Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~39~
Raspunsuri - Pagina 18
flafi spune:
Carmen- totusi tu de ce nu esti acasa in medical? de ce vrea sa iti schimbe pe diazepam?
Buna idee cu intalnirea la targ, avem date!! Intr-adevar cea mai buna idee e sa fie in cursul saptamanii, in special pe zi. Cred ca o sa vin sa dau eu o tura mai intai si apoi in weekend o sa merg cu sotul + soacra.
flory- contractiile BH sunt nedureroase, te alarmezi daca sunt dureroase. Durerile in partea de jos, aproape de incheietura piciorului pot fi ligamentele care se intind, alea dor- atunci poti lua NoSpa. Parerea mea este ca daca le ai sa te odihnesti.
Presupun ca atunci cand vor fi dureroase sigur o sa ne dam seama care sunt.
Vio - pe mine ma enerveaza sotul care trebuie sa se tina dupa mine peste tot, i-a si bagat in cap medicul ca tre sa fiu calma si prin urmare mi s-a bagat interdictie la condus etc. Mai rau este ca toti din jur sunt cu ochii pe mine sa fiu in relaxari. Pai relaxata psihic si emotional sunt, dar am si eu energie. Nu pot sta letargica in pat zi lumina. Asa ca astept sa plece sotul dimineata de acasa sa imi fac de cap cu gradina, curat in casa, facut prajituri, plecat langa prin sat .
31+ cu Vlad Alexandru
lillyas spune:
Buna sa va fie ziua!
V-am citit zilnic, dar cu raspunsurile stau mai rau.
Bebita mea e cuminte. Se trezeste dimineata o data cu noi, atunci cand suna alarmele de la telefoanele mobile. Apoi este cuminte. Mamica ei este mereu in actiune, dar ea nu se supara. Merge cu mami la scoala, la cursuri, gatim, facem cateva lucruri usoare prin casa... Doar cand ma agit eu foarte tare sau car ceva atunci se supara bebele si se intareste burtica, dar nu dureaza mult, doar cateva secunde si nu sunt dureroase contractiile. Doctorita mea mi-a recomandat sa iau No Spa dimineata si seara, am luat cateva zile, apoi m-am oprit. Mai iau cand si cand cate unul. Gresesc? Daca nu fac efort- nu am contractii deloc, deci de ce sa-l iau zilnic?
28+
Hellie spune:
Flafi, deci deduc ca si tu ai probleme cu nervii in trafic devreme ce ati decis sa nu mai conduci.
Fetelor, revin si eu cu vechile mele "obsesii": cat de des il simtiti pe bebe? de exemplu, ieri al meu si-a facut simtita prezenta inca de dimineata cu cateva sutulete, apoi si la pranz un pic si pe seara la fel. Azi, nimic...desi am baut cafeaua (la cafea de obicei reactioneaza el) si am avut cam acelasi program ca si ieri.
Nu stiu daca sa ma ingrijorez...e deja ora 14 aproape si el nimic...
25+
crina27 spune:
Hellie, incearca sa te mangai pe burtik si sa vb cu el. o sa reactioneze. daca nu, inseamna ca el doarme. nu uita ca trebuie sa doarma mult el, sa se faca mare :) al meu reactioneaza la mangaiat. nu te panica,cred k toate avem o teama cand nu-l simtim.vezi pana diseara cum sta treaba :)
26+
Rares Bogdan
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
flafi spune:
Lilly eu sunt de acord cu tine, daca nu e nevoie nu le lua, pe de alta parte mie mi- zis sa iau doar la nevoie, daca ma dor ligamentele, nu mi le-a recomandat pt BH-uri. dar sunt medici care dau NoSpa-uri ca pe bomboane, asta e , fiecare cu ale lui.
Hellie- nu sunt enervata la volan, ba chiar ma distrez foarte tare cand conduc, este una din activitatile mele preferate. Sotul imi spuen ca ma transfigurez cand conduc, ca sunt in transa . Cred ca e ingrijorat mai mult ca sunt vitezomana si fac tot felul de nazbatii in trafic. Dar nu conduc mai mult pentru nervii lui, decat pt ai mei. Are nevoie sa ma stie in siguranta, e si el tatic stresat si grijuliu
Hellie- it spun ce mi-a zis mie medicul - ex. daca dimineata si seara nu il simt deloc- seara sa ma duc urgent la control. Ideea e sa ii inveti ritmul si daca sare 2 momente atunci e de mers la doctor.Mi-a zis sa nu astept mai mult de 12 ore daca n il simt. Asteapta pana dupa-amiaza si daca nimic suna medicul si mergi la un control. Eu asa as face, dar ma rog, sunt altele conditiile la mine. in plus tine minte ca sunt zile in care este mai agitat si zile in care este mai putin agitat.
Nu vreau sa iti incurajez panicile sau obsesiile, cum le spui tu, dar daca ti se pare ceva, mai bine te calmezi mergand la medic decat sa stai cu grija. Sigur este ok copilul.
31+ cu Vlad Alexandru
Madd11ee spune:
Fetelor..Va pup! Abia am reusit sa intru si eu..
E inceput de luna si am raportari externe..prin urmare fac tooot felul de situatii..asa ca sunt mai ocupata nitel..
Off..Ce draguta e ideea cu intalnitul la targ pe 14/15..Din pacate, eu fix in zilele astea am sedintele lunare..data trecuta am scapat ff tarziu de la ele..Probabil si acum va fi la fel..O sa am din nou prezentare.. Nu stiu de ce, dar mi se pare obositor tare sa fac chestii de astea acum..Cu toate ca imi place..Sper sa fiu in forma si sa fiu pe pozitii, sa fac impresie buna..
Maine si eu am liber, o sa plec la tara, la socrii..parinti..bunici..Abia astept..
Am citit ce ati scris..nu am retinut mult..Dar sa stiti ca ma bucur pentru vestile bune din viata voastra..cand va simtiti bine..si ma intristez cand aud de probleme..
Un lucru insa mi-a ramas in cap.. Polenizarea.. La mine e o situatie mai ciudata..cand am avut si noi tentativele de polenizare(din ultimele zile), de fiecare data cand ma mangaia, misca bebe tare fix in palma lui..iar sotul se speria..sa nu pateasca ceva si nu mai mergea treaba..cred ca dureaza pana se acomodeaza..
Oricum, nu il vad nervos sau schimbat..ci ff rabdator..si-a dorit atat bebele(si mai ales ca e baby boy) incat cred ca ii e frica de orice..
Va pup si aveti grija de voi..Dupa we sper sa revin si eu mai activa
24+
lillyas spune:
Hellie, eu zic sa nu iti faci griji prea mari daca nu "il simti" foarte des. De exemplu eu daca sunt pe drumuri nu simt bebelina. Acum cand am citit ce ai scris tu stateam pe spate in pat si nu simteam nimic. Cand ma uit la burtica si vad valurele spre buric. Abia atunci am sesizat eu niste fluturasi usori. Eu cred ca bebeii au momente si momente. Cand sunt mai energici si dau suturi.. cand abia se misca si nu-i simtim. Cred ca trebuie sa-ti faci probleme daca nu-l simti pe bebe absolut deloc, desi stai linistita.
Flafi, mersi pentru raspus! Din fericire, in ultimii ani am fost destul de sanatoasa, iar pastile am luat raaaaaar. Sunt cam anti-medicamente, asa. Am mai luat magneziu mai demult, caci imi facea bine la nervii stresati , acid folic la incpeutul sarcinii si vitamina C in iarna asta sa ma fereasca de raceala. Acum ma streseaza niste Elevit pe care il lungesc din 2 in 2 zile...
In rest, bebele e bine si doctorita chiar comenta valorile unor analize de acum cateva luni, ca chiar ma alimentez eu asa de sanatos?
29+
Hellie spune:
Flafi, pai da, asa cred ca o sa fac: daca nu il simt pana diseara, maine ma prezint la control clar...ca nu as putea sa stau asa intr-un stres. Da, probabil ca are zile mai linistite si zile mai agitate...si sigur asa este, ca ieri era o distractie totala la mine in burtica, azi liniste...
Merci de sfat!
25+