Blanquette de veau
Spanac cu sos de smantana
Friptura argentiniana de vitel
Risotto cu ciuperci si parmezan
Daniela Veuger 11+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
tortelini cu carne cu sos de smantana
prajitura cu gris si piersici
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
Ieri:
Croissant cu unt si nutella pt mic dejun
Supa de linte la pranz
Chiftele de dovlecel cu iaurt si usturoi si spachetti bolognese pt cina
Desert:biscuiti cu lamaie si placinta cu branza si stafide
Azi: am luat micul dejun si pranzul comasate
cartofi prajiti cu costita, oua si mamaliga pt pranz
ieri si azi:
-supa de galusti
-ciorbita de legume cu zeama de varza
-pui cu rozmarin si cartofi la cuptor
-mucenici cu migdale
-cozonac cu mac
Aoleu desprecopii,stiu ca tu ai fost bine intentzionata,insa ...poate fi altfel interpretat!
osna ,cum facu pui cu rosmarin?(eu cica asta fac acum,insa o retzeta ...de pe plicul de rosmarin,nu stiu ce-o iesi)
Dana
eu amestec unt mai moale(lasat afara cateva ore ) cu rozmarin proaspat tocat,sare,piper si bag pe sub pielea puiului.in el o lamaie taiata in 2 si la cuptor vreo ora ca se face repede,e antrenat
osna,multzumesc!
Si al meu a iesit bunutz,carnea a avut o aroma tare placuta,doar ca subsemnata nu se prea impaca cu rozmarinul!Dar a fost bun!
Dana