Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~39~

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Hellie- mie medicul nu mi-a zis a fac acest test, dar la mie ies analizele foarte bine de fiecare data, deci cred ca nu era cazul.. daca va fi nevoie ti-l va da la analizele de 28 de saptamani, nu iti fa griji.

Spor la cumparaturi!

31+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Neata dragelor

Am zis sa scriu si eu asa matinal ca apoi nu mai apuc.

Noi am fost aseara la cumparaturi pt bebe, a fost superb am luat multe chestii de la Cora si am gasit tot felul de promotii (au si reduceri) la Pampers daca cumparati un pachet si serv umede primesti o paturica sau o geanta. La Cora daca ai card de fidelitate primesti un cadouas cu mulute multe produse de bebe.

O sa pun pe mail listuta cu ce am cumparat si preturi, daca are cineva nevoie sa-si faca o ideea .

Noi am fost maxim de incantati si cand am ajuns acasa le-am intins pe toate si le-am admirat . Am luat si pantalonasi cu botosei RomBaby care sunt super buni si niste body-uri.

Bifez si eu nsite arsuri ... mama mama ...

Miche ma bcuur ca sunteti bine

simcri ufff sanatate maxima sa treaca

criulica eu am streptococ mie abia acum mi-a dat tratament

Despre sutien eu am crescut si la cupa si la circumferinta am plecat de la 80B, mi-am luat 85C si cred ca urmeaza 90D

Hellie testul de glucoza se face intre 24 sapt si 28 sapt

Ma bucur ca ne simtim mai bine, sa vina primavara

Sa aveti o zi frumoasa!

25 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Nici eu nu am facut testul asta ,nici la primii copii si nici acum ,nici un gineco din cei la care am fost nu mi-au spus de el ,dar nici eu nu intreb ca nu ard de nerabdare sa-l fac.Mie nici toxo nu mi-a zis sa repet ,o sa-l intreb vineri pe doctor daca trebuie sa o fac ,ca asta se face din sange si mi-e mai usor.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum30+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

nu prea credeam cand mi se povestea ca voi avea parte de niste vise si sentimente confuze in sarcina. Dar cam asa stau treburile

Apropo de testul de glicemie nu cred sa fie o saptamana preferata de facut, mie mi l-a recomandat acum vreo 2 sapt sa il fac acum, in sapt 27. Dar poate scapi de el. Mi-e asa sila si in fiecare dimineata il aman desi seara imi propun ca maine e ziua cea mare

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Hai ca m-am lamurit si cu testul!

Acum imi aduc aminte ca doctorita a zis ca vom mai repeta niste analize si abia atunci decidem daca facem testul sau nu. Ea era contrariata ca am glucoza serica (parca) perfecta dar am corpi cetonici in urina...si de aia a zis ca mai repetam un sumar de urina si decidem daca e cazul sa facem testul cu glucoza.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Buna dimineata si de la noi
Ieri am prestat analizele pt trimestrul 3(nici acum nu-mi vine sa cred c-a trecut timpul asa de repede), inclusiv analiza pt depistarea streptococului de tip B. Sper ca pana marti, cand ma vad cu tanti doctorita cu care voi naste, sa am toate rezultatele. Apropos de bani, marti ma asteapta un bonulet fiscal in valoare de 750 ron(eco morfologie trim 3+consultatie)
In ceea ce priveste sutienele, eu mi-am luat de la Triumph(in mod normal port 85B, acum mi-am luat 90D(eu insistam ca intru si-n 85c, dar vanzatoarea era foarte sceptica, asa c-am acceptat sa intru in cabina de proba cu 2 sutiene)
In concediu m-am gandit sa intru in jur de 15 aprilie, iar de la 1 mai sa intru in prenatal...acum sa vedem si cum ma voi simti pt ca-n general socoteala de-acasa nu seamana cu cea din targ

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa si linistita!

Cosmy30+Anastasia&Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Si eu cam tot pe 15 aprilie vreau sa ma retrag din activitate... Am mai multe zile de concediu, probabil ca le voi lua pana naste copilul.
Acum ca sunt la program redus chiar e mai usoara ziua de lucru.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Daaaa, cand va aud cu trimestru 3, nastere intr-o luna etc, imi dau seama ca "our time is here" .

Ma gandesc frecvent cum voi reactiona la nastere si mai ales atunci in saptamana dinainte. Eu de obicei cand astept un eveniment important sau cand am emotii reactionez ciudat, si anume nu vorbesc. Adica sunt total necomunicativa si concentrata pe ale mele. Biiiine, asta spun din experienta de la job, asa reactionez cand am seminarii de tinut sau intalniri cu cine stie ce clienti simandicosi, etc. Poate la nastere va fi altfel.

Numai sa nu fie ca la nunta, cand efectiv eram de nerecunoscut (un fel de scorpie cu chip de om...orice detaliu nelalocul lui era catastrofa pentru mine... inainte de nunta a fost prima data cand m-am certat cu mami pana am facut-o sa planga...).

Concediuuuu...acum ma gandeam si eu (de fapt de vreo 3 zile ma tot gandesc). Cred ca o sa imi iau de la 1 Mai si imi iau doar concediul de odihna, si apoi dupa nastere imi iau cele 4 luni (sau cate sunt) de postnatal. Sper sa se poata cum vreau eu.
Oricum din aprilie intentionez si eu sa vb de program redus cu seful...macar pentru binele coloanei mele...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna dimineata, fetelor!

Azi apar si eu la cafeluta..
Miche, ma bucur tare pentru vestile bune..
Iris, imi pare tare rau pt durerea de buric..
Flafi, nu pot sa cred ce repede a trecut timpul..
Cosmy, numai vesti bune or sa fie de la morfo III...Sunt convinsa.
Hellie, mie mi-a dat dr sa fac analiza intre 26 si 28 de saptamani..La analize mi-a iesit bine glicemia..dar faptul ca am 3 factori de risc(am luat ceva in greutate, ovare polichistice inainte, toata linia paterna cu diabet tip 2) m-a facut sa nu scap.. mi-e destul de frica sa nu imi vina rau..
Vio, nu mi se pare ca ai luat mult pana acum..eu am luat 8 kg si am cu o luna jum mai putin decat tine..Ce-i drept..vad ca reactionam diferit..la mine foame mare a fost pana acum..de 2 saptamani abia am inceput sa mananc normal, nu ca si cand as fi fost la un concurs de care mananca mai mult.. Eu zic ca e ff bine..Plus ca arati senzational..daca as arata asa..la 2 copii si unul in burti..as fi cea mai fericita..

Nici eu nu pot spune ca am stari prea aiurea pe sarcina..singura chestie e o durere de spate de la pozitia pe scaun..inca nu imi dau seama cum ar trebui sa stau pe scaun ca sa nu ma doara..

Va pup si sa aveti o zi superba!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Buna, burtici

V-am citit pe sarite nu ma pot concentra prea bine, am avut o noapte zbuciumata cu vise aiurea de am plans si in vis si am mai plans si dupa ce m-am trezit. Dimineata m-am trezit tot cu chef de plans si fiind atat de miorlaita, aproape m-am certat cu al meu ca nu intelegea ce am. Si iar m-am pus pe plans.

Acum mi-e rau... Tensiunea e 10 cu 6 dar eu ma simt ametita, parca nu am aer, un gol in stomac si imi tremura mainile si tot trista nu am energie deloc

Am pitici pe creier...

23+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput