Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna ziua

Anamaria 500 felicitari pt fetita

Eu ieri am fost la parinti, la sat si pt ca era asa frumos am stat cateva ore pe sezlong la soare. Azi am fost cu barbatul pe teren, are o amenajare de casa si m-am dus sa stau putin la soare.

Va doresc o duminica placuta

viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Anamaria500, felicitari!

Fetelor, heeeeeelp!! Pe mine m-a luat o pofta de tigara de imi vine sa sfasii pe cineva in 2

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Olimp mltumesc de sfat . Eu nu am inca prob de tensiune si mi-a dat voie o cafea micuta si eu nu beau o cafea beau jumate de cescuta. ma gandeam sa beau o cana de cai sau doua ca eu tot in jur de un kg pe sapt pun si mi se pare mult .. mai am totusi 18 sapt.

Stiu ca e usor sa fi sfatos cand nu ai copii doar ca te gandesti fara sa vrei cum o sa fie cand o sa ai copil ..oare o sa ma descurc ?...are ce as face cand incepe sa ma loveasca?..oare cum as reactiona daca injura si loveste alt copil etc. Bineteles ca o sa ne adaptam in functie de copil. Nici nu ma gandesc ca o sa scap de crize si de dat cu fundul de pamant ca sunt comportamente normale cu care va trebui sa ma confrunt si sa le gestionez. In mom asta pot doar sa sper si sa imi doresc sa ma descurc.
Vise ....si fac pariu ca o sa fie cum ziceti voi ca o sa rad in hohote de planurile mele de acum . E simplu sa vezi unde gresesc altii dar nu ma astept sa nu dau gres si eu .. daca nu o sa fie una o sa fie alta.
Dar legat de educatie intotdeauna o sa fiu de parere ca rolul parintelui nu il poate inlocui nimeni. Educatorii , invatatorii , profesorii sunt trecatori in viata lui dar parintele va trebui sa se descurce cu el toata viata, inclusiv cand va fi de varsta mea. Educatia din copilarie se reflecta in atitudinea pe care o avem fata de parinti si acum ca adulti.

22+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Ama rontaie ceva..si nu te mai gandi si trece

22+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Diana abia am papat o pizza

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Hello fetele!!!
Astazi e baba mea si e asa frumos afaraaaa . Inca nu ne bucuram prea mult de primavara suntem cu catelul pe drumuri dar e spre bine.
Abea ast sa vina data de 20 sa mergem la 4d. Sapt viitoare pe 11 vine pe lume si nepotelul abea ast sa il vad.
Eu m-am ingrasat 4kg
Yvyana am refacut astazi analizele si se pare ca mergem spre bine. Maine le refacem sa vedem daca renuntam la perfuzii. Eu sper ca da. Si noua ne-a dat un anumit tip de mancare,

21+
Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Anamaria500, felicitari!

Fetelor, heeeeeelp!! Pe mine m-a luat o pofta de tigara de imi vine sa sfasii pe cineva in 2

Happy_Ama 20+ si Eva

Mesteca o guma. Si eu am problema cu tigarile

Mergi la inceput

Ma simt atat de vinovata numai pt ca imi trece prin cap

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Nu e asa grav, ia-o ca pe o alta pofta nesatisfacuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

ana maria 500, ma bucur ca totul a iesit bine si felicitari pt fetita!!!!

MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+

Mergi la inceput