Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RLK Salutare gagici! Hai ca n-am disparut! Am fost mereu prin zona, va citesc in masura in care pot. Idee e ca, de fiecare data, in cursul saptamanii de obicei, raman in urma cu cititul. Cand sa raspund si eu, deja subiectele nu mai sunt in voga. Noutatile sunt: vom avea o fetita! Daca mi-ati colora si mie caruciorul pe prima pagina v-as fi recunoscatoare.Totul e ok, am facut morfologia saptamana asta. O va chema Mara. Va pup pe toate si va doresc o rpoimavara frumoasa, cu zile senine! Promit sa nu mai chiulesc cu lunile...! Rlk 21+ Mara |
Felicitari pt Mara, Raluca! Sa fie santoasa!
15 +
amaliaro spune:
Fetelor deabia acum ma simnt mai mai binisor nu mai fac febra dar gatul e varza ma doare ma ustura si nu pot vorbi ca sa vina cineva la mine in dormitor bat cu lingurita intr o cana ca nu mai am voce bieti copii i am fiert cu asa febra 40 acum vad ca dupa antibiotic nu mai fac febra
Va si cand mai pot mai scriu
amalia tsakoniati
21+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Bobitza_85 spune:
Amalia, ce faci draga mea? Cum te mai simti? Sper sa aud vesti bune de la tine, curand!
Iubitele, ca sa inchei intr-o nota optimista (pt ca ma cheama sotul sa ne uitam la filmul-Nasul ) vreau sa va zic ca am maine un botez si nu prea stiam cu ce sa ma imbrac...
Am invocat si eu ca nu ma mai cuprinde nimic asa ca am plecat la shopping
Am gasit o oferta la TINAR ...cumperi 3, pletesti 2, la produsele nereduse.
Vreau sa va zic ca am cumparat 3 rochite superbe (zic eu) am dat pe toate 240 Ron.
Mi se pare un pret accesibil.
Pe masura ce ma imbrac cu ele voi face poze sa le vedeti si voi
Am scris asta ca poate mai doreste cineva si e bine de stiut unde gasim produse bune la preturi rezonabile.
Va pupacesc si vb maine.
15 +
betty200 spune:
Bobitza te imbratisez cu drag, cum ai scris tu marunt, marunt la toate raspunsuri
Amalia, bine ca ai trecut de ce-a fost mai greu, de acum grija si ceaiuri sa treaca si usturimea din gat, eu nu stiu cum se intampla toate dupa legile lui Murfy, chiar cand suntem insarcinate ... la mine de ex fata in 16 ani n-a fost nici macar odata bolnava asa cyum va spuneam nici cand a fost bebelus n-a avut nimic, niciodata, acum s-a trezit sa raceasca prima data, tuseste de-si varsa plamanii, o doare capul (febra inca nu face) incerc sa o tin cat de cat la distanta sa nu ma molipsesc si eu (din fericire inca n-am racit in sarcina) dar s-a potrivit fix acum cand i-am dat si veste, daca o mai tin si la distanta imi inchipui ce-o fi in capul ei ... ii pregatesc ceai des si o chem sa bea si eu ma retrag intre timp. Of, bolile
astea!
Si legat de hormoni, mai inainte am tras o sesiune de plans din senin, imi treceau tot felul de ganduri prin cap: oare bine-am facut ca aduc pe lume copiluta asta, cine m-a pus, trebuia sa analizez mai bine .... etc ... noroc ca nu m-a tinut mult, mi-a trecut, am mangaiat-o frumos (pe burtica) si am povestit cu ea ... cred ca-s dusa rau cu capul, e clar.
20+
bebitza
olimp spune:
amalia uf cum vin toate acum cand suntem mai sensibile, multa sanatate , ceai cu lamaie ..
dana sanatete si tie pt catelus...
RLK felicitari pentru fetita
bobitza
betty 0264-593741 este telefonul de la cabinet , suni si te porgramezi , spui pt ce ca sa sti cum face urmatoarele programari, sa poata lasa suficient timp, poti sa-i pui tot felul de intrebari ca raspunde si e amabil...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
betty200 spune:
Multumesc Olimp, si tu ai mers asa o singura data doar pentru morfologie sau il stiai mai demult?
20+
bebitza
Bobitza_85 spune:
Betty
Amalia multa sanatate! Pup puiutii din burtica ta!
Olimp multa putere sa treci peste ce ti s-a intamplat! Gandeste-te doar, cine nu ar vrea o fetita sa inalta si frumoasa ca a ta?!
15 +
ana303maria spune:
Referitor la David, eu pot spune ca sunt f multumita de el. E drept ca inca de cand s-a nascut mi-a dat peste cap toate ideile despre cresterea unui copil, a fost f independent de mic, a evoluat rapid din punct de vedere motric (la 4 luni mergea de-a buselea, la 5 luni jumate a inceput sa mearga singur in picioare cu sprijin si la 9 luni mergea afara in picioare, impingand masinuta, la 1 an si 2 luni manca singur ciorba, la 1 an si 5 luni am renuntat definitiv la pampers). Noi incercam sa-i oferim o educatie frumoasa, prin metode pozitive, insa nu intotdeauna functioneaza. Cu mana pe inima va spun ca intai incercam sa-i explicam partile bune si negative ale unui lucru, incercam sa-l facem sa inteleaga de ce e bine sau de ce nu e bine, uneori il lasam sa aleaga si sa vada urmarile (pe care i le-am explicat), dar am mai ajuns si la dat o palma-doua la fund (asta in lipsa totala de idei, ca ultima etapa). Nu sunt mandra, dar totusi nu cred ca la toti copiii functioneaza numai vorba buna. Cel putin la al meu, cu care amandoi ne jucam zilnic, coloram, cantam, pictam, ne gadilam toti 3, etc, nu functioneaza. Uneori trebuie sa fim mai autoritari, sa vorbim pe un ton foarte serios si sa respectam intotdeauna vorba spusa (recompensa sau pedeapsa).
Sunt invatatoare si vad multe cazuri, in special de baieti, la care am ajuns la concluzia: lipsa de cei 7 ani de acasa. Copilul nu-i asculta deloc pe parinti. Fug la pui ca iar are febra. vb maine
MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+
olimp spune:
betty nu il stiam pana acum , doar pe tatal lui , sti ca eu merg la 2 doctori , unul dintre ei este tatal lui . Pe el atunci l-am vazut prima data.
bobitza
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Neataaaa!Credeam ca numai eu nu am somn... dar acum e liber la laptop.
Amalia ma bucur ca ai scapat de febra! Nu-ti fa grija de antibiotic, stiam ca febra e mult mai pacatoasa decat antibioticul in sarcina! Multa sanatate!
Betty nici nu te gandi la chestii de genu "e bine nu e bine". Copiii sunt foarte egoisti, maine poimaine pleaca si cam uita de parinti (eu stiu bine asta , nu in sensul ca nu-i mai iubesc, dar am/aveam alte prioritati) asa ca numai bine o sa-ti prinda aceasta minune. Chiar e o idee foarte buna. Ma gandesc si eu serios sa o aplic, deocamdata am zis gata la copii, dar e posibil dupa 40 sa revin asupra deciziei.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia