Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Wow Betty, vb serios? Ce curajoasa esti! Am uitat ca totusi practic si eu un sport, sexul. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia Doxi, e bine si asa, crede- ma! Noi avem strict interzis la |
16 +
happy_ama spune:
Betty, dar si in timpul sarcinii?
Doxy, ce sa zic?! Am inteles cum te mentii!
Happy_Ama 21+ si Eva
betty200 spune:
Hai tu fete ca am glumit, cand v-am auzit cat va stresati cu sportul m-am gandit sa scriu asa, puneti mana si plimbati-va mai bine cat va permite starea si in rest lasati sporturile pentru vremea lor.
Ma distram in mintea mea ca si eu as face niste ochi cat cepele sa vad ca o gravida practica sporturi extreme ... parca vad ce ochi ati facut si voi.
Cu toate astea, sa stiti ca am vazut intr-o emisiune un caz de gravida in 5-6 luni care facea parasutism si nu i s-a deschis parasuta, a cazut de la inaltime mare si a stat in coma o vreme, surprinzator bebelusul a scapat, a rezistat prin toate astea, cazatura, coma mamaei etc. Dar asta e clar un noroc nu are rost sa ne aventuram la te miri ce efort si sport.
20+
bebitza
happy_ama spune:
Betty, eu incurajez initiative de gen. Numai ca in sarcina mi se pare putin riscant
M-am uitat pe poze. Am vazut mamici superbe!! Laura, Delia, Bobitza, Doxy
Am mai pus si eu niste poze "triste" facute in oglinda
Happy_Ama 21+ si Eva
betty200 spune:
Fetelor ia uitati-va ce carucior am gasit, mi se pare frumos, au multe variante de culori, are port bebe de scos din maternitate, geanta, loc mare pt. bagaje si are un pret rezonabil. Cand e bebelusul foarte mic daca pui o salteluta mai groasa e ca in landou ca are pozitie complet orizonatala, are roti mari deci si amortizarea e buna.
http://babymerc.ro/index.php/carucioare/junior/carucior-baby-merc-junior-detail
20+
bebitza
Ele spune:
Monica si eu sunt pauza la sport. Durerile pelviene si contractiile ma chinuie destul de mult .
Am si zis ca sunt plina de frustrari: nu tu sport, nu tu sex, nu tu cumparaturi (nu vad rostul sa imi umplu dulapul cu haine de gravi). Singurul sport e mancatul. Doar ce m-am indopat cu cioco de casa.
Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani
betty200 spune:
Ele, grea viata ... totusi, cat inca poti manca cioco de casa ...tot mai este o raza de soare.
20+
bebitza
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty200 Ele, grea viata ... totusi, cat inca poti manca cioco de casa ...tot mai este o raza de soare. 20+ bebitza |
Hai mai Betty, nu rade de mine.
Cand ai un anumit ritm, e greu sa te transformi dupa intr-o leguma. Daca stau 1h in picioare dupa merg cracanata.
Sa va zic ca aseara am visat doar ?? ma incalzisem si am dormit tare bine.
Referitor la prenatal, nu m-am hotarat inca si nici nu cred ca o fac. Merg cat imi permite burtica.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
betty200 spune:
Hai tu Ele ca nu rad de tine iar cu sexul te compatimesc sincer, stiu ca-i foarte neplacut, doar 2-3 saptamani am stat pe tusa pt. amniocenteza si deja simteam disconfort mare.
20+
bebitza