Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
unidanad spune:
Un tip însurat se duce s#259; se spovedeasc#259; la preot: - Ce p#259;cate ai comis, fiule? - P#259;i m-am frecat de alt#259; femeie! Nu am f#259;cut sex, dar ne-am atins corpurile! - Ori c#259; ai atins-o, ori c#259; ai b#259;gat-o, e acela#537;i lucru! S#259; spui de zece ori T#259;tal nostru #537;i s#259; la#537;i 100 de lei în cutia milei! Spune rug#259;ciunile #537;i d#259; s#259; ias#259; din biseric#259;, îns#259; este apostrofat de preot: - Hei, nu ai pus banii în cutie! - Da, dar i-am atins de cutie! Ori c#259; am atins, ori c#259; am b#259;gat, e acela#537;i lucru…
21+
Dana
Andra28 spune:
Bobita, tu esti tare...., dar Betty care ti-a dat solutia e si mai tare....!!!!
Andra 20+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Bobitza_85 spune:
Dana, mie imi place David.
Eram in concediu in Croatia cu finii mei abia cununati acum un an si ceva si vb de copii, nume, etc. Ma intreaba ce nume imi place si eu zic :David, din egoism nu am vrut sa zic si Artur, sa fiu sigura ca nu mi-l ia cineva
Ne intoarcem si aflu ca e gravi fina mea si ii pune numele David.
Acum, cu Eva, am discutat decat cu voi si prietenii ff apropiati, dar care nu au ganduri de copii. Si se pare ca tot nu a fost suficient.
Happy, si pe mine ma cheama Gabriela
Eva o sa ramana clar, zic eu, o sa schimb al doilea nume cu Elena, vreau neaparat un nume de sfant.
Fetele, eu sunt duuuuusa rau!
Va dati seama ce probleme existentiale am eu, si cu un pronostic de "60% fata".....
16 +
Mony08 spune:
Dana si eu votez David.
Paula eu vreau sa-mi iau cat mai repede posibil.Am zis 22 aprilie daca imi recomanda doct nastere naturala,daca imi recomanda cezariana imi iau chiar pe 15 aprilie.
betty ai ajutoare in casa,ca mai mormaie ei,dar fac treaba. Ma bucur sa aud ca mai sunt astfel de copii , ca in generatia asta noua,te crucesti ce vezi si ce auzi.
De curand o verisoara de 18 ani i-a zis lu mamasa ca daca nu-i da bani de silicoane ea pleaca de acasa.Am ramas perplex.I-am si zis lu mamasa,dar de ce n-ati lasato sa plece,sa vedeti ce facea,unde se ducea,cum se descurca,tinand cont ca fata nu a lucrat niciodata.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+
puiut
Bobitza_85 spune:
Din cate inteleg e foarte calata pe EVA, ca si mine, deci nu cred ca se pune problema de negociat, iar eu nu insist pe Maria...
Trebuie sa ma linistesc ...mai bine nu o intrebam
Happy, ce ziceai de o tigara?
16 +
happy_ama spune:
Bobitza, daca o sa vrei si tu o sa-ti fac cunostinta cu tizuca ta Eu ii pun dupa ziua in care am aflat si visul cu baietelul Gabriel inainte sa aflu
Happy_Ama 21+ si Eva