Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
doxy spune:
Eu nu cred in povesti cu vitamine in iaurt sau ca imbunatatesc nu stiu ce, bla bla bla, sunt reclame si atat. A fost discutii pe tema asta si vizau anume actimelul, poate ca e gustos dar nu e mai sanatos ca multe alte iaurturi. Oricum cel mai indicat este iaurtul natural.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
doxy spune:
Rodica, nu mai retin daca si tu te plangeai de kg multe. Ca tu chiar nu ai de ce, esti foarte sexy!
Imi place Lorand, suna foarte frumos. Cu accentul pe o sau pe a?
Bobitza_85 spune:
Alina, ma bucur ca te-ai linistit! Abia asteptam sa ne aduci vesti bune!
Doxy, cred ca e cel mai frumos lucru pe lume sa-ti auzi puiul zicand:Te iubesc, mami!"
16 +
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Rodica, nu mai retin daca si tu te plangeai de kg multe. Ca tu chiar nu ai de ce, esti foarte sexy! Imi place Lorand, suna foarte frumos. Cu accentul pe o sau pe a? Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia |
Am pus 6 kg, nu stiu daca-s multe sau nu, mie mi se par destule
Accentul e pe o.
viitoare mamica de hocheist 18+ Lσrαnd
happy_ama spune:
Aaaaaa eu nu pot sa vad filmuletul de la serviciu vreau si eu sa vad puiutul tau, Doxy!!
Happy_Ama 21+ si Eva
doxy spune:
Da Bobitza, e fericirea suprema! Si cand le simti manutele mici cum te cuprind si te strang cat de tare pot ei, te topesti.
Cris_25 spune:
unidanad, mie imi place David
daca la al nostru ii creste putza, va fi Matei sau David sau ambele
Paula, apropo de programatul copilului la aspirat
chiar radeam cu cumnatul pe tema asta. Nepotelul meu care face peste o sapt 5 ani
e super fascinate de aspirator
face orice ca sa fie lasat sa se joace cu el
Bine-nteles ca foarte rar i se da voie din cauza prafului. Dar deja la cumnatu i s-a aprins beculetul
a zis ca in 2 ani de zile pune copilu sa aspire, daca tot e pasionat
Bobitza
cred ca suntem multe patite cu numele preferat ales de altcineva. Asa suntem noi cu Mara
era preferatul nostru, dar tocmai i-a pus fina numele Mara finutei noastre
deci nu mai putem sa-l folosim. Imi place si Ana foarte mult, dar suna urat cu numele de familie, care se termina cu C
si parca asa spus intr-una
se aude acolo CANA
si nu-mi place
Doxy, maine merg si eu la serbarea de 8 martie a nepotului
cred ca o sa ma topesc! E super pustiul tau
17+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
monicaa spune:
Mamici voi ce sporturi faceti in timpul sarcinii?
Eu incerc sa merg cat de mult pe jos si o sa reincep nordic walking-ul. Dar imi lipseste un pic aerobicul. Ma gandeam sa imi cumpar un DVD cu exercitii Pilates ptr sarcina. E bine cotat si prezentat de o mamica cu burtica mare deci exercitiile se pot face.
La aqua fitness m-as duce cu mare drag dar ajung din ani in pasti.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 16 +
monicaa spune:
Apropo ca azi am uitat sa intreb avem voie sa mergem cu bicicleta? voi ce stiti? ca aici sigur e voie daca nu-s probleme specifice. aici mergi si la 90 de ani cu bicicleta.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 16 +
bubulina2401 spune:
Ama, Bobitza, eu fumez 2 tigari pe zi...cele mai slabe.
Nu am putut sa ma las definitiv pentru ca nu mi-a fost rau, n-am avut greturi... o fericita din punctul asta de vedere.
si eu zic ca nu e foc daca tragi cateva fumuri. Eu sting tigarea la jumatate mai de fiecare data.
20+ de