Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
happy_ama spune:
Olimp, imi pare rau pt motanel! Si eu am pierdut multe animalute si mereu am plans dupa ele
Amalia, ma rog sa te faci bine cat mai repede
Bobitza, you rock!! Frumu frumu!
Happy_Ama 20+ si Eva
Andra28 spune:
Olimp, imi pare rau pentru pierderea ta! Ai grija insa cu supararea ca nu face bine la burtica si locatarei ei.
Andra19+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
dariana29 spune:
Fetelor, va multumesc pentru raspunsurile privind posibilitatea de a face 3 cezariene. Mai citisem ceva articole pe acest subiect, dar nu am nicio cunostinta care sa fi trecut prin asta. Ma bucur tare mult sa aflu ca exista mamici atat de indraznete, si sper sa le calc pe urme[:D
Olimp, imi pare tare rau!
Doxy, numele Letitia mi se pare SUPERB!
Felicitari fetelor care au colorat carucioarele!
16+
Mony08 spune:
stefania multumesc
olimp imi pare rau.
amalia insanatosire
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+
puiut
Delia_Rodica spune:
Buna seara.
M-am adunat si eu de prin oras, am fost la medicul de familie si apoi repede pana in real, abia am asteptat sa ajung in pat.
Olimp draga mi-a stat inima in loc pana sa ma print ca e vorba de pisica. E trist cand se intampla ceva cu animalele noastre, pt ca sunt membrii de familie si ei, dar acum Ilincuta e cea mai importanta, ti-ai dorit-o mult
Eu am pierdut de curand doi catelusi, unul calcat de tren si altul otrasvit. Din pacate nu avem ce face.
Draga Amalia urata raceala te-a prins, sper sa treaca repede ca bebei sa se bucure de o mami sanatoasa
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
diana_popa27 spune:
Olimp
Imi pare atat de rau pt pisoi.
Eu am inceput lucrul. Dar fost bine as putea zice chiar ca mi-a prins bine daca nu mi-ar fi fost atat de frig. Cu primavara in suflet eu am plecat fara nimic sub blugi fara sa imi dau seama ca temperaturile pe aici sunt inca de iarna.
Bobitza arati superb!
Amalia ai grija de tine ! Sa te faci bine!
Si mie imi place cum suna Miruna. Nu stiu de ce mie tare mult imi plac numele care incep cu M
21+
viitoare mamica de Medeea
elfcupistrui spune:
Burticute dragute,sper ca ati adunat toate razele de soare azi fiindca sunteti pline de iubire si deabia de-acum cred eu ca o sa inceapa sa se vada ca radiem acea sclipire de gravidute,odata cu primvara
ERam tare curioasa cum v-au iesit martisoarele,fetele care munceau de zor pe-aici acum cateva zile ? Sunt sigura ca sotii vostrii s-au bucurat de reactii minunate din partea colegelor.
Amalia,eu sunt mult mai bine,am ramas doar cu plamanii,pot sa vorbesc acum ce-i drept,ca ieri nu aveam voce deloc,scriam biletele .Dar sora mea a fost azi la dr ca de la ea sigur am luat si are o bronsita mai ciudata,de i-a dat o lista de tratament pt o luna si m-am panicat asa ca eu de-acolo nu am voie sa iau nimic ca sunt puternice.Acum sa vad daca imi trece in weekend,ca deja de luni fac saptamana si daca nu,fuguta si eu la dr.Sper ca tu esti mai bine azi,sa nu mai faci febra ca stiu ca noaptea e cel mai rau. Si Doxi,multumiiiim pentru listuta cu remedii,o sa le notez undeva si sa vad ce mi-e mai la indemana de-acolo
Olimp,imi pare nespus de rau,eu de cand sunt mica adun si adun animale si eu una am inceput sa plang cand oamenii din jur insistau sa imi dau pisica si dihorul,ca nu e sanatos pentru bebelus.D-apai ce ai patit tu
Graphi,pupici cu sclipici pentru pm
Eu azi am fost la ecografie la un doctor aleatoriu,ca am zis ca nu mai stau sa astept pana ma tot sucesc eu si am ajuns la sanador la cine s-a putut mai repede.Vreau sa zic ca m-a tinut 50 de minute,mi-a pus si 4d (fara sa intre in pret) si am stat toata numai un zambet cat se misca el pe-acolo,tinea manuta la fata,dupa tot le muta,inghitea,un adevarat circ pentru ochisorii mei.Am colorat si eu caruciorul intr-un final( asta a fost primul lucru cu care a inceput,in primele 15 secunde asta a zis) si o sa avem un Oliver . La sfarsit chiar mi-au dat cica "o mica atentie" ,o punguta cartonata cu brosurele,guma de mestecat :)), apa,paste de dinti si tot feluri de geluri si chestii de genul.Mi s-a parut dragut asa ,te face sa te simti bine :))
faith trust and pixie dust.
18+
Delia_Rodica spune:
Elfule ma bucur ca ai alt tonus si felicitari pt printisor, ce se mai inmultesc baieteii.
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
unidanad spune:
Buna seara fetele!!!
Olimp imi pare tare rau
Si catelul meu este bolnav se pare ca doc celalalt imi dadea un trat care nu se vedeau imbunatatiri deloc si ne-am dus la un cabinet unde am mai fost cu el. Astazi dimineata la tinut 3 ore pe perfuzii iar acum sa dus sotu cu el si iar la bagat pe perfuzii. Refuza mancarea si este f slabit. Oricum ia administrat un vaccin si sper sa se faca bine . Prognosticul este rezervat-grav. Sunt tare suparata si cred ca ma simte si bebe. Toata ziua a fost f activ cred ca incearca el sa ma inveselesc. Adevaru este cand il simt pt mom mai uit. Va doresc o primavara frumoasa ca la mn a inceput bn
20+
Dana