dar nu stiu in ce zi.
Doina, ce frumos ca va mutati la casa!Spor la cautat!
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hellie Mdaaaa...se vede ca a venit primavara!!! E rost de "polenizare" . Diseara, clar ma bag si eu la "polenizare" asa ca de 8 martie! . Cadou de la mine pentru sot! 25+ |
Hellie ce tare ai fost cu ''polenizarea'' !
Poate primesc si eu maine cadou o polenizare daca ne da unda verde medicul.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum30+Eduard-Mihai
VIOIKA76 spune:
Flory sanatate multa !
Contractiile alea nu prea sunt bune chiar daca nu sunt dureroase ,cica ar scurta colul ,si eu am multe in timpul zilei dar nu stiu cam cate ar trebui sa fie maximul,uite am sa-l intreb pe medic maine sa vedem ce spune.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum30+Eduard-Mihai
duduta190578 spune:
Buna fetelor,eu in continuare ma lupt cu tusea,acum mi-am facut ceai de ceapa sa vad daca vad vreun rezultat.In rest nimic nou.
Am citit si eu articolul,e foarte util,multumim.
29+