Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (41)
Raspunsuri - Pagina 21
ana303maria spune:
Diana, povestesti atat de frumos si ai mare dreptate! Imi pare rau nu nu am buton de like ca ai primi de la mine 1000. Eu sunt extrem de suparata acum pt ca niciodata nu am intalnit parinti atat de neinteresati de copiii lor si poate mie si ciuda ca cei care nu-si doresc sau nu au grija de ei, fac copii fara numar, iar cine isi doreste, cine i-ar creste atat de frumos cu povesti si jocuri, nu-i poate avea sau ii au cu mari sacrificii. Eu am 10 ani experienta si pana acum m-am inteles de minune cu toti parintii mei. Cel putin cei din prima serie, de cand aveam 19 ani... ei imi sunt la suflet. Eram ca copilul lor, dar toti ma respectau si ne respectam reciproc. Avem atatea amintiri frumoase si chiar azi, de ziua mea, m-au sunat 4 parinti/copii din acea serie (ei au acum 16 ani si tot nu m-au uitat).
Vad de la serie la serie tot mai multi parinti ignoranti, copii singuratici, care nu au o relatie cu parintii lor si de aici vine si comportamentul urat.
Eu nu judec niciun parinte, eu ii respect pe toti si mai ales ii respect pe toti copiii mei, chiar si cei care au anumite comportamente deviante. Am ramas invatatoare pt ca asta imi place sa fac, iubesc copiii, dar nu pot sa nu-mi exprim dezamagirea fata de societatea in care traim. Din pacate, respectul nu prea mai exista.
Diana, din cate am inteles tu lucrezi la Palatul copiilor. Am si eu un elev care facea niste cursuri de desen/pictura/informatica. El acum e clasa a 3-a si il cheama Mercioiu Matei. Ti-a fost cumva elev?
MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+
Cris_25 spune:
Amalia, multa sanatate … sa treaca raceala, mama ei!
Bobitza, foarte buna afacerea cu rochitele … Eu am dat 240 pe 2 rochite la H&M … nici asa nu mi s-a parut scump … dar 3 la pretul asta e super!
Betty, nu esti dusa cu capul, crede-ma … hormonii sunt de vina … si eu am plans de cateva ori de cand sunt insarcinata … si nu pentru nu stiu ce motive serioase
Diana_Popa, si pe mine ma tenteaza sad au jos verigheta … ca parca uneori sunt asa umflate mainile ca am impresia ca n-o mai pot scoate. Am tot amanat insa momentul … parca mi-e cumva sa ma despart de ea … n-am dat-o jos niciodata de cand m-am casatorit (aproape 7 ani )
Olimp, mie nu mi-a scos Nicorici aspenterul … a zis ca doar din sapt 28 sa renunt la el …
ana_maria500, felicitari pentru rezultatul la amnio! Felicitari si pentru colorarea caruciorului!
ana303maria, la multi ani si multa sanatate! Sa fii fericita si mereu inconjurata de oameni dragi!
Ama, eu te inteleg perfect cu tigarile ... Eu sunt dependenta de ... si nu pot renunta nicicum ... Beam inainte pana la 2 l pe zi ... acum beau cel mult jumatate de paharel la 2-3 zile ... Dar ma gandesc non-stop si as bea asa pe saturate uneori
17+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Ele spune:
ce in cap sunt..doar ieri vazusem ca e ziua Anei...te pui cu memoria de gravida?!!
Ana , La multi ani!!! sa fii fericita, iubita si la vara sa primesti cadoul mult dorit!!!
Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani
happy_ama spune:
Ana, LA MULTI ANI!!!!! Sa fii sanatoasa si sa aiun bebe sanatos!
Cris, asa e...ca un drog...
Happy_Ama 20+ si Eva