Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
diana_popa27 spune:
Delia nu esti lata deloc ! Esti f finutza .
De vopsit eu ma vopsesc. Mi-am promis ca nu o fac dar nu m-am tinut de cuvant decat primul trimestru si acum ma vopsesc.
Oanka imi mare rau ca treci prin mom astea. Incearca sa fi calma sa nu il superi si pe BB.
Imi cer scuze dar nu imi aduc aminte daca si tu ai facut amio. Si nu au fost rezultatele bune?
22+
viitoare mamica de Medeea
flory_blanca spune:
Happy si eu m-as indragosti de el foarte usor (de carucior) dar mi-e ca dau in depresie apoi ca nu ne permit finantele. E foarte frumos.
Unidanad in curte la tine nu cred sa fie capuse, eu de cand e mica fata am lasat-o in picioarele goale la noi in curte si nu a patit nimic. In schimb fata unei prietene a luat din parc. Se mai iau capuse dar nu toate sunt periculoase, tata e vanator si
vara saptamanal vine cu cate una, si-o scoate singur si e ok. S-a creat cam mare isteria la TV. Nu zic ca nu m-as panica daca
ar lua fiica-mea dar nici nu ii interzic in parcuri sau in iarba.
Andra felicitari pt micul karatist.
Delia_Rodica eu m-am vospit toata sarcina si prima data si acum. Am anuntat la salon ca sunt gravi si mi-a pus ceva gen nuantator. Eu personal nu cred ca dauneaza si nici dr nu mi-a interzis.
Monica felicitari pt baietel.
Oanka o sa fie bine, nu mai compara ca o iei pe campie. Stiu ca e greu pt ca si eu sunt la fel, dar incerc sa ma concentrez pe lucruri
pozitive si sa nu mai citesc cat se poate nimic de rau. Eu pt ca am nascut prematur stau acum cu inima cat un purice la orice miscare, orice contractie. Uneori am impresia ca sunt exagerata rau dar nu pot controla, alteori ma imbarbatez singura alteori fortata de sotul meu care e o fire mult mai pozitiva ca mine.
21+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Delia_Rodica spune:
Oanka draga ai grija de voi si-ti doresc multa liniste, sarcina usoara si sa ajungeti la termen cu bine
Si eu am lacrimat azi cu gandul la Sweety, am dansat putin cu bubu, ca deja stie si ma gandeam ca ea nu se poate bucura de asa ceva
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
va multumesc pt aprecieri , eu ma vad laaataaaa, dar asa ne vedem toate . E discutie fara rost, nu? :)) Stiu ca topate suntem frumoase, eu vad foarte frumoase gravidele, intotdeauna mi-au placut
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica am puse poze cu burtica viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd |
Delia, ti-am admirat pozele.
Arati tare bine, esti asa slabuta! Eu parca sunt un elefantel pe langa tine, dar cred ca e si din cauza inaltimii...
Nu conteaza, sanatoase sa fim!
15 +
Bobitza_85 spune:
Oana, imi pare rau pt ce ai patit...
Te-as intreba ce s-a intamplat dar nu stiu daca vrei sa vb despre asta.
Eu nu mi-am mai vazut puiul de o saptamana jumate si parca a trecut o vesnicie. Tot pun manuta sa sim ceva, prin un puls, numa, ajung la 90-100,...sotul nu crede ca e al lui bebe, dar nici al meu nu cred ca e asa alert, nu?
La mine e nasol ca inca nu simt clar ca misca sa stau si eu linistita.
Ieri la botez stand atatea ore pe scaun mi s-a parut ca simt ca misca dar stiu si eu? Poate confund cu altceva
15 +
Cris_25 spune:
Andra, felicitari pentru rezultatul feciorului!
Delia, nu poti intreba de unde anume din Budapesta a cumparat caruciorul prietena ta? Noi avem intentia sa “dam o fuga” pana in Budapesta primavera aceasta!
Tu minune … cum sa soui ca esti lata? Tocmai ma pregateam sa-ti spun cat te invidiez pentru ca esti asa slabuta si ai burtica asa finuta! Sa nu te mai aud. Imi face eu curaj si ma mai pozez saptamana asta … sa vezi acolo burtoi si latime!!! Dar incerc sa nu ma stresses!
Monica, m-as distra maxim sa aiba fie-ta dreptata si sa fie o Emma, nu un Mathias!!!
Oanka, ai grija de tine si incearca sa fii pozitiva … daca crezi ca-ti fac rau vestile mai putin bune de pe forum, poate ar trebui sa stai deoparte o vreme, pana te linistesti … Pupici si imbratisari!
17+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Oana, imi pare rau pt ce ai patit... Te-as intreba ce s-a intamplat dar nu stiu daca vrei sa vb despre asta. Eu nu mi-am mai vazut puiul de o saptamana jumate si parca a trecut o vesnicie. Tot pun manuta sa simt ceva, prind un puls, numar, ajung la 90-100,...sotul nu crede ca e al lui bebe, dar nici al meu nu cred ca e asa alert, nu? La mine e nasol ca inca nu simt clar ca misca sa stau si eu linistita. Ieri la botez stand atatea ore pe scaun mi s-a parut ca simt ca misca dar stiu si eu? Poate confund cu altceva 15 + |
15 +
unidanad spune:
Bobitza exact in ala cu scara rulanta urci si acolo pe colt este un magazin de bebei. Acolo era carucior exact ca asta care la pus Happy tot 3 in 1 tot cu 3 roti 1200 ron. Erau si patuturi si lenjerii. Eu de acolo o sa cumpar pt bebe. Sunt exact ca cele din magazin numai ca sunt preturi mai mici. Si hainutele o sa cumpar en-gross cam pana la 3 luni pt ca o sa am nevoie si un body de ex am gasit cu 2 lei (asta en-gross) ca la buc era 9 lei. Paturici in auchan am gasit cam la 70 lei 50 in dragon am gasit si la 25 iar una buna si f groasa era 45 lei. Eu consider ca nu firma conteaza desi sincer nu ma pot plange ca nu am bani sa ii cumpar de firma. Dar de ce sa ii cumpar un costumas de 150 lei cand pot sa ii cumpar 4-5. Fiecare face cum crede. Sotu isi cumpara mai mult haine de firma sa zic asa eu prefer sa imi cumpar mai multe normal si bune nu de unica folosinta :D. In afara de mag ala eu mai am pe cineva in dragon care aduce direct din china si mi le da la un pret mai accesibil (asta pt bebe).
21+
Dana