Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
paula_m spune:
Monirina, sarcina usoara in continuare!! Sa scrii repede 10 mesaje.
Betty, pai nu eu mi-am dat seama, ci Cosmin, na, am avut ec-mi auzi, dar eu nu-i controlez niciodata buzunarele, daca dau peste ce nu tb? Sper ca de acum incolo sa nu uit sa controlez.
Pai nu te mai enerva, copii sunt copii, nu o fac din rautate...nu stiu daca la varsta lor se mai poate merge cu sistemul de pedepse, dar incearca. Adica, extrapoland, daca Raul nu isi strange jucariile nu primeste ceva ce isi doreste...nu se poate?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 20+ , bb2
paula_m spune:
V-ati gandit de cand va luati concediul de maternitate?
Eu acum socoteam si as putea sa-l iau linistita din mai...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
Delia_Rodica spune:
Eu in iunie Il iau, tocmai am calculat cu medicul de familie.
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
betty200 spune:
Ha, Paula la varsta asta sunt adevarati manipulatori, mintea le umbla brici incat gasesc niste metode de a teroriza omu si a-l marunti la nervi de ramai crucit iar eu intru ca fraiera in disputa cu ei desi stiu clar ca ignorarea e cea mai buna pedeapsa vorba ta. Cand ii ignor sa vezi cu se repliaza si se imblanzesc, dar la cum umbla hormonii in mine la ora actuala ii mai poate saracia ignora ...
Baiatul e in general foarte matur si deschis la minte dar are cateodata pusee adolescentine si el si se ia la harta din te miri ce (ex. da ce el are cumva vagin de trebuie sa puna vasele in masina de spalat? desi e sectorul lui, responsabilitatea lui si nu protesteaza aproape niciodata doar cand e in puseu ...), cealalta zice: in casa asta trebuie sa muncesti din greu ca sa supravietuiesti desi si ea are doar de scos hainele din masina de spalat apoi de intins si de aranjat vasele la loc dupa ce sunt spalate de masina plus ceva praf de sters pe scari si hol dar sunt de o comoditate iesita din comun, nu si-ar iesi deloc din zona de confort. Asta comenteaza mereu ca numa ea are de lucru acasa ca nici un coleg de-al ei nu face nimic acasa etc etc, adevarul e ca are niste colegi, rasfatati, pupati in fund, acceptati sa vb oricum cu parintii, vad la sedintele cu parintii ca sunt dusi majoritatea cu capul, daca nu le place un profesor imediat pun de-o petitie sa-l schimbe ca vezi Doamne le-au inoportunat copilul, deja au incercat sa schimbe vreo 3-4 profesori (fara succes bineinteles dar cu multa ravna si abnegatie pt schimbare )
20+
bebitza
Ele spune:
Dupa ce mananc asa m-as culcaaaaa.....
Paula ce de treaba esti!! Nici mie nu imi place sa caut in buzunare. Drept urmare, cine pune in cosuld e rufe sa si le caute.
Delia ai burtica cea mai "discreta" . Inca esti foarte sexy , asa ca ai grija..nu da verigheta jos..inca.
Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani
betty200 spune:
Azi maine o sa ne auzim si noi apropouri gen bancul urmator:
Sotia urca pe cantar.
Sotul ii spune:
- Nu esti grasa deloc ! Doar ca pastrand proportia ar trebui sa fii putin mai inalta !
- Da ?! Si cam ce inaltime ar corespunde cu greutatea mea ?!
- Cinci metri si jumatate!
Eu 2,5 m trebuia sa am inainte de a ramane gravi
20+
bebitza
Delia_Rodica spune:
Multumesc Ele, eu nu am verigheta, nu respect ordinea fireasca a lucrurilor...si ca veni vorba, Betty sa stii ca eu am fost rebela casei, ma certam cu mama intr-una, nu din cauza muncii, ci asa, ca aveam personalitate, nu m-a crescut ea, ci bunicii si atuncii cordonul ombilical a fost taiat si fizic si psihic f repede.
Fata regreta zic eu, fiecare cearta, asa eram eu.
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
betty200 spune:
Asa-i Delia, frecvent imi spune ca nu se poate abtine si gura o ia mai repede decat mintea, dar ca si eu ar trebui sa nu o provoc, ca vezi Doamne se simte provocata ...
Da, Bobitza, mai vorbim noi peste ani, cand il vezi dublu cat tine o sa vad pe cine mai iei la omor ... si eu cateodata ma dau la el dar in doi timpi si 3 miscari ma imobilizeaza si rade de mine cu mare pofta.
Mai noi e foarte grijuliu cu sor-sa asta mica, ma tot cearta ca stau prea aplecata in fotoliu si o stramtorez sau presez in burta, ma pune sa ma lungesc.
20+
bebitza