Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Olimp abia astept sa creasca si amea sa o simt mai intens, deja o simt si eu zilnic, nu se mai pune problema sa fie o zi in care sa nu simt, dar este tot finutza inca.

Inca o intrebare, tu cum de te-ai hotarat sa mergi la dr. fiul la morfo daca mergi la inca alti medici? Pana la urma cum faci la nastere, inca oscilezi?

20+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Bety cred ca sotul meu va fi foarte dezamagit daca ne spune in 15 Martie ca e baietel , si va fi prima data cand vine cu mine la ecograf( a fost de fiecare data , dar nu a vrut sa intre)

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Ma duc sa ma imbrac pt ca ma duc pana la lucru sa imi dea concediu medical ,

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Yvyana nu mi-a spus doc nmk ca nu se repeta . ia facut vaccinul si peste 10 zile il refacem. In seara asta ii ia sange sa ii face biochimia sa vedem cum este. Nu am auzit de trat de care spui. Stiu ca mai este trat cu Berenil sau Clindamicina (eu nu am fost de acord cu nici unul). Rocky nu este asa mare face 2 ani acum la sf lu martie. Prima data a facut boala la 8 luni. Oricum este bagat si dimineata si seara la perfuzii cate 3 ore. Nu Cred ca voi cheltuii toata sarcina cati bani am cheltuit cu el in 3 zile dar sper sa fie bine. Aseara a facut si icter dar mi se pare ca acum ochii incep sa revina la culoarea normala. Abea astept sa vedem rezultatul cum stam. Mie mi se pare bn a mancat si jum de conserva astazi deci eu zic ca este spre bn. Ce pacat ca nu avem si un medic veterinar pe aici

20+
Dana

Dana eu cred ca daca i-a trecut icterul si incepe sa manance e semn bun; la noi nu s-a intamplat asa a doua oara, era din ce in ce mai rau, nu manca, nu mai bea apa si apoi nici nu se mai ridica de jos din cauza anemiei
Stiu ce zici cu cheltuiala, noi cred ca am cheltuit prima data aproape 2000 RON cu tot tratamentul, analizele si perfuziile facute, plus manacrea care trebuia sa fie speciala, mi-a zis sa-i dau numai muschi de vita sau ficat/rinichi de vita primele saptamani

Happy Mom si S21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Mi se pare foarte corect ceea ce spui tu, ca trebuie invatat din timp cu putina disciplina, pt ca ulterior oricum sunt mai rebeli si "uita" tot ce au invatat...

Si eu am o nasa, care are o fetita de aproape 4 ani.
Pe la 3 ani incepuse sa o pleneasca (pe mama)daca nu facea ce voia ea. A incercat sa ii explice ca nu e bine, a mai si certat-o cand nu intelegea ca se comporta urat dar mie si acum mi se pare muuuult prea rasfatata si chiar obositoare. Asta pt ca nu au fost fermi cu ea...ii ziceau doar , "fii cuminte!"

Eu nu o sa fiu asa. Mie sincer nu imi plac copiii rasfatati peste masura, obraznici si neintelegatori. Eu nu zic sa faci armata cu ei, dar nici sa nu poti vb 5 min cu cineva ca se tavalesc pe jos...

15 +

Bobitza chiar am zambit citind postarea ta
Asta pentru ca la fel gandeam si eu inainte de a naste primul copil, ca voi fi de neinduplecat, ca al meu n-o sa faca astfel de figuri in public deoarece va fi binecrescut etc. etc.
Vei vedea ca dupa ce vei naste iti vei schimba total parerile pe care le aveai inainte, nici n-o sa te recunosti cand o sa-ti amintesti ceea ce credeai inainte de nastere!
Mie daca mi-ar zice cineva acum cum fac si ce fac, adica daca s-ar teleporta in timp pe vremea cand eram eu insarcinata cu pitica si mi-ar spune atunci cum decurg de fapt lucrurile, i-as zice ca nu e adevarat, ca nu sint eu aia

Happy Mom si S21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty200

Bobitza te imbratisez cu drag, cum ai scris tu marunt, marunt la toate raspunsuri

Amalia, bine ca ai trecut de ce-a fost mai greu, de acum grija si ceaiuri sa treaca si usturimea din gat, eu nu stiu cum se intampla toate dupa legile lui Murfy, chiar cand suntem insarcinate ... la mine de ex fata in 16 ani n-a fost nici macar odata bolnava asa cyum va spuneam nici cand a fost bebelus n-a avut nimic, niciodata, acum s-a trezit sa raceasca prima data, tuseste de-si varsa plamanii, o doare capul (febra inca nu face) incerc sa o tin cat de cat la distanta sa nu ma molipsesc si eu (din fericire inca n-am racit in sarcina) dar s-a potrivit fix acum cand i-am dat si veste, daca o mai tin si la distanta imi inchipui ce-o fi in capul ei ... ii pregatesc ceai des si o chem sa bea si eu ma retrag intre timp. Of, bolile
astea!

Si legat de hormoni, mai inainte am tras o sesiune de plans din senin, imi treceau tot felul de ganduri prin cap: oare bine-am facut ca aduc pe lume copiluta asta, cine m-a pus, trebuia sa analizez mai bine .... etc ... noroc ca nu m-a tinut mult, mi-a trecut, am mangaiat-o frumos (pe burtica) si am povestit cu ea ... cred ca-s dusa rau cu capul, e clar.
20+

bebitza

Betty si daca erai la primul copil tot iti treceau la un moment dat gandurile astea prin cap, mai ales daca era primul bebe, din cauza hormonilor catre final cand se apropie momentul intalnirii te poate apuca un fel de depresie antenatala, teama ca nu te vei descurca, ca nu vei fi o mama buna etc. etc. eu am simtit-o din plin... dar tu ca ai si o situatie diferita, ai 2 copii mari, un adult si o adolescenta

Happy Mom si S21+

Mergi la inceput

Noi mergem la mall sa facem ultimele cumparaturi pentru gradi, a venit si la noi ziua Z si maine va fi prima zi de gradi
Sint si bucuroasa si trista in acelasi timp si sper sa nu avem de-a face cu racelile si bolile, adica niste muci acolo accept, dar doar atat

Amalia bine ca a trecut febra!
Elf sper ca si tu te simti mai bine deja!

toate burticile si le urez sanatate celor bolnavioare!

Happy Mom si S21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare!!
Elena

Noi suntem bine, am inceput cursurile, tb sa vad cum imi dau examenele. Sesiunea e in 10-30 iunie. Sper doar sa nu nasc mai repede.

Am vazut ce au scris Ana Maria si Oxana. Mai, eu o singura data i-am dat o palma la fund lui Raul, efectiv m-a scos din sarite. Si s-a uitat la mine si mi-a zis "Ma doare!! De ce ai dat mama? ". In momentul ala am jurat ca orice ar fi nu mai ridic mana la copilul meu. Si cand simt ca explodez, efectiv plec din camera si ma calmez. Eu nu stiu cum puteti sa dati in ei...Da, il pedepsesc si il pun la colt, sau nu mai vb cu el si nu-l mai bag in seama si se calmeaza singur, dar de ridicat mana la el niciodata.
Si da, am un copil care face crize in magazine, si se arunca pe jos si acolo il las pana se termina circul si mergem mai departe. Stiu ca sunt judecata de oamenii fara copii, dar stiu sigur ca parintii ma inteleg cu totii.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 20+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Doxi, mare dreptate ai. Vroiam sa va povestesc azi noapte, cand nu aveam somn, ca david e un copil bun, nu vorbeste urat, cand il iau uneori cu mine la scoala nici nu stiu ca am un copil mic in clasa. E cuminte ca fetitele mele. Il mai iau si la meditatii si sta cuminte 2-2,5 ore in sufragerie si eu in dormitor cu copiii. Ideea e ca noi incercam sa ne ocupam cum se poate mai bine, ca sa fie un copil educat. Ii acordam timp si atentie, dar incercam totodata sa nu-l rasfatam peste masura, sa inteleaga ca pana la urma noi suntem parintii si el trebuie sa asculte.

Va povesteam ca la scoala am probleme cu unii baieti. Am o clasa de 18 baieti si doar 7 fetite. E f greu, mai ales ca am vreo 6 baieti cu probleme grave de comportament. Am ajuns la concluzia clara ca este vina parintilor, care nu se ocupa deloc de ei, nu petrec timp impreuna, nu au autoritate in fata lor absolut nimic si inca din clasa 1 imi spun mie cu nnsalanta " Pedepsiti-i, doamna, dati-le cate o palma, ca pe mine nu ma asculta. Eu nu ma supar!" Arici ma fac, fetelor, cand aud asa ceva!!!! Cum sa dau eu in copilul altuia!!!! Asta in niciun caz, fiecare parinte are dreptul si obligatia sa-si creasca copilul cum doreste, si cum se implica, asa o sa-l aibe! Fara suparare, dar, asa cum spunea si Doxi, fara un pic de autoritate si consecventa nu se poate. Iar cand ajung la varsta critica a pubertatii si adolescentei, cei mai multi parinti acuza scoala! Insa, educatia se face acasa, nu se primeste la scoala! La scoala se continua ceea ce au invatat in primii 5-6-7 ani.

MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Buna, dragele mele!

Bobitza, referitor la doctorul meu, am inteles ca e ok ca si pretentii financiare. O amica a nascut cu el si nu i-a cerut onorariu la nastere. Acum 2 ani ea i-a dat 800 lei, avand in vedere faptul ca a urmarit-o pe toata perioada sarcinii si de multe ori mergea la clinica particulara. Eu am mers la Elias pt ca era de garda si la final i-am strecurat 100 lei in buzunar.
Noi am ramas foarte placut impresionati de profesionalism, de multitudinea de explicatii pe care ni le-a dat, de faptul ca s-a ingrijit atent sa-mi recomande analizele pe care altii le ignorasera si care mi se par foarte importante. Vorbesc aici de mycoplasma si ureeaplasma, de care aflasem chiar in ziua aceea, pe net, cautand pareri despre diversi medici. Fusese un caz foarte nefericit cand o graviduta pierduse sarcina la 6 luni din cauza infectiei cu ureeaplasma. Mie niciun medic din Pitesti, din cei 3 la care mersesem, nu mi-a recomandat aceste teste, ca sa nu mai vorbesc de alte o gramada, pt care merg luni sa fac analize.
In privinta nenorocirii petrecute in familia sefului meu, n-am decat sa sper ca peste o saptamana, atmosfera si activitatea sa intre cat de cat pe fagasul normal, daca se mai poate spune normal in conditiile actuale.
toate burticile si insanatosire grabnica bolnavioarelor!

17 +
Laura

Mergi la inceput