Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
RLK spune:
Bobitza, Happy Ama eu fumez cam 4-5 tigari pe zi, slabe. Inainte fumam tigarile cele mai tari, aprox 1 pachet pe zi.
Din nefericire, nu mi-a fost deloc rau de la tigari, lucru care m-a impiedicat sa ma las. Mereu spuneam inainte de a ramane gravi, ca eu cand o sa raman, o sa ma las. Ei bine, n-am reusit:(
Am inteles din cate am citit pe net ca sunt "tolerate" maxim 5 tigari zi.
Kisses!
RLK 22+
Delia_Rodica spune:
olimp felicitari pt top modeala
Dana ma bucur pt cutu
Diana eu ma tund cand ma satur, dar recunosc ca nu sunt o impatimit a parului lung, niciodata n-am fost. Nici mie parca nu-mi mai sta parul ca inainte.
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
olimp spune:
delia r
dana nu te stresa cu greutatetea bebelului , cu siguranta e bine , eu trebuie sa mentionez ca si eu sunt mare si inalta 177 , sotul evident mai mare ca mine , deci genetic nu prea avea cum sa fie mititica , oricum important este sa fie sanatosi
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Ma gandeam sa o intreb pe doc cand am dezlegare la , barbatul a zis sa nu intreb ca e degeaba, lui ii este frica dupa cele intamplate si nu vrea sa-l deranjeze pe ala mic . Eu visez sex
Monirina spune:
Hello, datele mele sunt : UM 26.11.2012 ; DPN 2.09.2013 inca nu stiu cce va fi, si mai am un baietel Robert (5.01.2008)
Daca mai trebuie ceva va rog sa-mi spuneti! Mersi!
happy_ama spune:
Ele, Diana, multumesc Rochita visinie parea mai lunga atunci cand am luat-o E cam la limita imposibilului pt serviciu...
Moko, bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si bebe sanatos! Te asteptam cu drag!
Dana, ma bucur pentru sufletelul tau blanos! Sa dea Doamne Doamne sa se faca bine bine!
RLK, eu incerc sa ma abtin pt ca m-am lasat de scarba si acum mi-ar fi ciuda sa ma apuc iar.... Pana sa imi fie scarba de ele trecusem de la un pachet de tigari ff tari pe zi la cate 4-5 fumuri din 3 tigari/ zi si astea cele mai slabe pe piata....incerc sa ma abtin. Sper sa nu intru in sevraj. Eu am mai incercat sa ma las pana acum si am reactionat f urat
Happy_Ama 21+ si Eva
olimp spune:
delia r si eu cred ca nu iti va prea da voie... mai ales prin ce peripetie ai trecut ...
crede-ma si pofta de sex trece daca nu mai practici , eu nu am avut voie de la bun inceput , primele 3 luni m-am perpelit , acum sunt calma nu imi mai trebuie...ce e si cu organismul asta cum il inveti asa il ai
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
22 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
happy de ce nu iti iei atunci o tigara electronica , nu are gudron , pori opta la una fara nicotina sai ff joasa si ai gestul ...de afuma posibil gestul sa te tenteze mai tare...
22 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Olimp deci e ca la tigari, biiine, sper sa nu mai visez
Bobitza_85 spune:
Moko bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si bebe santos!
Olimp, din cate am inteles si tigara electronica este aproape la fel de nociva...
Mai bine ne imbarbatam una pe alta si ne abtinem cateva luni ca nu e moarte
16 +