Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
elfcupistrui spune:
Uff,Dana,si citisem de catelus,ca trebuie sa mergi zilnic parca sa ii faci antibiotic,am si uitat sa iti urez toata sanatatea pt sufletel
faith trust and pixie dust.
18+
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dariana29 Buna dimineata si o primavara minunata, plina de vesti bune! Noi am fost ieri la eco, suntem inca micuti, nu avem decat 158 de grame...dar ne facem noi barbati puternici imediat. D-na doctor ne-a confirmat sexul bebeului, pe care ni-l spusese si la 12 saptamani, dar nu cu prea mare siguranta. Ne bucuram foarte tare. Adevarul e ca m-as fi bucurat foarte mult si de o fetita, imi doresc tare mult una, dar nu stiu daca va fi posibil...Asta va fi a doua cezariana la activ, daca mai vreau si o fetita ar fi a treia cezariana...are careva dintre voi, fetelor, sau din cunostintele voastre, trei cezariene sau urmeaza sa o faca pe a treia? Si daca da, cum se simte? Chiar daca am deja o cezariana si asta va fi a doua, inca nu am niciun puiut in brate, pentru ca nu am avut parte de un final fericit prima data. Dar ne dorim taaaare mult o familie mare! 16+ |
eu urmeaza sa fac a treia cezariana si totul decurge ok, Slava Domnului! sunt monitorizata mai atent, cicatricea, vasele mari de sange, iar din saptamana 28 mai mult la orizontala. bine, sunt deja in concediu de risc maternal de 1 luna jumate si cu nitel ajutor stau mai mult linistita.
unidanad spune:
Multumesc Elf sincer il iubesc tareeee multtt. Da trebuie sa mergem la 12h cu el. Din pacate eu nu am cum sa ma duc pt ca nu il pot tine are cam 65kg si asa se duce sotul. L-am stresat cu telefoane. . Chiar vb cu o prietena si i-am spus daca pe Rocky(catelul) il iubesc atat de mult pe bebele meu il iubesc la infinit si cred ca dupa ce il voi vedea il voi iubi pana la sf universului si inapoi. La multi prieteni am spus ca nu l-as da pe Rocky pt nici un ban de pe lume dar nimeni nu ma crede au impresia ca vb asa aiurea dar nu si tocmai din acest motiv ma afectat ff tare
20+
Dana
elfcupistrui spune:
Multa lume nu intelege iubirea asta pentru necuvantatoare si cum sunt ele acolo cand avem nevoie de suport
faith trust and pixie dust.
18+
flory_blanca spune:
O primavara cat mai frumoasa si linistita va doresc!
Amalia insanatosire grabnica. Sper sa reusesti sa scazi cat mai repede febra.
AnaMaria pupam bolnaviorul sa se faca bine. E tare greu cand sunt bolnavi micutii. Si la noi e plin de viroze din cele mai agresive. Mama a facut o laringita de toata frumusetea saptamana trecuta, noroc ca noi eram in concediu atunci si nu am intrat in contact cu ea.
Doamne Olimp mi-a stat inima in loc cand am citit si instantaneu mi s-a pus un nod in gat, nu intelegeam cine a murit, am citit de vreo 3 ori mesajul. Imi pare rau de motanul tau.
Eu m-am ales cu o durere de cap de la vant de toata frumusetea. Era soare afara si frumos dar batea un vant de mi-au zburat urechile. Ma bag in pat cu un paracetamol. Sper sa imi treaca pana maine ca altfel iarasi sunt ca leguma toata ziua.
20+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
yvyana spune:
O primavara fericita va urez!
Felicitari pentru carucioarele nou colorate!!!
Si eu am impresia ca se inmultesc printisorii
Olimp imi pare rau pentru motanel, incearca sa te linistesti ca stresul si plansul nu fac bine bebitzei!
Dana la fel, imi pare rau sa aud vestile proaste, din pacate stiu ce inseamna babesioza la caini, mai ales daca este trecut de prima tinerete, eu zic sa te astepti si la ce este mai rau pentru ca o reinfectie in cazul asta poate fi mai periculoasa decat primoinfectia; oricum cred ca stiai ca parazitul nu dispare niciodata din corp si in caz de reinfectie invadeaza imediat sangele; din pacate si mie mi-a murit ciobanescul meu german de babesioza anul trecut, tot asa la o reinfectie; scapase dupa ce fusese la un pas de moarte dupa prima infectie (eu eram insarcinata atunci in 34S si am fost f f stresata, mergeam zilnic cu el la FMV la spital) si dr imi zisese atunci ca daca se va reinfecta ii va fi fatal, mai ales ca era batran, avea 11 ani, de aceea eu mereu ii puneam zgarda anticapuse si foloseam frontline la fiecare 3 saptamani; insa anul trecut am uitat/neglijat sa-i mai pun si cum a dat un pic caldura evident ca am gasit capusa pe el si dupa 2 saptamani de chinuri ingrozitoare a murit
De atunci sotul mereu mi-a zis sa luam altul, dar parca mie nu-mi mai vine cand imi amintesc prin ce chinuri a trecut si cat am suferit si noi
Happy Mom si S21+
Bobitza_85 spune:
Olimp, imi pare rau!
Multumesc, Cris! Ma bucur ca esti bine. Si eu am patit acelasi lucru sapt trecuta , tot din cauza placentei joase. Noi nu stim inca ce e bebe
15 +
Bobitza_85 spune:
Amalia, muuuulta sanatate! Sa te faci bine repede!
Happy,Diana, multumesc pt cuvintele frumoase!
Elfule, felicitari!
ma bag la
15 +
Delia_Rodica spune:
'neata gravidute
De jumatate de ora nu mai pot dormi , desi m-am bagat in pat la 12 noaptea. M-am uitat o perioada pe pereti, am vazut ca nu se intampla nimic, mos Ene era la altii, am iesit in sufragerie sa nu-mi deranjez barbatul, unii sunt obositi si muncesc, nu ca mine
Am visat ca am mers la un la dr, care mi-a zis ca am gemeni si sunt fetite, numai ca tre' sa mananc mai mul ca-s mai micute
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
MariaBcf spune:
Neata , va astept cu o
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
15+