Primavara pe ghetar (jurnalele pinguinilor veseli)
Raspunsuri - Pagina 26
roxanaz spune:
da, webshots-ul e kaput. cica de prin octombire, si eu am pierdut ceva link-uri pe acolo dar e ok, ca se incarca asa greu in ultimul timp ca mutasem totul pe picasa.
cred ca il da pe ala ca o ia in ordine cronologica si dupa cele mai multe hit-uri. era popular subiectul
Lali spune:
Bey, dupa kilograme acu' ne controlam la anul nasterii
Nu mai imi place de voi ...
Imi pun masca de batpingu, coada la spinare si plec.
Dark_sun spune:
Eu nu am nicio problema cu anul nasteriichit ca am sarit bine de 20 de ani. Tinerete in suflet si spirit, maica:))
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dark_sun Eu nu am nicio problema cu anul nasteriichit ca am sarit bine de 20 de ani. Tinerete in suflet si spirit, maica:)) |
Nici eu nu aveam ... atunci .
eumada spune:
hai mai fetelor,"pingaina batrana face zeama buna."..oricum nu-mi arat varsta...par cu cel putin trei ani mai tanara...induc in eroare rau de tot.
roxanaz spune:
nu ma inervati. am declarat contrariul, da?
Lali, ce mai face junioru'? masca aia de batpingu e a lui?
edit: de cand ti-a crescut si coada, tu femeie??
Alizee spune:
Salutare pinguini si randunici !
Deocamdata, nu am prea multe de zis, asa ca doar citesc.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Dark_sun spune:
:)) Indiferent de varsta, nici acum nu ar trebui sa ai:).Insa, recunosc spasit ca la implinirea a 30 de ani, am traversat o perioada neagra...ma si gandeam, copii nu am, casatorita nu-s, aia n-am etc, ce mama ma-sii am facut pana acum:))...noroc ca nu m-a tinut prea mult! Asa ca, fruntea sus si pozitie ferma pe ghetar:))
ralualexandrei spune:
Roxx degradeul ma facuse REMARCABILA ,de catre oricine .
Citat: |
hai mai fetelor,"pingaina batrana face zeama buna.".. |
De acord.
Deci webshotul a picat ,acum aflu.
In alta ordine de idei :e la radio o emisiune cu multumiri aduse mamei,in ultima ora toata lumea multumeste soacrei,unde le-or fi gasit ca a mea e buna de pus pe rana ....daca ti s-a urat cu viata si vrei sa mori otravit.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
EDIT: mancat de litere