Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana
Ama, Bobitza sint f f frumoase rochitele, mie insa nu-mi vine sa investesc bani in asa ceva, mai ales ca alt bb nu intentionez sa fac (prea curand) si mie nu-mi stau deloc bine rochitele de genul baby-doll pentru ca sint scunda si arat ca un balon; voi puteti sa le folositi si dupa aceea ca va sta bine; eu vreau sa investesc minimum in garderoba acum, nunti/botezuri nu am, imi iau o pereche de pantaloni scurti si cateva tricouri pentru la vara si gata! Si asa ma balenesc intr-un ritm ametitor

Mie nu mi se pare ca te balenesti deloc!!! Doar burta e de tine ... asa ca profita de perioada asta si imbraca-te sexi, ca ai de ce

Eu am evenimente multe anul asta ... In mai suntem nasi de botez... In iunie nunta, in iulie nunta ... plus cateva evenimente in familie, gen zile de nastere "rotunde" si aniversari ... In plus, cine stie daca mai reusesc sa raman vreodata ... deci profit maxim ... si de stiu ca iau haine pe care nu le mai port in veci

17+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

am puse poze cu burtica

viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Si eu ma latesc vazand cu ochii si fac falci , dar nu ma intere, ma gandesc ca am timp dupa nastere sa rezolv problema .

Si eu am in 24 un majorat la un nepot, febletea mea, deci as vrea sa merg. Ma gandesc doar la fumul de tigara din sala, voi care ati mai avut iesiri, ce ziceti, oare deranjeaza cateva ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Hello, mai primiti burtici in club?? va citesc de vreo sapt si mi=-am facut curaj sa scriu :) am DPN in 2 sept asa ca e posibil sa se intample in august mai ales ca pe baietelul meu de 5 anisori l-am nascut cu 3 sapt mai repede. Inca nu am aflat ce e in burtica, peste fix o saptamana am control si sper sa se arate bebica :)
va pup si va doresc o saptamana frumoasa plina de soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Fetelor, eu m-am indragostit de www.caravanacujucarii.ro/carucioare-multifunctionale-3-in-1/5791-cam-carucior-3-in-1-cortina-x3-tris-special.html" target="_blank">acest carucior

E foarte frumos ... imi place si mie in special varianta visinie ... dar mi se pare tare mult 3520

17+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Ama zic si eu precum Paula, aprinde-ti una, trage 2-3 fumuri si gata, decat sa te gandesti non-stop la asta, nici n-o sa-ti priasca prea bine, dar cateva fumuri nu fac nimic, nu e nicio nenorocire; si pe mine prin S24 ma apucase si am fumat 1-2 tigari si apoi gata, mi-a trecut!

Dariana eu stiu ca nu prea e OK sa iei tarate de psyllium in sarcina si alaptare, eu am luat in sarcina trecuta prin S24 timp de cateva saptamani Duphalac pentru ca nu se mai putea, am patit-o cu o criza hemoroidala de nu mai puteam sa dorm si a trebuit sa iau tratament cu Detralex, Procto-glyvenol si crede-ma mai bine iei ceva acum decat sa stai asa ca pot sa apara alte probleme, dureri de burtica, te balonezi etc. dupa ce trece etapa asta renunti la Duphalac(lactuloza).

Dana ma bucur ca e bine, ce-a fost mai greu a trecut, se vede ca e tanar si lupta si organismul lui; insa de acum inainte sa nu faci greseala mea, mereu sa folosesti ceva, ori zgarda anticapuse ori Frontline (eu ii luam zgarda Scalibor, imi zisese dr ca e cea mai buna, dar nu e eficienta decat vreo 3 luni nu 6 cum scrie in prospect, daca n-o schimbam dupa 3 luni gaseam capuse pe caine ; oricum e mai bine decat Frontline care nu s-a mai dovedit atat de eficient si trebuie pus la maxim 3 saptamani deci te duce mult mai sump). Dr mi-a zis ca recent s-a demonstrat ca rezista capusele si la temperaturi de -10grdC, deci e un mit faptul ca iarna te fereste de capuse si de aceea trebuie protejat cainele practit tot timpul, dupa cum vezi cum da prima raza de soare ele incep sa se inmulteasca Eu am patit-o cu capusele si cu picea mea, am gasit capusa pe scalpul ei cand avea 2 luni, deci s-a catarat pe carut si a urcat in landou (ea dormea f mult in parc si parcam carutul pe iarba la umbra) am fost f f stresata atunci, i-am facut analize si i-am dat tratament antibiotic, mai ales ca era plin de cazuri de boala Lyme la TV numai asta auzeai cati copii au mai fost infectati cu borrelia

Deci aveti mare grija si la copilasi ca sint f periculoase, transmit f multe boli si eu numai cu sprayul anti-capuse umblu dupa mine de cand da caldura

Urasc capusele!!!

Happy Mom si S21+

Si eu am fost tentata sa trag cateva fumuri, hai o tigara...dar daca imi place asa mult incat ma apuc iarasi?

M-am mai lasat eu 3 luni si dupa o tigara au inceput sa ma bantuie gandurile pana cand m-am apucat

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Diana...nici in al meu nu se incadreaza f bine....

Dana, asa e. Eu cand merg la cumparaturi stau cu mainile ca maimuta asa, sa apar burtica

Bobitza, nu am cedat. Dar ieri nu ca mi-a fost pofta...am zis ca ma dau cu capul de ceva Asa ma amagesc si eu, ca mai e putin

Monica, felicitari pt putzica!

Delia, ce supla esti!!

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutare si de la noi, va urez o primavara plina de bucurii!
ana la cat mai multi ani fericiti alaturi de cei dragi tie.
eu incerc sa fiu ok la mansarda, asta dupa 2 vizite la urgenta cu contractii uriase, stat pe perfuzii si no spa. de la vestea cu sweety mi se trage pt ca am trait ceva simila anul trecut cu o sarcina de 18 saptamani. desi am mers o perioada la psiholog si credeam ca sunt ok, am avut atacuri de panica si nu m-am putut controla amintindu-mi tot ce am tras. ma gandesc numai la sufletelul ei acum, probabil a trebuit sa scoata natural sarcina ca si la mine si o iei razna.
sunt intoarsa pe dos si dupa rezultatele de la amnio, dar mergem inainte.
amalia, aia mare grija de tine si de puiutii tai cu febra!
va pup pe toate, voiam sa scriu mai mult dar uit tot

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
20+
minune mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Bobitza si mie imi spune lumea ca am burtica de fetita si la toate calendarele care le-am facut mi-a iesit fetita dar se pare ca nu este asa
Happy carucior asa vreau eu sa cumpar. Am gasit in Dragon cu 1200 lei. Pe net am vazut ca ajunge si la 5000 lei. Am zis ca din aprilie incep si eu sa cumpar usor usor una alta.

21+
Dana

[b]Dana,[/b] serios, in dragon?

La acea locatie nu m-am gandit desi mi-au zis multe prietene ca aduc si marfa buna si ieftina.
Dar unde mai exact, in cel cu scara rulanta?

15 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

As vrea sa merg la cumparaturi azi. Sa iau vopsea de par, nu stiu cum stati voi, dar eu sunt foarte carunta, genetic si-mi creste parul repede. Daca pana acum am stat asa, deja nu mai pot, am inceput sa ies din casa, arat f rau, imbatranita .
Si tare as arunca un ochi si la H&M si C&A

Mergi si la TinaR...au lucruri frumi rau si promotii!

15 +

Mergi la inceput