Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Betty il omor daca imi zice una ca asta ... 16 + |
eu zic ca o sa-ti mai schimbi parerea
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
paula_m spune:
Betty, ce fain e sa ai copii mari!! eu am retinut numai ca unul spala vasele si altul hainele. Pe asta mica sa o inveti sa faca mancare si esti o doamna!!
Alt motiv sa regret ca nu am fata. Deja i-am programat lui Raul sarcinile pe cand creste - aspirat si sters praful
Elena, asa-i? Dar sa stii ca tot eu sunt vinovata, ca i-am luat din casa, nu a apucat sa-i puna in cosul de haine...
Mony, de fapt si eu am calculat ca pot intra in 25 aprilie, ca sunt sigura ca nu trec de DPN, dar sper sa o duc cat mai mult
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
happy_ama spune:
Monirina, bine ai venit printre noi! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
Betty, saraca de tine! Cat de greu trebuie sa fie pt o mama sa tina piept copiilor... iar la capitolul nervi...eu am observat ca acum ma enervez mai rar dar mult mai rau decat inainte...
Paula, tu esti cam cu mine odata ca DPN. Asta inseamna ca si eu pot din mai?
Happy_Ama 21+ si Eva
unidanad spune:
Betty ce dragutz ca e asa grijuliu. Pey doar e fratele mai mare . Hy ca sunt sigura ca si fata va fi topita dupa cea mica .
Fetele nici eu nu caut in bucunare si mereu ma "cearta" sotul. I-am spalat si bani si brichete si carti de vizita
21+
Dana
betty200 spune:
Paula sa stii ca baiatul chiar daca mai comenteaza cateodata face chestiile cele mai grele, fata de ex e foarte "gretoasa" si ea nu ar pune mana pe vasele murdare sa le puna la spalat asa cum face frate-sau, deci tot el face muncile mai urate (cateodata ii si spune sa nu comenteze ca n-ar vrea sa schimbe cu el ...atunci vad ca fata tace), asa ca e posibil sa ai chiar mai mult ajutor cu baietii, depinde cum ii obisnuiesti de mici. Da, tot baiatul face si baile cu WC, faianta, gresie, tot care tot in categoria "gretoase" intra. adevarul e ca le face foarte bine, sunt multumita de asta, are si experienta e drept ca le face de ani de zile deja.
Eu primul lucru pe care i-am pus sa-l faca a fost sa stranga scamele de pe covor, mocheta etc, asta in jur de 2 ani ca isi exersau si numaratul, le dadeam o cutiuta mica din plastic si acolo adunau, depinde pana la ce nr staiu numara, daca pana la 10, puneau de 10 ori cate 10 adica 100 de scame, mai tarziu cand stiau numara pana la 100 culegeau 100 de scame pe zi si tot asa.
20+
bebitza
Bobitza_85 spune:
Fetele, eu uneori parca am 10 ani...
Vb pe facebook cu o amica de la VL, care e gravi in 7 luni. V-am zis eu de ea, e cea care a pierdut o sarcina in luna mare (bebe era oprit in ev de 2-3) sapt si au aflat tarziu...
Ma rog, acum e gravi si are fetita si o intreb ce nume ii pune.
Ce credeti ca spune: "EVA MARIA"
Exact numele pe care le vreau eu
Asa tare ma oftiiiic, ca ea naste prima si nu vreau sa para ca o copiez....eu ma gandesc la numele asta de muuuult!
Mai am niste prieteni care au facut baiat si l-au botezat Artur. Mie numele asta imi place de cand eram mica. Cand am vazut ca l-au luat ei, am inceput sa imi doresc fetita, ca eu alt nume nu mai stiu de baiat
Sotul zice ca exagerez dar eu chiar ma oftic...cum sa fie 2 copii in acelasi grup, cu acelasi nume si la dif de 2-3 luni intre ei. E aiurea...., nu?!
16 +
happy_ama spune:
Bobitza, asa am patit si noi cu numele EMA. Ni se pusese pata pe el de cu mult inainte sa facem bebe. Si am spus unor prieteni care au avut o fetita intre timp. Ghici cum o cheama?! EMA Prin urmare am cautat si paracautat si am ramas la EVA
Happy_Ama 21+ si Eva
unidanad spune:
Bobitza nici eu nu as pune la bebe un nume care deja e in "gasca" desi noi avem mareeee noroc. Suntem primi care facem bebe deci nu imi fac griji. Eu am ramas sa aleg intre Iustin, Patrick si David ce ziceti care va place???
21+
Dana
happy_ama spune:
Bobitza, dar cat de des va vedeti cu acesti prieteni?! Ca pana la urma pt 1-2 intalniri pe an...sincer nu se merita sa schimbi numele pe care vrei sa-l pui copilului... Eventual poti sa pui al2-lea nume diferit. La mine va fi GABRIELA
Happy_Ama 21+ si Eva