Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Bety m-am hotarat la Dr Mihu pt ca are mai multa experienta , colaboreaza foarte bine cu Dr Nicorici ( Surcel e incapatanat , face doar cum vrea el) . Dr Mihu m-a facut cu apa si otet cand i-am spus ca am fost in Gine 1 ( " replica lui Mihu - te-am crescut de cand ai fost mica si tu mergi la Gine 1") . Mai am un motiv pt care ma duc in Gine 2-mama lucreaza acolo

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
15+

Mergi la inceput

Cris stai la patut.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Cris, ma bucur ca ti-ai luat CM. Eu stiu ca placenta se ridica dupa 20 w dar sa stai la pat. Multa sanatate si fara sangerari!

MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Da Maria, ai motive serioase in cazul asta. In ce consta colaborarea cu dr. Nicorici?

20+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Cris eu am avut placenta joasa, prin S12 acoperea total colul si s-a ridicat,deja in S18 era posterioara si fundica. Dar e important mai mult sa nu ridici greutati, nici macar un bidon de apa de 2L

Dana nu a mai putut sa-i faca Imizol pentru ca-i facuse in urma cu un an si cum spui si tu nu se repeta, se face doar o singura data si e cel mai eficient, cel putin asa ne-a spus noua dr atunci, de aceea a zis sa il ferim cat putem apoi de capuse pentru ca nu-i mai poate administra a doua oara decat antibiotic. Atunci ce i-a facut cainelui tau la prima infectie cu babesia daca nu i-a dat Imizol? Noua a doua oara i-a facut gentamicina, Gentavet si a fost fatala pentru ca el avea si un grad de insuficienta renala si desi i-am zis dr sa nu-i mai faca, mi-a zis ca intrerupe, insa in ziua cand a murit mi-aduc aminte ca l-am vazut pe dr cum scotea din sertar si flaconul de Gentavet si sint aproape sigura ca a continuat tratamentul, a preferat sa ne ia banii in continuare decat sa ne spuna ca nu mai este nimic de facut pentru ca asta si era situatia, nu avea ce antibiotic sa-i mai dea din cauza rinichilor afectati.

Happy Mom si S21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!

Cris ai grija, daca trebuie sa stai la pat, pai fii ascultatoare. Nu are nici un rost sa te risti.
Betty a aflat fata de surioara?
Amalia cum esti ? ti-ai mai revenit??

Eu am facut putina ordine ca sotul a aspirat ieri .
Acum tre sa ma apuc de mancare. Sper sa nu ma mai agit ca sapt trecuta cand mi-a fost rau 3 zile la rand.
Si stau cu ceaiuri pe langa mine ca sa pot bea cu miere si lamaie (stiti cumva daca teiul are contraindicatii in sarcina?)... si cu oscilo. Inca ma supara gatul.

Olimp am tras o sperietura!!! Imi pare tare rau pt pisoiasul tau. Ai grija de tine !!
Paula ori ai lipsit ieri de la raport??

Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Cris si eu am avut cateva pete mai colorate si dureri in stanga jos. Cand am fost la medic mi-a spus ca am placenta plasata ceva mai diferit si anume anterior dar si posterior si situata jos. Mi-a zis sa nu-mi fac griji, inca nu se pune problema de placenta praevia, mi-a marit doza de utrogestan 100 (2 dimineata si 2 seara) si mi-a spus ca nu este necesar sa stau in pat. Ma pot plimba fara probleme, insa nu am voie sa conduc (decat de ici pana colo, insa nu distante lungi), nu dau cu aspiratorul, nu greutati sau eforturi.
Eu am mers la medicul de familie si m-am rasfatat cu 10 zile de concediu, ca m-am saturat sa stau la munca in scaun 8 ore/zi. Abia astept saptamana de respiro.

Sa va povestesc cateva glumite ale medicului meu, ce are un simt al umorului foarte dezvoltat. Mai intai a dorit sa faca el cunostinta ecografic cu bebe-le, nu sa asculte ce am eu de zis, sau sa rasfoiasca dosarul cu analize si ecografii. Mentionez ca este al patrulea medic la care am mers si ne-a cucerit definitiv, pe mine si pe al meu barbat. A inceput el sa masoare cap, femur etc si la un moment dat zice: Tati, o sa aveti o fetita! Tati a baiguit ceva cum ca ne-am fi dorit un baietel si medicul, nici una, nici doua: Vreti baiat? Stati asa, ca-l facem baiat imediat. Cauta omu' la ecograf pozitia cea mai buna si ne pune pe ecran cucul baiatului in toata splendoarea lui. Tati zambeste neincrezator. Uite baiatul!..spune medicul..si completeaza haios, razand, fara sa spuna cuvantul - Ce p a mea, asta e putza in toata puterea cuvantului. Eu radeam in hohote, asistenta derutata, modifica cu pasta corectoare sexul copilului .
Mai face ceva masuratori si apoi imi comunica pe acelasi ton vesel: sa stiti ca puteti cu brio sa participati la consursul cu cele mai lungi coluri - 4.88cm
Am plecat zambind, bucurosi ca ne-am decis sa venim la Bucuresti intr-un final, dupa ce 3 medici din Pitesti au reusit sa ne dezamageasca.

17 +
Laura

Mergi la inceput

Bety Dr Mihu o cunoaste personal pe Dr Nicorici , dupa ce mi-au iesit leucocitele 12.000 Dr Mihu a sunat-o pe Nicorici sa ii spuna ca ex de urina si urocultura sunt ok , si mi-a spus Mihu ca impreuna cu Nicorici au hotarat sa ma duc si cu Aspenter pana la sfarsit de sarcina , iar daca ma ingras fff mult posibil sa fac 3 Clexane pe zi . Am luat deja 4 kg .

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Maria, interesanta faza asta cu 3 Clexane, mie Nicorici mi-a zis ca la 12 ore e perfect sa iei o doza ca asa se resoarbe in 12 ore ..., eu fac tot 0,3+0,3 dimineata si seara. In legatura cu kg, eu inca sunt cu cele 2 in minus, ma simt foarte bine, azi dimineata chiar ma gandeam ca ma simt mult mai bine decat inainte de sarcina, ma trezesc foarte odihnita, ma simt usoara (ironia sortii nu-i asa? ... adevarul este ca eu avand inainte de sarcina multe kg iar dupa, dand jos 2, care de fapt sunt mult mai multe ca bebeluta are si ea ceva grame, sangele a crescut in cantitate, placenta, lichid amniotic, uter etc... deci estimez undeva la vreo 6 kg pierdute efectiv din care 4 inlocuite cu ce-am scris mai sus, asa ca mi se pare normal sa ma simt mai bine. In plus alimentatia e mult mai sanatoasa acum, nu mai manac ca idioata amandine in nestire si alte mizerii calorice) si manac si regulat fara sa pierd micul dejun ca nu ma lasa micutza sa plec de acasa fara un pahar cu lapte si o paine prajita cu unt si branza.

Graphy, tare faza cu gasirea putzei, sa spui si aici cine-i medicul poate vrem careva sa schimbam pe putza .

Ele, i-am spus ieri fetei. In timp ce-i spuneam zicea intr-una: nu, nu, nu, mama sa nu-mi spui asa ceva ... apoi parea foarte neinteresata, am incercat sa-i spun ca daca vrea poate sa asculte inimioara, a zis ca nu, nu. La un moment dat a spus: cu mine in camera nu o sa stea ... Eu v-am zis ca fata e cam dificila si e fix in perioada de varsta cea mai problematica 15-16 ani ...

Graphy deci 4 cm cat am eu e ok nu?

20+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Dana, imi pare tare rau pentru catelusul tau

Cris, stai cumintica! Si eu am placenta jos dar dr spune ca o sa se ridice

Betty, bine ca ai scapat de secrete! Asa e cu fetele...

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput