Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~39~

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata!

Miche ma bucur ca esti bine.

Simcri imi pare rau de probleme. Nu iei ceva pt reflux? Vad ca si la mine si-a facut aparitia dar nu mai vreau sa stau sa indur ca prima data, nici nu puteam dormi noaptea asa de rau imi era de la el. Acum o sa imi iau Rennie ca e permis in sarcina.

Am reusit si eu sa ma racesc,ma doare gatul si parca sunt batuta pe fiecare bucatica de corp asa ma simt. Si azi mai aveam si programare la coafor la vopsit. Sper sa ma mobilizez si sa ajung.

21+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

'Neatza fetele!

Simcri dear, saraca de tine! Sper ca acum esti mai bine. Cu vomitat si alte alea experimentez si eu acum niste senzatii: cand simt ceva in gat (mucozitati etc.) sau am gatul uscat am reflexul ala de vomitat. Inca nu am si facut-o pentru ca eu de felul meu vomit fff greu (si in trecut cand aveam vreo indigestie ceva, foarte greu ma potoleam cu vomitatul).
Hai ca trece si perioada asta!

Irinuka, si eu ca si tine, nici nu zici ca-s gravi (pe langa ca tre sa ma infoi sa imi iasa burta la inaintare ca lumea), ma simt chiar bine...doamne ajuta in continuare!

Flafi dear, wooww!!! o luna si un pic mic si gata cireselul mult asteptat! Ai fost inspirata tare apucandu-te din timp de cumparaturi (stiu ca ff devreme ai inceput sportul asta).

Paulinio, multu' de sfatul cu alaptarea. Si eu m-am gandit fff serios la treaba cu consilierul daca nu reusesc! pentru 1-2 milioane cat costa consilierea, se merita din plin. bine, am de gand sa le stresez intai pe asistentele de la medlife ca doar de aia se numeste "spital prieten al copilului" si e certificat ISO.

Eu cu cresterea sanilor vad ca m-am oprit deocamdata...chiar ma gandeam unde voi ajunge la cum cresteau in trimestrul 1. Am schimbat oricum un numar plus o cupa deja. pe mine ma tenteaza bustierele de alaptat dar mi-e sa nu fie prea cald pentru ele, avand in vedere cand vin pe lume cireseii nostri.

Fetele, trebuie sa stabilim cum facem cu anuntatul nasterilor avand in vedere ca dupa mijlocul lui aprilie vor incepe. Ne schimbam numerele de telefon, sau cum sa procedam?! Ahhhhh...abia astept sa facem galerie cu motzate aici.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Vio merci pt pontul cu daninaline, mi-am facut si eu lista de cumparaturi de acolo. Sunt foarte dragute lucrurile si foarte ieftine, chiar se merita. Eu mai astept recomandari de genul asta ca tare bine prind .
Parca nu am nici o trage de inima inspre cumparaturi, mi-am facut liste cu ce imi trebuie si cam atat. Si ar trebui sa imi rog sotul sa coboare din pod lucrurile Nadiei sa vad ce pot folosi si de ce mai am nevoie. Ma tot gandesc lasa ca mai e timp. In ultimul trimestru de asta ma ocup.
Voi v-ati hotarat la carucior ca eu inca sunt in cautari?

21+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata!

Intru si eu repede acum ca mai tarziu nu se mai stie daca mai am timp.
In primul rand, Miche ma bucur ca esti cat de cat ok, ai grija in continuare
Cat despre banii dati pe eco si analize, nici eu nu vreau sa ma mai gandescBine ca e bebe bine, asta e important.

Simcri, pfiuu ce nasol ca te simti asa rau. Cand intri in concediu?
Sanatate multa iti doresc!

Flafi, waw ce putin mai ai!. O sa fie primul nostru ciresel, daca nu are altul alte planuri inainte

Antibiotic, nici eu nu as lua la o sarcina asa mica. Si mie mi-a iesit in primul trimestru sarcina trecuta, dar am tratat in al doilea.
Depinde de medic, cum au zis si fetele.

Eu ma simt bine, chiar f bine de la o vreme. Vorba Irinukai, nici nu zici ca sunt gravida uneori.
Sa vedem azi ce zice dr, am programare la control+interpretare analize. Sa speram ca ok totul pe acolo.

Va ziceam ca am comandat ceva de pe site-ul acela dat de Vio, a venit ieri comanda. Body-urile sunt f dragute, dar marimea 1 luna mi se pare mica mica. Ori am uitat eu cum e bebe la 1 luna, ori sunt ele mai mici. Om vedem, sunt frumoase tare si calitative.
Flafi, tie ti-a venit comanda de la mini prix, cum e?

Ref alaptat, e greu intr-adevar la inceput, dar cu multa perseverenta poti reusi!Eu am gasit un grup de FB, CLinica de alaptare se numeste. E open si discuta fetele acolo diverse situatii. Este f interesant.

Fug la treaba, va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata

Va invit la cana de ceai de mere
Flafi ce putin a mai ramas...
Iris
flory_blanca iau Gaviscon deja am ajuns sa iau 3-4 pe zi si regim alimentar, dar nimic nu pare sa functioneze, si daca fac foamea tot apare...imi pare rau ca esti racita, ceai mult fierbinte, miere, lamaie, multa sanatate si sper sa scapi repede de ea

Acum ma duc sa trag un pui de ca m-au innebunit azi noapte, nu m-au lasat deloc sa dorm, sper sa reusesc sa atipesc, ca nu prea e in firea mea sa dorm pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Hellie nici eu nu vomit usor, acum cand mi-se intampla e spontan fara greturi, pur si simplu, oricum sper sa treaca aceasta perioada ca incep sa fac cu capu

Kabecka pai eu in concediu am zis ca intru de la 1 iunie, data nasterii ar fi in jur de 20 iunie, desi la ultimul control gygy a facut ochii mari si mi-a zis ca ea nu e acord ca ar trebui sa intru din mai, deci chiar nu stiu, la mine e un pic complicat si cu remplacantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Fetelor ma bucur ca va simtiti bine, Doamne ajuta sa ne tina tot asa, in buna dispozitie, sanatosi (si noi si puii si partenerii din dotare), sa nastem cu bine.

Kabecka- a venit comanda, am pus poza pe FB. Sunt atat de multe, e adevarat unele sunt pt pt marimea 57-62, dar erau asa de ieftine incat nici nu a contat. Materialul este foarte bun la toate, unele sunt de firma buna, da per total sunt multumita.

Acum abia astept targul, cred ca o sa o iau si pe soacra-mea sa ne facem de cap

In ceea ce priveste anuntatul la mine datele de contact sunt pe FB, cele care doresc sa fac schimb astept cu mare drag :)

31+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna dimineata,

Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri !

Eu tot aman sa fac testul ala al glicemiei. Mi-a fost recomandat de catre medic in saptamana asta si pana vineri mai e .

Eu aseara am visat ca am nascut. Dar era asa urataaa. Avea par peste tot pe corp dar par din ala de maimutica. Ce speriata m-am trezit!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Bine ca mi-ati reamintit si de site-ul Miniprix...acu' am reintrat si normal ca nu ma pot abtine! .

Fetele, aveti idee testul asta cu glucoza se poate face doar pana la o anumita varsta a sarcinii?
Intreb pentru ca eu am programare la doctor abia in saptmana 27 si ma gandesc sa nu fie prea tarziu daca cumva o trebui sa il fac...

Criulica, am citit ca visele aste odioase din timpul sarcinii ar fi "comune". Eu deseori visez ca am nascut si pentru ca nu stiu ce sa ii fac lui bebe, il las pur si simplu in casa si plec la serviciu sau mai stiu eu pe unde. cand ma trezesc dintr-un astfel de vis sunt deja terorizata si obosita...de fapt intotdeauna am visat asa, ca fac copil si dupa aia pur si simplu il las de izbeliste.

Ma intreb oare de ce visez asa pentru ca mi-am dorit copilul fooooaaarte mult. Dintotdeauna de fapt mi-am dorit copii, n-am avut nici macar o data vreo indoiala daca vreau sau nu copii...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
be one ma bucur ca te-au lasat comorile tale sa ne scrii !
Sper ca sunte-ti bine si tu ,bebe si cei doi flacai !
Multumesc de aprecieri dar din nefericire nu am slabit ci am in plus 10 kg in cap si foamea de acum incepe la mine.Mi-e foame mereu nu stiu cum sa ma abtin ,noroc ca vremea e frumoasa si mai ies prin curte ,ma apuc de curatenie ,de greblat si ma joc si cu copiii si asa mai uit de foame. Sa stii ca esti tare draguta ,nu mai spun de baietii tai ,care sunt tare frumosi.
Yupiii ! Miche ce vesti bune ! Sa fie asa si de acum incolo !
Simcri saracuta de tine ,cred ca-i groaznic cu arsurile ! Eu nu am avut la primele sarcini deloc ,acum am avut doar cateva episoade nu prea intense si nu mi-au placut dar sa-ti vina sa vomiti de la ele ,groaznic ! Sper sa te lase macar cand coboara bebe mai jos !
Irinuka ma bucur ca te simti bine !
Flory dar tu nu ai aflat ce ascunzi in burtik ? Ori vrei sa tineti suspans pana la nastere ? Nu te supi ca te-am intrebat !
Flafi chiar ca tu ai fi prima la nasteri ,si ce putin mai e !
Vreau si eu sa merg la expozitie ,poate ne intalnim pe acolo si ne cunoastem si personal !
Abia astept ziua de vineri sa vad ce mai face Editzul nostru !

Astazi am umblat printre hainutele ramase de la Dragos si am facut un inventar ,am lipsa la masurile de la nb la 6 luni ca toate le-am dat .
Sa auzim de bine !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum30+Eduard-Mihai

Mergi la inceput