Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
Delia_Rodica spune:
Betty imi place caruciorul si pretul, dar e prea greu.
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
betty200 spune:
Delia, am vazut si eu ca are 16 kg dar eu stau la casa la parter asa ca la mine nu-i deloc o problema, ma gandesc ca fiind mai greu e si destul de stabil, polonezii fac chestii trainice
20+
bebitza
Ele spune:
Ama am vazut noile pozici.
Rochia aia visinie iti vine fff bine. Ai picioare foarte frumoase!!! Si e bine sa le arati.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
moko spune:
mai e loc si pentru noi?
ne anuntam si noi timid prezenta, dupa multe emotii si ezitari...si ca sa intram in lista, dam ai intai detaliile: Moko,data nasterii 25.10.1982 DPN:12 august 2013, carucior roz, plus flacau mare si scump- Stefan, nascut pe 26 iunie 2007.
Sper sa tin pasul cu voi si sa fiu cat mai prezenta in odisee...revin cu detalii mai multe despre noi ceva mai tarziu!
Va pup cu drag !
Delia_Rodica spune:
Moko bine ai venit
Betty asa se intelege cu caruciorul, eu stau la etajul 2, trebuie sa iau in calcul caratul lui in mana
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
diana_popa27 spune:
Buna seara!
Ama .. asa craci sa tot vezi la gagici
Betty f frumos caruciorul, s-ar incadra bine si in bugetul meu dar din pacate e greu
Pe mine m-a obsedat toata ziua ideea sa ma tund scurt . Nu stiu de ce am pitici pe creier acum dar nu stiu daca o sa rezist tentatiei . Cred ca ma tund ca nu se mai aseaza nicicum . Nu stiu daca e de la hormoni sau nu m-a nimerit ultima data cand m-am tuns, dar nu se mai increteste cum trebuie si nu se mai aseaza nicicum. imi vine sa imi bag singura foarfeca in par dar sper sa ma abtin .. mi-am facut deja singura bretonul. Cred ca e suficient..e nevoie de un profesionist
Fetele noi bine ati venit!!!
22+
viitoare mamica de Medeea
unidanad spune:
Moko bine ai venit sarcina usoara si la termen
Sunt tare fericita se pare ca, catelul este mai bn i-au facut analizele si sunt mult mai bune. Am renuntat la perfuzii
21+
Dana
olimp spune:
buna seara fetelor
noi am fost la eco la cealata doctorita..
Ilinca e mare ...sa va surprind are 600 gr in cap , a zis ca nu e grasunica ci e maricica...
dana ma bucur ca se inzdrveneste catelul...
betty greu cu adolescentii
frumoase poze cu viitoarele mamici..
oanka incearca sa te aduni stiu ca e greu si stiu ce sunt atacurile de panica si eu am avut nevoie de consiliere psihologica pentru ele , stiu cum te simti .. , imi pare rau ca a trebuit sa treci prin momente nefericite..
si pe mine au inceput sa ma prinda carceii noaptea , am suplimentat magneziul , iau acum 4 pastile /zi , cate doua o data 2 diumineata si doua seara
felicitari pentru campion !
urez bun venit la noile sosite...
paula ce harnicuta ai fost , ai splat tot ce era de spalat
anamaria sanate la pitic !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Betty si mie imi place carucioru dar inca nu ma hotarasc ori sa cumpar 3 in 1 ori nu . Sunt tare nehotarata. Imi place ca are maner reversibil . Nici pt mine nu conteaza greutatea ca stau la curte
21+
Dana
unidanad spune:
Olimp
Sa stii ca te invidiez 600 g sa fie sanatoasa. Credeti ca ajunge si al meu asa macar pana la 4d adik in 2 saptamani avand in vedere ca avea 311g la 20 sapt ?? Nu avem si noi un tabel cu cate g trebuie sa aibe la x sapt???
21+
Dana