Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
Delia_Rodica spune:
Ma uit la 'neata cu Razvan si Dani, tocmai mancau niste eclere cu poftaa
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
happy_ama spune:
Delia, asa e, e foarte scump...Deocamdata nu m-am decis dar imi place mult si mi se pare ca este foarte functional
Happy_Ama 21+ si Eva
happy_ama spune:
Dana Asa de neputincioasa ma simt sa apar burtica la faze de-astea..
Happy_Ama 21+ si Eva
unidanad spune:
Delia_R si eu ma vopsesc zilele astea. M-am mai vopsit odata de revelion. Am intrebat-o pe doc si mi-a spus ca nu vopseaua in sine face rau ci mirosul. La fel si substantele de curatenie oja si altele.
Am si eu o nelamurire de ce bauturile acidulate nu sunt bune? Am o prietena care toata sarcina a baut numai cola si acum fetita are 1 an si este fffff bine .
21+
Dana
happy_ama spune:
Andra, acesta este 3 in 1. are landou, sport si scoica. Imi place si cum arata dar si pt utilitate. are roti mari, suspensii si se strange compact si usor. E cam tot ce imi trebuie. Ah, si mai e ceva, as opta totusi pt unul cu 3 roti pentru ca e mai usor de manevrat
Happy_Ama 21+ si Eva
diana_popa27 spune:
Buna dimineata burtici!
Ama f f frumos carutul dar muuuulltt peste bugetul meu
Eu ma uit dupa unele mai ieftine care sa indeplineasca toate conditiile posibile. Nu am gasit ceva ce sa imi placa f mult dar oricum nici nu ma uit la alea ce depasesc 1000 Ron. Vreau sa mai fac aranjamente si cu camera sa iau covor perdelute si etc . De-asta am inceput asa devreme cu cumparaturile, sa am timp sa imi fac incet incet toate mofturile.
Andra28 felicitari pt campion!!!!
Dana in general nu sunt indicate bauturile acidulate pt varii motive : au prea mult zahar, provoaca aciditate care in sarcina oricum exista, au multi coloranti artificiali, cola are cofeina (deci nu e k sa consumi si cola si cafea).
Sunt multe fete care au baut si nu au patit nimic.Asta e ca si cu tigarile sau orice alt viciu: intotdeauna o sa ai exemple care nu au patit nimic si sunt sanatosi si fumosi. Orice in exces dauneaza.
Acum ca iti faci pofta si bei un pahar, doua pe zi nu e nimic cred dar nu cred ca e bine 2 litri la zi.
22+
viitoare mamica de Medeea
unidanad spune:
Happy stai linistita stiu cum este. Eu cand ma duc in auchan la cumparaturi simt ca o iau razna. Toata lumea se impinge nu se uita parca merg la ei acasa pe hol.
21+
Dana
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Delia_R si eu ma vopsesc zilele astea. M-am mai vopsit odata de revelion. Am intrebat-o pe doc si mi-a spus ca nu vopseaua in sine face rau ci mirosul. La fel si substantele de curatenie oja si altele. Am si eu o nelamurire de ce bauturile acidulate nu sunt bune? Am o prietena care toata sarcina a baut numai cola si acum fetita are 1 an si este fffff bine . 21+ Dana |
Merciii, asa ma gandeam si eu si oricum iau fara amoniac
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
monicaa spune:
Buna dimineata mamici
Am fost la control astazi. Suntem inca 70% baiat si foarte cumintel. Zuza de fii-mea topaia de zor la fiecare control.
Copilul deci ok, mami mai catinel. Am primit magneziu ca am inceput sa am probleme cu muschii de la pulpe (mi se pun noaptea carcei) si tensiunea a fost cam mare. Iau dimineata de acum o jumanate de pastilutza in plus si trec la regim sever la capitolul sare. Acum ca incet incet se face si mai cald o sa reiau nordic walkingul asa ca sper sa o tin sub control.
In rest am voie la epilat fara restrictii, ca se umezeste un pic chilotul e iar ok, nu trebuie sa imi fac griji, program prelungit de munca iar nu e o problema cat timp am grija sa nu stau numai jos. Pentru prevenirea acumularii de apa mi-a dat niste pastilutze homeopate.
La capitolul nume am facut progrese: monentam avem pe lista comuna Mathias, Leander si Elias. Clara nu se lasa impresionata si povesteste in continuare cu sora ei Emma. Vom vedea mai incolo cine a avut dreptate.
Pupici si aveti grija de voi
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 16 +
Bobitza_85 spune:
Happy, draguta, si eu mai am momente cand poftesc la o tigara, dar imi trece repede...
Am iesit Vineri in oras cu niste prieteni si am luat fum cat pt toata luna...pasiv, bineinteles
Mie dr mi-a zis sa imi imaginez o balanta. Intr-o parte Minu si in cealalta tigara. Ce alegi?
Nu stiu cat e de motovant dar la mine a functionat.
Eu imi tot zic ca mai e putin pana nasc si dupa ce alaptez ma apuc...stiu ca nu e bine, dar asta ma face sa rezist
15 +