Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
Delia_Rodica spune:
Cris cred ca au si site, o sa-l rog pe barbat cand vine acasa sa-mi arate si-ti dau. Sper sa nu uit, daca nu dau nici un semn, sa-mi mai spui, creierul de gravida....
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
diana_popa27 spune:
Bobitza sa sti ca si eu primele dati am simtit-o tot cand stateam asezata. O simteam f f jos cand stranutam, imd dupa imi palpaia acolo . Acum nu ma mai loveste cand stranut. S-o fi obisnuit si ea saraca ca in fiecare dimineata stranut pana pe la ora 13.
Dana sunt tare dragute costumasele
Eu de hainute inca nu ma apuc desi ma mananca palmele.
22+
viitoare mamica de Medeea
unidanad spune:
Flory nici eu nu cred ca in curte sunt capuse. Sotu se ocupa f mult taie gazonul la 3 zile dam cu solutie pt capuse matur pe unde este beton adik avem f mare grija de curte. Catelul mai iese la poarta si cred ca de acolo aduce capusele. Desi eu nu prea il las dar plange si vrea sa se joace cu ceilalti caini . Acum ca vine vara am o alta problema MUSTELE . Cred ca consum un spray de muste in 2 zile. Nush ce sa le fac. Cele ce stati la curte aveti idee? Degeaba am plasa la geamuri ca intra pe usa de la intrare. Am auzit ca ar exista un pom care atrage toate "zburatoarele" dar nush daca e adevarat pe net nu am gasit nmk
21+
Dana
paula_m spune:
Salutare.
Ce faceti gagici?
Yvyana, asa imi place cand iti vad burtica, ca suntem 2, nu sunt singura uriasa de aici...se mira mamicile (vb aia -priceputele) de burta pe care pot sa o am...eu sunt doar curioasa cum oi fin in 2 luni...
Delia, ce burta finuta ai...daca nu stiam nu bagam mana in foc ca esti gravida.
Eu i-am spalat sambata la Cosmin cu blugii cu tot ce avea in buzunare, telefon, portmoneu, tot...nu am ratat nimic . Telefonul s-a dus, bineinteles. Ma tampesc de cap.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 20+ , bb2
Delia_Rodica spune:
MultumescPaula. Si totusi am pus deja 6 kg.
Mony08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monirina Hello, mai primiti burtici in club?? va citesc de vreo sapt si mi=-am facut curaj sa scriu :) am DPN in 2 sept asa ca e posibil sa se intample in august mai ales ca pe baietelul meu de 5 anisori l-am nascut cu 3 sapt mai repede. Inca nu am aflat ce e in burtica, peste fix o saptamana am control si sper sa se arate bebica :) va pup si va doresc o saptamana frumoasa plina de soare! |
Bine ai venit printre noi.Scrie repede 10 mesaje sa nu mai fi moderata si da-ne si datele sa te trecem in listuta
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+
puiut
betty200 spune:
Buna fetelor!
Monirina bine-ai venit in gasca!
Paula, harnica fata ... nasoala senzatie cred ca ai avut cand ai vazut isprava.
eu ieri am tras niste nervi cu adolescentii astia ai mei...am plans pana am obosit si apoi mi-am dat seama ca-s o fraiera ca daca eu nu ma protejez nu o face nimeni, al meu sot era deja plecat ( lucreaza in alt oras).
E devarat ca si eu ma supar mult mai repede cand astia doi nu fac una sau alta, ca am de tras de ei pana sa-si faca treaba ce o au repartizata fiecare ... una peste alta m-am umplut iar de glorie din cauza hormonilor.
20+
bebitza
Mony08 spune:
Oana imi pare rau ca treci prin astfel de momente. Totul va fi bine
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+
puiut
Delia_Rodica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mony08
Bine ai venit printre noi.Scrie repede 10 mesaje sa nu mai fi moderata si da-ne si datele sa te trecem in listuta Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+ puiut |
Bine ai venit, sarcina usoara si sa fiti sanatosi