Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)
Raspunsuri - Pagina 19
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp happy de ce nu iti iei atunci o tigara electronica , nu are gudron , pori opta la una fara nicotina sai ff joasa si ai gestul ...de afuma posibil gestul sa te tenteze mai tare... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 22 + Ilinca Ilinca |
am o prietena care si-a luat tigara electronica si e foarte multumita, fuma mult inainte, acum simte si la buzunar efectul nu doar la sanatate. Dimineata cica nu mai are gatul infundat si tusea specifica, respira usor.
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
happy_ama spune:
Olimp, am inteles ca cea electronica e si mai periculoasa pt ca aburul ala cu substante toxice intra direct in circuitul sangvin Mai bine ma certati cand mai zic si nu fumez
Happy_Ama 21+ si Eva
olimp spune:
happy solutiile care se utilizeaza la tigarile electronice sunt formate din glicerina si propilen glicol + nicotina in functie de taria de tigara pe care o doresti.
atat propilen glicolul cat si glicerina sunt compusi pe care noi ii mancam zilnic in produsele de panificatie , crede-ma pe cuvant caci am dus solutie la analize pentru inspectia sanitara . Singurul element care e pastrat de la tigara adevarata este nicotina , care evident nu e buna fie ca o iei din tigara adevarata fie din cea electronica , dar poti obta la nivel scazut de nicotina sau chear deloc , doar la roma de tigara..
la tigara electronica nu se inhaleaza produsii de ardere , gudron etc..
delia r
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
Mony08 spune:
Moko bine ai venit printre noi
Eu va recomand sa nu mai fumati
Sarcina e sansa de a va lasa de fumat,profitati.
Pentru sanatatea noastra nu avem vointa sa ne lasam de astfel de vicii,dar pentru sanatatea copilului suntem in stare de orice,si automat ne facem si noua si copilului un bine.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+
puiut
unidanad spune:
Fetele am si eu o nelamurire. Dimineata cand m-am trezit avea burta fff tare dar nu ma durea. Aveam impresia ca bebe se impinge in afara (nu in jos)si din acest motiv e tare. Asta este o contractie????
21+
Dana
olimp spune:
mony ai perfecta dreptate ... cel mai bun lucru sa le lase deoparte
dana din cate am inteles da , acelea sunt contractiile ..ia no-spa cand se intampla
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
22 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
dana nu stiu cum si de ce apar ...dar stiu de la fete ca iau no-spa , de la ele stiu ca e vorba de contractii
22 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Amalia, ce ai luat de febra? Cred ca urmeaza o noua viroza, si de data asta am si febra. Cum o scad?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
happy_ama spune:
Mony, Olimp, asa, nu ne lasati sa cadem in pacat!
Dana si mie mi se incordeaza asa...nu stiu exact ce e. Zic asta pt ca mi se incorda tot in jurul buricului si cand uterul era considerabil mai jos si acum cand e cam la nivel...
Happy_Ama 21+ si Eva