Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
Cris_25 spune:
Monica, eu nu fac niciun sport ... momentan am renuntat si la plimbarile de seara ... de cand am aflat ca mi-e joasa placenta ... Dar mi-ar place sa fac innot daca as avea unde
17+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
doxy spune:
Ama .
Cris merci mult!
Monicaa eu nu fac nici un sport acum, dar astept sa se mai incalzeasca si voi incepe plimbarile. CD cu pilates am vrut sa iau si eu, chiar a fost o oferta la Lidl, dar sunt cam lenesa si nu stiu daca ma tin de treaba.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
Delia_Rodica spune:
Momentan n-am voie sa fac nimic, nici miscare
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
ana303maria spune:
Fetelor, multumesc din suflet pt urarile pt ziua de ieri. Am schimbat orefixul si stiti cum am petrecut? Pe la 4 dimineata nu dormeam, fiind a 5-a noapte consectiva cu febra mare a lui David si deci nedormita. Va scriam si apoi m-a chemat sotul ca iar are febra mare David si sa vedem ce- facem. Am atipit pe la 7 dimineata si ne-am trezit la 8. L-am trimis pe sot la piata sa-mi cumpere sa fac o musaca, un piure si un gratar cu salata. Am mancat la pranz si sotul a plecat la munca. Eu am ramas cu david singura, tot bolnavior. Toata ziua in pijama amandoi...
Si trebuia sa avem o multime de invitati, cam 20 (3 perechi de fini plus prieteni)... I-am anuntat pe toti ca suntem in "carantina" mai ales ca toti au copii mici si ar fi venit si cu ei.
Oxana, este atat de dulce Rares!!! M-am topit toata cand l-am vazut!
MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+
doxy spune:
AnaMaria merci mult!
La multi ani si din partea mea ca nu am apucat sa ti zic! Imi pare rau pentru petrecerea stricata, dar recuperati voi dupa ce se face bine David! Multa sanatate va doresc!
doxy spune:
AnaMaria merci mult!
La multi ani si din partea mea ca nu am apucat sa ti zic! Imi pare rau pentru petrecerea stricata, dar recuperati voi dupa ce se face bine David! Multa sanatate va doresc!
happy_ama spune:
Doxy, m-am indragostit de pustiul tau La copilul meu cred ca o sa lesin...nu stiu ce mai pot sa fac
Alina, de-abia te asteptam!!
Referitor la sport, raspunsul meu este: nimic Avand uterul contractil si placenta joasa mi-e cam frica... Inot as fi vrut dar nu am voie pt ca iau utrogestan... Recuperez dupa sarcina
Happy_Ama 21+ si Eva
doxy spune:
Merci mult Ama, emotiile sunt intradevar foarte puternice. Eu de abia acasa ma uit la serbare pe inregistrare, caci acolo nu am ochi decat pentru Rares.
doxy spune:
Wow Betty, vb serios? Ce curajoasa esti!
Am uitat ca totusi practic si eu un sport, sexul.