Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
MariaBcf spune:
Felicitari fetelor care ati colorat caruciorul. Noi mai avem de asteptat pana in 15 Martie sa il coloram
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
15+
dariana29 spune:
Buna dimineata! Eu am avut un somn tare agitat, am visat ca am nascut si bebe deja avea toti dintii la nastere
Maitreyi, multumesc pentru raspuns! Esti o mamica curajoasa, si sunt sigura ca totul va fi bine, mai ales ca esti bine supravegheata!
Stiu ca poate suna prosteste intrebarea, dar chiar nu stiu : la a doua cezariana, tot orizontala, taietura va fi chiar peste prima taietura sau se face in alt loc?
Fetele din Cluj, din cate stiti voi cine este cel mai bun ginecolog pe ecografii morfologice de trimestru 2??? Vreau pe cineva care sa aiba rabdare, sa analizeze toate organele, nu sa ma expedieze in 15 minute. Deocamdata am o programare la dr. Butnaru, dar nu sunt foarte convinsa. Voi ce ziceti?
Eu azi sunt singura acasa, asa ca am de gand sa lenevesc toata ziua, sa ma uit la seriale si sa ma rasfat!
Sa aveti o zi frumoasa!
16+
MariaBcf spune:
Dariana eu sunt pacienta Conf Dr Mihu la Gine 2 , dar ma duc in paralel si cu Dr Surcel ( el mi-a facut si DT unde am stat la eco 25 minute) .eu nu pot sa te sfatuiesc pt ca sunt la prima sarcina , dar Dr Surcel are multa rabdare sa masoare, iti explica ( pe intelesul tau) si iti arata si tie tot ce vede el . Eu ma duc in paralel cu amandoi pana trec in trim 3 apoi renunt la Dr Surcel
15+
graphistar spune:
Diana, ma tot gandesc ce burtoi voi avea inainte de nastere . Eu sunt si micuta de statura - numai 1.52 si sa vezi ce minge voi fi toata
Elfie , te felicit pt baietel! insanatosire grabnica!
Olimp, m-am speriat si eu ca nu intelegeam cine Doamne fereste a murit. Stiu ca e greu , insa de dragul Ilincutei trebuie sa te imbarbatezi
Va pup, fetelor! O primavara insorita si cu vesti bune sa avem!
17 +
Laura
betty200 spune:
Buna dimineata fetelor!
Felicitari pentru cele care ati aflat de putze sau prunici!
Olimp si Uni cu animalute bolnave, of ...
Dariana, sa stii ca si eu ma gandeam la un ecografist bun sa cer inca o parere, am auzit despre Cruciat ca ar fi bun si Halmajan dar eu n-am fost pana acum decat la Iuga la Gynia si la Surcel (care mi s-a parut, bun, politicos dar mult prea ocupat), apropo Maria, daca de Surcel spui ca are rbdare cu explicatiile, sa vezi Iuga cum sta si asculta si raspunde la toate prostiile care-ti trec prin cap (cel putin eu tot citind intr-o parte sau alta am suficiente maruntiuri de intrebat si ce ma uimeste e ca stie inclusiv ce spun studiile despre fiecare chestiune, chiar completeaza el cu informatii medicale la fiecare subiect din asta...)
Fetele care dormeati pe burta inainte de sarcina daca va intereseaza sa stiti ca am descoperit o metoda prin care se poate dormi asa ... dar ai nevoie de una bucata sot care sa fie acasa, pe-al meu, din pacate, pt ca lucreaza in alt oras tot timpul, il am doar 2-3 nopti pe saptamana.
In legatura cu greutatea bebelusilor, a mea la 20 saptamani fix, adica marti, avea 350 g, din ce-am citit pe net este o greutate ok, exact media care trebuie la varsta asta, nu-mi dau seama de ce voi va ingrijorati ca-i prea micut la 300 si ceva de grame? Ilincuta lui Olimp are mai mult pentru ca ea e foarte inalta si mi se pare cat se poate de normal sa fie asa, sunt sigura ca nici ea nu va fi grasa neaparat cat inaltuta si de acolo i se trag gramele in plus.
Al meu sot are 1,80 cm iar eu 1,65 deci linistiti-va ca bebeii sunt in grafic.
20+
bebitza
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dariana29 Buna dimineata! Eu am avut un somn tare agitat, am visat ca am nascut si bebe deja avea toti dintii la nastere Maitreyi, multumesc pentru raspuns! Esti o mamica curajoasa, si sunt sigura ca totul va fi bine, mai ales ca esti bine supravegheata! Stiu ca poate suna prosteste intrebarea, dar chiar nu stiu : la a doua cezariana, tot orizontala, taietura va fi chiar peste prima taietura sau se face in alt loc? Fetele din Cluj, din cate stiti voi cine este cel mai bun ginecolog pe ecografii morfologice de trimestru 2??? Vreau pe cineva care sa aiba rabdare, sa analizeze toate organele, nu sa ma expedieze in 15 minute. Deocamdata am o programare la dr. Butnaru, dar nu sunt foarte convinsa. Voi ce ziceti? Eu azi sunt singura acasa, asa ca am de gand sa lenevesc toata ziua, sa ma uit la seriale si sa ma rasfat! Sa aveti o zi frumoasa! 16+ |
se face in acelasi loc, da.
neata gasca
Olimp imi pare rau pt pisoi...
Elf felicitari pt cuc
MariaBcf spune:
Bety mie Surcel imi place ca medic si ca Om , am avut tangente cu el si inafara clinicii , . Mie imi este groaza de momentul in care ii voi spune ca renunt la el , nici nu stiu cum sa ii spun
15+
unidanad spune:
Buna dimineata!!
YvYana imi pare rau pt catelul tau imi imaginez ce ai simtit. Eu sper din tot sufletul sa fie bine. Cu ce i-ai facut tratament daca mai stii??Clindamicina(antibiotic) sau Imizol( este f puternic se face o singura data si apoi se repeta cam la 10 zile). Noi i-am facut ieri dimineata cu Imizol si aseara nu mai avea temperatura. Oricum azi i se vor reface analizele sa vedem daca e spre bine. Stiu ca aseara a facut icter.
Betty doc mi-a spus ca este ok greutatea lui. Eu am 1,57 inaltime si sotu 1,78. O prietena ma speriat aaaa atat de mic este??? Si m-am ingtijorat
20+
Dana
betty200 spune:
Da Maria, Surcel e un OM in primul rand, tu de ce te-ai hotarat sa nasti cu Mihu pana la urma? Mie Surcel mi s-a parut ca fiind prins in FIV-uri, inseminari etc. nu ar fi corect sa-i incarc eu programul cu niste monitorizari banale si o sarcina fara complicatii, mai ales ca niciodata nici bani nu lua ... ma simteam cam ciudat, sa merg sa beneficiez de servicii si gata, in plus cand vedeam saracele femei care nu puteau sa aiba copii stand acolo la coada la el, am considerat ca e mai important sa ajute cazuri din astea decat sa-mi monitorizeze mie sarcina, eu oricum inclinand la nastere catre Gynia. Ulterior dupa pataniile cu Kovacs Tunde si Stamatian, nu m-as mai fi dus nici moarta sa nasc la Gine 1, asa ca s-a dovedit ca l-as fi incarcat degeaba pe saracul Surcel.
20+
bebitza
Cris_25 spune:
Apropo de ce zici tu Maria, am fost si eu pacienta lui Surcel ... la 2 FIV-uri ... si recunosc ca invidiam maxim burticile ce le vedeam pe la el ... Atunci spuneam ca daca voi fi vreodata , cu siguranta voi naste cu Surcel ... Si mie mi-a placut mult si ca OM si ca medic ... dar nu stiu de ce nu ma atrage ideea unei nasteri la Gine1 Inca mai caut medic de nastere
Aseara iar am sangerat putin ... n-am dormit toata noaptea de ingrijorare ... Inca n-am emrs la urgenta, ca nu-mi convine cine e de garda, iar medicul meu nu are program de weekend ... Ieri am umblat iar ca o albinuta, dar de azi doar la pat ... stau 1 sapt in medical ... Sper sa nu se mai repete sangerarile.
Fetele care au placenta joasa... nu stiti, se mai modifica...sau ramane asa toata sarcina? Ca e tare stresant sa fii mereu cu risc de sangerare
17+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit