Primavara pe ghetar (jurnalele pinguinilor veseli)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Laura..felicitari pentru Bianca....
Cu cumparatul..nu e o problema..eu,nu stiu cum,izbutesc performanta de a cheltui ..serios si nu se vede nimic...cred ca s-au devalorizat banii altfel nu-mi explic.
Si numai traznai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Oooooo ...Laura, felicitari maxime si sincere ... Nu prea ma mira de fapt, se vede pe ea ca ii merge mintea ...brici
Felicitari si pentru cumparaturi ... Si pentru piure cu branzica ...asta ce pozitie o fi fost, sigur nu a mea, ca ai mei nici asta nu mananca ...mai nou cica nu le place branza, o scot din hamburger, din salata, de peste tot unde o vad.

Lali, felicitari si cangurului tau cu sosetele lipsa dar pe maini ...trebuie sa-l tii acasa, nu ?
Si sa nu spui ca faci supa cu galuste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Si cam ce ai face cu o putina?

Mergi spre munte, pe orice drum vrei, si vei gasi bazaruri taranesti ce au astfel de putini.

Celcesforaie si-a dorit enorm de mult ulcior cu tzatza. Nu putea sa mai traiasca fara. Am gasit la Horezu. A supt de 2 ori din tzatza si l-a abandonat.
Dupa cum se vede tzatza e mai mult sfarc.



as face bors si as pune varza la murat. pe care drum spre munte sa ma duc ca eu locuiesc in chicago?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Pai poate te uiti pe net la cum arata si rogi pe cineva sa-ti faca....probabil sunt meseriasi si pe acolo...ca prin vapor..cine sa ti-o trimita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea


Lali, felicitari si cangurului tau cu sosetele lipsa dar pe maini ...trebuie sa-l tii acasa, nu ?
Si sa nu spui ca faci supa cu galuste


Noooo, cu taietei.
Dar am o scuza, sunt taietei de casa de la soacra-mea.
Iar la galuste sef e tatal meu si nu vreau sa-l detronez. N-am incercat niciodata, ca nu-i frumos si deci mancam supa cu galuste din an in paste cand mergem la ei.

Da, stam acasa intre 10 si 14 zile, in functie de evolutie.
De aia planuiesc ceva filme seara ca nu rezist atata acasa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

No, cand vii in Romania. Si iti trimiti prin posta putina.
Laura si Lali felicitari pentru copchii vostri si matematica lor.

Mei nu ascultati Raluca ca e porno. Nici macar Margineanu nu o canta cand sunt copii in sala.

Raportez: masa de pranz la "La Mama" - nu cine stie ce, doar o ciorba de burta si ciolan cu fasole - asta a fost atat de mare incat l-am adus acasa.

De maine trec la mancaruri serioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Vivi,ma roade curiozitatea..ce intelegi prin serioase?Salata cu ton?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mai, ghetarul asta e bucatarie de campanie. Sa vedeti voi cum vin gospodinele si "la bucatarie" ramane o sectiune goala, doar pentru cei care inca nu s-au prins unde se discuta lucruri serioase
Sarisem sa ma mir de mirarea Doamnei buflea, ca mananca copila mea orice-i pun in blid. Am o ezitare, ca mi-am adus aminte ca si alea mari mancau orice le puneam. Acum, cand nu mai mananca aproape nimic din ce mancau (mai ales Ioana), aflu ca nici nu le-a placut vreodata, dar le obligam eu! Stau cu gura cascata si ma uit la Ioana cand imi explica cum nu-i placea aia...si ailalta...dar le manca de frica. De frica mea. Aleg sa-mi fac cruce si sa-mi scuip in san. Ok, Ioana e in schimbari, isi cauta identitatea si...meniul, ca ba nu vrea sa auda de carne si vrea doar legume si salate, ba infuleca doar carne si mezeluri (cand prinde asa ceva). Deci eu nu pun botu'.
Dar stevia e chiar buna, au aparut urzicile, vine spanacul (am vazut deja, dar cred ca-i adus de prin Turcia). Ana mananca fara fitze si, mi-o zice sau nu mi-o zice mai tarziu, ma bucur ca am liniste acum si pot sa-i bag in burta ce trebuie si ce e sanatos. Ca dupa aia...
In alta ordine de idei, ma gandesc ce o manca viviana serios dupa ce a halit burta si fasole cu ciolan.
Mada, ultimii pesti i-am mancat ca Laura, tavaliti in faina (eu de grau) si prajiti in tigaie, cu mamaliga si mujdei. Dar eu mai am un preparat special pentru noi, de la Anton Roman citire: pikanca. Acolo pestele e fript in tigaie si apoi e pus intr-o tava, cu felii de rosii, ardei, mirodenii, suc de rosii, usturoi, ardei iute si lasat la cuptor sa se infrateasca si sa faca un sos gros si picant. Este unul din favorite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Hai ca m-ati provocat. Aveam eu o reteta de peste la cuptor cu legume, da nu mai stiu iegzact ordinea ingredientelor. Arunc o privire in sertarul cu notite de retete si revin. Oricum planuiam sa fac si eu saptamana viitoare.

Viviana mi-ai facut o pofta cu fasolea cu ciolan .

Ma pregatesc de-o noapte alba de pazit copil. Din fericire pana acum eruptia nu pare violenta, starea lui generala e excelenta, sper sa scape mai usor totusi.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Serioooos, adica de regim.
Peste, mult peste la gratar.

Si apoi foloshtine - asa zic eu verziturilor. Stevie. Imi place muuult stevia.


Lali, fii-mea dormea cu manusi in maini. De fapt erau niste ciorapi mai subtiri. Cand ii dadeam cu mixtura ii numaram bubele in joaca sa nu se plictiseasca. Dupa 3 zile avea bube in par, urechi, curisor si mizduta.
A avut si o zi febra. A avut si vreo 3 zile scaune branzite. Adica arata cacutzul ca o maioneza taiata, ca un lapte branzit.
O singura buba s-a rupt pe burtica, i-a rams semn, insa s-a estompat in vreo 3 ani.

Mergi la inceput