Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~39~

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Dragelor , va pupacesc pe toate petru gandurile frumoase !,

Propun ca pe 14 sau 15 sa ne intersectam la babyexpo. In restul zilelor cred ca va fi aglomeratie, si n ar fi indicat sa riscam vreo viroza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Buna dimineata! Carmen referitor la diazepam , eu am luat de pe la 5 luni cu mici intreruperi pt ca aveam burta tare mereu. Nu ti-as recomanda, am plecat din spital cu Bianca cu trimitere la neuropsihiatru din cauza asta , cu diagnostice de sindrom hiper excitabil la nastere pe urma cand a mai crescut,sindrom hiper kinetic si altele, iar dr care a consultat-o mai incolo mi-a zis ca am noroc ca am un copil normal la cat diazepam am luat. Stiu ca e greu dar incearca orice altceva sa te linistesti ,sa fie asta ultima solutie, sunt acum alte substante care nu afecteaza atat de mult copilul. Sarcina asta m-am protejat mult mai mult si deocamdata vad ca nu am avut probleme deci se poate! Nu ma mai consum pt nimeni si nimic, ma gandesc doar la bb sa-i fie bine. Multa sanatate

Mami de Bianca 07.05.2008 si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Referitor la articolul cu alaptatul e f util si realistic. Cu schimbatul dupa alaptat , vad ca asta a starnit controverse eu zic ca depinde de pielea fiecarui copil. Fetita mea intradevar nu o puteam lasa nici 10 min cu kk la fundulet ca se inrosea si o durea, la fel e si acum la 5 ani. Dar am prietene care daca facea bb kk noaptea spre dimineata nu se mai trezeau sa-l spele si nu avea nimic dimineata. Asa ca ramane sa ne adaptam. Cu spalatul sanilor asa stiu si eu ca e suficient o data pe zi , cu exceptii normal daca ti s-a prins mult puf din ala de la tampoanele de san de ex doar nu o sa ii dai asa sanul. Am mai auzit ca nu prea e indicat statul cu sanii la aer prea mult, cica se usuca.E adevarat ca e mai greu la inceput si ai tendinta sa zici mai bine ii dau biberon, asa ne chinuim aman2 , dar credeti-ma ca am plans cand i-am pus biberonul fetitei in gura. Abia dupa ce nu mai alaptezi iti dai seama cat de special e!

Mami de Bianca 07.05.2008 si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineata! Va servesc cu o cafea cu lapte :)

Am intrat rapid sa va salut pt ca de 2 zile n-am reusit sa scriu, asa ca azi mi-am propus sa scriu si apoi sa citesc din urma. Ma bucur ca sunteti toate bin.

Eu mi-am facut detartraj si periaj (nu a durut ), iar ieri am donat sange pt analize :)
Am obosit destul de tare ieri pt ca am vizionat cateva case - ne-am propus sa ne mutam la casa pt ca ar fi mai bine pt copii sa aiba o curte unde sa se joace, sper sa reusim sa facem mutarea cat mai repede :)

Ma apuc sa citesc din urma, sper sa ajung la zi si sa apuc sa mai scriu.

P.S. am luat body-uri cu 7 capse din Auchan la 7.9 lei bucara.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 26s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Miche, buna ideea cu 14-15 la targ. Mie o sa-mi fie cam greu insa ca scap de la birou abia pe la 6 si pana ajung la Polivalenta unde se tine targul mai fac o ora...deci 7. Nu stiu cat se tine deschis. Oricum cred ca voi incerca sa-mi iau liber 2-3 ore atunci pe 14, ca si eu am groaza de aglomeratie, ma oboseste ca naiba...plus vorba ta, viroze etc....
Tu cum mai esti? totul bine?

Deny, dar tu?! cum mai e maseloiul problematic?

Maddie, Mony_omv, mai dati cate un semn fetelor!

Vio, sper ca nu trebaluiesti prin gradina sau mai stiu eu ce treburi casnice obositoare, da?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata !
fluturash sper sa treci cat mai repede de starea asta !
Eu de cand a iesit soarele am o stare superrr si imi vine asa un chef sa amenajez si sa curat tot ,in casa sau in curte, dar din pacate burta ma incomodeaza si nu pot sa fac prea multe din cate imi propun.
Pe mine soarele ma scoate din orice depresie ,pana sa vina primavara aveam si eu stari din acestea ,mai ales legate de faptul ca D este mai tot timpul bolnav.Acum m-am impacat cu ideea si voi trece si la fapte cu el ,voi scoate polipi si ce mai zic doctorii ,vad altfel lucrurile acum.
Fetelele iesiti la plimbare usoara ,stati cat mai mult la aer ,atunci cand aveti timp liber ,cred ca ne afecteaza lipsa de vit.D .

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum30+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata!

Zi cu soare mult azi, si asta ma bine-dispune, refluxul i-am dat de cap prin faptul ca dupa ora 18 sunt in post total fara apa fara mancare si vad ca azi-noapte am dormit mai bine, desi azi dimineata mi-era asa de sete...

Carmen diazepamul se da si in sarcina cand exista contractii mai puternice, riscuri de sangerari asta pentru relaxarea uterului, cand nu functioneaza restul de medicamente, pentru un bebe mai agitat, dar si pentru mamica daca este mai agitata, efectele adverse nu sunt de neglijat mai ales sindromul de sevraj dar depinde de doza si perioada de administare.

Mergi la inceput

Vicky ma bucur ca esti mai bine si in continuare ai grija de tine !
Miche ma bag si eu la o intersectare la babyexpo ,sa vedem cum isi face programul sotul,ca nu ma mai lasa nicaieri fara excorta.
Carmen nu stiu ce sa zic de diazepam ,eu nu am luat nici in afara sarcinii ,acum tu cred ca ar trebui sa intrebi medicul daca este absolut necesar ,stii tu ,chestia cu beneficiile care depasesc riscul.
Doina sper sa gasiti casa pe care o doriti ! A inceput nestingul la voi in forta !
Noi ne-am apucat de cautat masina ,asa incepe nestingul la noi.
Hellie draguta ,asa as sta toata ziua afara si mi-as sapa floricelele din curte dar nu pot sa fac prea multe ca ma doare ,ma inteapa una alta.
Mony_omv tu cum mai esti ? Noi doua avem DPN apropiate.
Madd esti la munca ?
Flafi tu cum te mai simti ?

si acum30+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Neata, neata

Si eu ca Vio, am chef de treblaluiala, si prin casa, si pe afara in curte(maturat, gradinarit, orice ca imi place munca la aer curat), dar... nu ma lasa burtica, ca obosesc repede, asa ca imi zic "calm down"

Cu maseaua... este foarte bine . Nu ma doare nimic-nimic la masea, de parca nici nu am avut durere acolo. A mai ramas sa se cicatrizeze taietura dintre masea si falca ce mi-au facut-o la urgenta. In rest e bine, mananc si beau apa fara probleme. Cat stateam cu pansamentul pe gingia umflata, toata gura mea numai medicamentul ala, cred ca iod era, mi-era imposibil sa beau apa. Cu paharul si paiul, asa ma chinuiam, cu mancatul- mancam papa ca pt bebelusi, totul pisat.

Ma gandesc si eu sa-mi fac detartaj, dar nu acuma, cred ca dupa nastere am sa o fac. Sa am cardul de sanatate la mana ca sa nu platesc.

Fluturash, offf, si tu cu starea asta, hai capul sus. Te inteleg f bine ca si eu eram asa ieri si alaltaieri. Tot din cauza locului unde stam acum si am inceput sa nu-l mai suport si vreau sa ne mutam, dar sotul nu vrea. Plus certuri usoare cu sotul, dar ne-am calmat amandoi aseara la nani cu Ii zic in gluma, ar trebui sa o facem mai des ca sa nu ne racim prea tare, El "da da neaparat ca pe tine numai pe calea asta te pot scoate din stres si depresie"
e adevarat, dar mai mult imi lipseste tandretea, mangaierile, un sarut, o vorba buna, mai ales in perioada asta sunt mai sensibila, si el o face mai rar, deh ca barbatii nostri se tem sa ne atinga cat suntem insarcinate, mai ales cand suntem cu nervi...

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

28+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Deny referitor la eu cred ca o sa uit cum se face ,astept sa vedem ce zice medicul maine.Tot asa l-am dus cu vorba pe sot ,sa vedem ce spune medicul ,cand ajungeam la medic si spunea ca se mentin restrictiile el nu se supara,si vad ca nici nervos nu e .
Cred ca nici nu are timp sa se gandeasca la frichy-frichy ca toate treburile sunt pe capul lui.A spus ca s-a setat pe pauza pana dupa ce nasc ba inca si o luna dupa nastere.Face orice pentru micul print ,asa de mult s-a schimbat ,fata de cum sa comportat cu mine la primele sarcini.

si acum30+Eduard-Mihai

Mergi la inceput