Ce gătim azi * Cap. 92*
Raspunsuri - Pagina 5
padi spune:
Pentru azi:
- ciorba de legume
- lipie umpluta cu salata de cruditati (morcov, telina, ceapa verde, salata verde, spanac, fenicul) si sos de iaurt cu oregano si usturoi
Anda08 spune:
Asteptam bucataresele DC la concurs http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=177598 Succes!
www.supereva.ro/info.asp?id=850" target="_blank">Super Eva - Carte inteligenta de bucate - Jurnal de sarcina - Despre dragoste - Nume de Copii
iarina_r spune:
S-a taiat vreuneia dintre voi mascarponele?
Am incercat sa fac azi o tarta cu zmeura cu crema de mascarpone, si cand am incorporat smantana mi s-a taiat.
M-a surprins pentru ca am mai facut tarta asta de vreo 2 ori si nu s-a intamplat asa ceva.
mamica de ingeras Eva 38 s
MTHFR - C677T heterozigot; Factorul XIII - V34L heterozigot; tiroidita Hashimoto
We don't see things as they are, we see them as we are.
osna spune:
am patit sa se taie cand le-am pus la robot.acum amestec mascarponele si frisca la viteza mica cu mixerul si este ok.
danyce spune:
Si eu fac des combinatia asta: mascarpone + frisca, de fiecare data la robot. Prima data bat frisca, apoi adaug treptat cate o lingura de mascarpone si amestec usor cu robotul, la viteza mica.
Daniela Veuger 12+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
J G spune:
Ieri:
Salata de ton cu fasole boabe
Tocanita de porc cu telina (avec mamaligue)
www.prin-casa.ro/?p=2553" target="_blank">Supa crema de borccoli
Azi
Snitele de pui
Chec
iarina_r spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Ca sa n-o arunc, fiind buna la gust, am amestecat-o cu zmeura si a iesit un fel de bundinca.
mamica de ingeras Eva 38 s
MTHFR - C677T heterozigot; Factorul XIII - V34L heterozigot; tiroidita Hashimoto
We don't see things as they are, we see them as we are.
valentinag spune:
JG m-ai zbartavec mamaligue
azi fac ciorba de sira afumata, snitele de pui, piure si salata verde