Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
doxy spune:
Bobitza, ce m-a amuzat mesajut tau! Parca esti eu inainte de nastere. Ma uitam dupa copii razgaiati prin magazine si comentam cu un aer snob, vai ce alintaturi, nu-mi plac deloc, al meu n-o sa fie asa.
Tine mult de temperamentul copilului si de personalitate. S'apoi am observat ca au perioade in dezvoltarea lor si fac toti la fel parca's trasi la indigo. Asa ca am trecut si noi prin faza cu tipatul prin magazin, el pune in cos eu pun la loc, desfacut ambalaj si mancat in magazin etc. Am zis ca n-o sa mai zic nimic niciodata.
I-am explicat de 100 de ori, a mai crescut si a inteles. Fermitatea si consegventa e cheia succesului. Acum ne luptam cu altele.
Ieri am iesit in oras si eu ca de obicei ies ultima din casa ei ma asteptau in masina. Urc si ce credeti ca-mi zice rares??? "Mami doarme in papuci". Am ras atat de tare, nu stiu unde a auzit expresia ca noi nu o folosim...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
doxy spune:
AnaMaria, nu-ti fa procese de constiinta. Si eu am zis de multe ori sa ma lase cu europenismele astea, ca-i dau doua palme sovietice de-i sar fulgii. Il penesc uneori si eu. Dar vreau sa va zic ca sunt singura pe care o asculta. E suficient sa-i vorbesc pe un ton apasat si sa-l privesc si face exact ce spun. Si cu toate asta pe mine ma iubeste cel mai mult, pe mine ma pupa toata ziua etc. A inteles doua lucruri esentiale ca eu sunt autoritatea si ca il iubesc, iar cand il pedepsesc este pentru ca el a gresit.
Copiii ne imita de asta e foarte important sa fim un exemplu bun. Noi de cand s-a nascut Rares mereu ne vorbim exagerat de politicos, ne cerem scuze ca la carte, recunoastem ca gresim, radem mult (atunci cand este si el de fata). Facem asta pentru ca el sa observe. Deocamdata sunt multumita (asta nu inseamna ca e un copil perfect ).
Sanatate multa piticului!
doxy spune:
Eu nu pot sa vad poze de acasa, nu am picasa... Nu vreau sa ma apuc singura de instalat ca-mi sare barbatul in cap, asa ca astept maine la birou sa va admir.
doxy spune:
Si apropo de shopping. Si eu ieri mi-am luat o rochie, dar nu de gravide, mi-a placut cum imi statea, inca nu vreau sa ma dau batuta. Am gasit si balerini draguti si o geanta, fular, bluza.
O sa incerc sa fac poze, am incercat si ieri dar dupa cum am mai zis avem un jaf de aparat si daca nu am lumina buna nu ies pozele. Nici nu vrem sa luam altul nou caci ne dorim ceva semiprofesionist care ajunge in jur de 3000-4000 de lei. Si acum nu avem de unde rupe suma asta...
Tare mi-as dori sa castig la loto si sa luam aparat nou pana vine bebe.
doxy spune:
Vad ca sunt singura pe aici ma duc sa fac o baie si sa ne pregatim de serbare.
betty200 spune:
Buna dimineata fetelor!
Doxy, felicitari pentru intentie! Sa-ti salvezi povestile de aici ca peste ani sa ai un punct de plecare cand le vei da marea veste . Parca vad ca atunci nu i se va parea nimanui nimic iesit din comun sa faci un copil la 40 ani +, din ce in ce mai multe femei fac asta in ultimii ani, pana atunci medicina va evolua si vor fi probabil mamici si mai in varsta.
Apropo, stiti ca deja americanii fac o analiza din sangele matern care inlocuieste amniocenteza (in special testul Fish) cu specificitate mare pentru sindromul Down? La noi era vorba ca din martie o sa o faca si Med LIfe, eu m-am interesat dar din pacate pana cand trebuia sa fac eu amnio inca nu se introduse la noi, daca imi amintesc bine, costul este 400 Euro.
20+
bebitza
olimp spune:
betty super tare ...asa scapa multe de amnio care oricum este un stress in sarcina...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
MariaBcf spune:
Neata si de la mine . A fost prima noapte cand nu m-am trezit deloc si am dormit pana m-a trezit sotul sa imi faca injectia. Am visat azinoapte ca vom avea un baietel spre dezamagirea sotului care vrea fetita
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
15+
betty200 spune:
Bravo Maria, avanseaza sarcina si te simti mai bine, asta probabil pana prin ultimele luni cand iar apar ceva probleme legate de marimea burticii.
Eu de cateva nopti dorm asa de bine ca ma si mir, nici inainte de sarcina nu ma simteam asa. In privinta fetitei nu-ti face nici o problema, daca are putza mergeti la dr. lui Graphy care stie ca il faca ce vreti voi . Lasand gluma la o parte, ce tatic sensibil va avea "fetita" voastra, cred ca multi tatici isi doresc baieti, el vad ca vrea fetita.
20+
bebitza
olimp spune:
neata maria
si eu am dormit noaptea aceasta , celalata nu am pus geana pe geana...dar voi recupera...
eu vreau sa ies la o plimbare tot negociez cu sotul sa mergem la o ciocolata calda...in casa simt ca innebunesc fara motanel...
bobita ce bine iti vine rochia inflorata super tare...
ma bucur ca am intrat in luna a -6 sea nu imi vine sa cred , inca putin si ne vom vedea bebeii aevea...abea astept
Ilinca e din ce in ce mai activa , o simt cam la aceleasi ore cum da din labutele , are program asa : la 5 dimineata , la 11-12 amiaza , la 15 dupamaniaza , la 20 loveste din nou si 11-12 nopatea , asa din 5 in 5 ore imi da semnal...imi vine sa o mamanc
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca