Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

rlk felicitari pentru fetita.

amaliacum te mai simti?

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna seara doamnelor dragute,

Laura, Dariana, felicitari pt baietei! Sa fiti sanatosi!

Doxi,
foarte frumos ca te gandesti de acum sa il inveti pe Rares sa fie un gentleman!

Moni, felicitari pt printesa!

Ana,
, sanatate puiului tau!

Am vazut ca vorbeati de Pepsi/Cola...si eu ma mai rasfat din cand in cand cu asa ceva. Nu fac abuz, dar daca nu beau nici cafea, nici nu mananc dulciuri, ma gandesc ca nu e chiar asa grav sa beau putin suc.

15 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

Apropo de ce zici tu Maria, am fost si eu pacienta lui Surcel ... la 2 FIV-uri ... si recunosc ca invidiam maxim burticile ce le vedeam pe la el ... Atunci spuneam ca daca voi fi vreodata , cu siguranta voi naste cu Surcel ... Si mie mi-a placut mult si ca OM si ca medic ... dar nu stiu de ce nu ma atrage ideea unei nasteri la Gine1 Inca mai caut medic de nastere

Aseara iar am sangerat putin ... n-am dormit toata noaptea de ingrijorare ... Inca n-am emrs la urgenta, ca nu-mi convine cine e de garda, iar medicul meu nu are program de weekend ... Ieri am umblat iar ca o albinuta, dar de azi doar la pat ... stau 1 sapt in medical ... Sper sa nu se mai repete sangerarile.

Fetele care au placenta joasa... nu stiti, se mai modifica...sau ramane asa toata sarcina? Ca e tare stresant sa fii mereu cu risc de sangerare

17+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Cris,
mie mi-a zis ca pana la 20 de sapt trebuie sa se ridice.Si sper sa fie asa.

15 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui graphistar

Cris si eu am avut cateva pete mai colorate si dureri in stanga jos. Cand am fost la medic mi-a spus ca am placenta plasata ceva mai diferit si anume anterior dar si posterior si situata jos. Mi-a zis sa nu-mi fac griji, inca nu se pune problema de placenta praevia, mi-a marit doza de utrogestan 100 (2 dimineata si 2 seara) si mi-a spus ca nu este necesar sa stau in pat. Ma pot plimba fara probleme, insa nu am voie sa conduc (decat de ici pana colo, insa nu distante lungi), nu dau cu aspiratorul, nu greutati sau eforturi.
Eu am mers la medicul de familie si m-am rasfatat cu 10 zile de concediu, ca m-am saturat sa stau la munca in scaun 8 ore/zi. Abia astept saptamana de respiro.

Sa va povestesc cateva glumite ale medicului meu, ce are un simt al umorului foarte dezvoltat. Mai intai a dorit sa faca el cunostinta ecografic cu bebe-le, nu sa asculte ce am eu de zis, sau sa rasfoiasca dosarul cu analize si ecografii. Mentionez ca este al patrulea medic la care am mers si ne-a cucerit definitiv, pe mine si pe al meu barbat. A inceput el sa masoare cap, femur etc si la un moment dat zice: Tati, o sa aveti o fetita! Tati a baiguit ceva cum ca ne-am fi dorit un baietel si medicul, nici una, nici doua: Vreti baiat? Stati asa, ca-l facem baiat imediat. Cauta omu' la ecograf pozitia cea mai buna si ne pune pe ecran cucul baiatului in toata splendoarea lui. Tati zambeste neincrezator. Uite baiatul!..spune medicul..si completeaza haios, razand, fara sa spuna cuvantul - Ce p a mea, asta e putza in toata puterea cuvantului. Eu radeam in hohote, asistenta derutata, modifica cu pasta corectoare sexul copilului .
Mai face ceva masuratori si apoi imi comunica pe acelasi ton vesel: sa stiti ca puteti cu brio sa participati la consursul cu cele mai lungi coluri - 4.88cm
Am plecat zambind, bucurosi ca ne-am decis sa venim la Bucuresti intr-un final, dupa ce 3 medici din Pitesti au reusit sa ne dezamageasca.

17 +
Laura

Ce draguut! Felicitari pt ca ai gasit un dr bun si esti mai linistita!

15 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty200

Maria, interesanta faza asta cu 3 Clexane, mie Nicorici mi-a zis ca la 12 ore e perfect sa iei o doza ca asa se resoarbe in 12 ore ..., eu fac tot 0,3+0,3 dimineata si seara. In legatura cu kg, eu inca sunt cu cele 2 in minus, ma simt foarte bine, azi dimineata chiar ma gandeam ca ma simt mult mai bine decat inainte de sarcina, ma trezesc foarte odihnita, ma simt usoara (ironia sortii nu-i asa? ... adevarul este ca eu avand inainte de sarcina multe kg iar dupa, dand jos 2, care de fapt sunt mult mai multe ca bebeluta are si ea ceva grame, sangele a crescut in cantitate, placenta, lichid amniotic, uter etc... deci estimez undeva la vreo 6 kg pierdute efectiv din care 4 inlocuite cu ce-am scris mai sus, asa ca mi se pare normal sa ma simt mai bine. In plus alimentatia e mult mai sanatoasa acum, nu mai manac ca idioata amandine in nestire si alte mizerii calorice) si manac si regulat fara sa pierd micul dejun ca nu ma lasa micutza sa plec de acasa fara un pahar cu lapte si o paine prajita cu unt si branza.

Graphy, tare faza cu gasirea putzei, sa spui si aici cine-i medicul poate vrem careva sa schimbam pe putza .

Ele, i-am spus ieri fetei. In timp ce-i spuneam zicea intr-una: nu, nu, nu, mama sa nu-mi spui asa ceva ... apoi parea foarte neinteresata, am incercat sa-i spun ca daca vrea poate sa asculte inimioara, a zis ca nu, nu. La un moment dat a spus: cu mine in camera nu o sa stea ... Eu v-am zis ca fata e cam dificila si e fix in perioada de varsta cea mai problematica 15-16 ani ...

Graphy deci 4 cm cat am eu e ok nu?

20+

bebitza

Betty, bine ca te-ai eliberat tu de aceasta povara apasatoare!
Fata va accepta aceasta situatie doar ca ii trebuie ceva timp pt a se acomoda cu ideea. Nu te framanta din aceasta cauza!

15 +

Mergi la inceput

Citat:

Betty , yo're funny.
Mentionez numele medicului pt fetele care ar vrea si alta opinie sau sunt dezamagite de medicul actual: Dr Rotaru Octavian la Elias. tanar, volubil, bun psiholog din cate am studiat despre el, nu ii sta in obicei sa alarmeze, stie cum sa expuna o problema atunci cand exista, simt al umorului, bun profesionist. mare lucru sa ai incredere in medicul tau! in sfarsit am capatat si eu acest minunat sentiment de usurare!

17 +
Laura

Graphi am auzit recomandari bune despre acest dr chiar Joia aceasta.Daca spui si tu, e clar ca e suuuper dr!
Cred ca ii voi face si eu o vizita.
Dar ca "pretentii financiare" e ok?

15 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Buna fetelor! Am intrat sa va salut, nu prea pot recupera ce ati mai scris ca ma alunga sotul de la laptop...
Maine are piticul meu serbare, poate reusesc sa fac si poze . Va pup si sa aveti un w-end frumos! Ne auzim luni.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia

Doxy, te asteptam cu poze!

15 +

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor, am primit o veste tare nefericita
M-a sunat un coleg sa imi spuna ca azi-noapte a murit fetita sefului meu. Avea 3 ani si i s-a oprit inimioara. Pe la 11 noaptea, radeau, cantau, dansau si odata a cazut.
Doamne, ce o mai fi in sufletul parintilor!
Copilul l-au nascut intr-o clinica specalizata din germania, avea o malformatie la inimioara, o descoperisera undeva prin luna a 7-a sau a 8-a. Au operat-o acolo si acum asteptau sa mai creasca, sa-i faca transplant de inimioara.
Sotul meu deja e ingrijorat cum ma intorc eu la munca peste 1 sapt intr-un mediu indurerat.
Merg sa fac o baie si sa ma iau cu altele, ca sa ma pot detasa.

Doamne, fereste-ne de nenorociri si ocroteste-ne pruncii, sa se nasca sanatosi!

17 +
Laura

Offf, Laura,...ce veste...
Doamne fereste de asa ceva!

Incearca sa nu te mai gandesti la asta....poate reusesti si sa mai amani putin intoarcerea la munca.

15 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana303maria

LAURA, cumplita veste! Nici nu vreau sa ma gandesc.

Betti, exact cum ai spus si tu, o sa accepte pana la urma si fata ta ca nu-si pierde statutul, ca fiecare copil e unic in inima parintilor. Din pacate, adolescentii din zilele noastre sunt mult mai rebeli si chiar cred ca totul li se cuvine numai lor. Fata o sa o adore pe bebelina, sunt convinsa si abia asteptam poze in formatie completa!

Pe mine ma ingrozeste faptul ca si david va ajunge adolescent si mi-e teama de toanele lui. Vad ca de cateva saptamani are tendinta de a bate din picior/a da cu pumnul in masa ca el vrea nu stiu ce. Chiar acum, ca e bolnav, l-am lasat un pic la calculator, apoi ca vrea sa-i pun muzica. I-am explicat frumos ca nu se poate, ca acum trebuie sa dormim. Eu mi-am respectat promisiunea si l-am lasat la calculator sa se joace, dar e suficient. Deja se enervase, ridicase un deget spre mine, ca ma cearta el pe mine si venea incruntat spre mine. I-am spus ca nu e frumos, i-am explicat inca o data programul nostru, cum e cu calc, dar tot nervos si continua ca ma cearta e si dc nu ascult ma bate. Ei.... pana aici. M-am sculat eu din pat si i-am lasat degetul in jos un pic mai brusc (nu am dat in el) si i-am spus foarte ferm ca nu are voie sa-mi vorbeasca astfel, ca ne suparam foarte tare. El si copiii mici in general, trebuie sa inteleaga cat de devreme, ca parintii sunt sefii pana la urma. Prieteni, prieteni, dar nu accept vorbe d-asta de la un copil de 3 ani... auzi ca ma cearta el si ma bate daca nu-l ascult.
Eu sunt de parere ca o relatie apropiata este f importanta, dar ei pot profita de slabiciunile noastre si de aici pana la nebunii, mai ales de adolescenta unde e varful crizei, nu mai e mult.
Chiar stateam azi si ascultam pe Liminita Anghel care are probleme cu fiul adolescent. E atat de delicata treaba cu ei pe vremurile astea, e si mai dificil decat le-a fost parintilor nostri cu noi. Sper doar sa ne lumineze Dumnezeu mintile (ma refer la mine si la sot), sa fim capabili sa ne crestem frumos copiii, sa depasim cu bine crizele firesti ale varstei pubertatii/adolescentei si sa ajunga niste oameni corecti, cinstiti, muncitori, echilibrati!
Am plecat un pic de la copiii lui Beti ca sa-mi exprim teama mea ca nu voi face fata acestor probleme atat de delicate.

MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+

Ana,
m-am amuzat citind patania cu fiul tau de 3 ani, dar punandu-ma in locul tau realizez ca nu e deloc funny...

Mi se pare foarte corect ceea ce spui tu, ca trebuie invatat din timp cu putina disciplina, pt ca ulterior oricum sunt mai rebeli si "uita" tot ce au invatat...

Si eu am o nasa, care are o fetita de aproape 4 ani.
Pe la 3 ani incepuse sa o pleneasca (pe mama)daca nu facea ce voia ea. A incercat sa ii explice ca nu e bine, a mai si certat-o cand nu intelegea ca se comporta urat dar mie si acum mi se pare muuuult prea rasfatata si chiar obositoare. Asta pt ca nu au fost fermi cu ea...ii ziceau doar , "fii cuminte!"

Eu nu o sa fiu asa. Mie sincer nu imi plac copiii rasfatati peste masura, obraznici si neintelegatori. Eu nu zic sa faci armata cu ei, dar nici sa nu poti vb 5 min cu cineva ca se tavalesc pe jos...

15 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

graphystar e trist...

multumesc fetelor pentru cuintele voastre , eu inca nu sunt buna de nimic , nu vreau sa cred ca nu mai este...il aud peste tot cu tropaie si il vad alergand prin camera..

incerc sa ma adun pentru Ilinca nu vreau sa-i fac ceva rau...

si va doresc we placut

s-a intrebat de ecografist bun la cluj , eu am fost la Halmagean Ciprian , a durat o ora si s-a uitat la tot ce era posibil , din cap pana la picioare , organe , inclusiv reflexe sa vada ca isi flexeza manutele si picioarele , am plecat fff multumita , e calm si deschis. costa 180 ron cu totul cu cd si tot.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

22 + Ilinca
Ilinca

Olimp, te cred ca ti-e greu, draga mea, dar incerca sa te mobilizezi...
Fa-o pt Ilincuta!

Din cate stiu mai ai o pisi, nu? Stiu ca nu e celasi lucru, dar macar te mai bucura ea

15 +

Mergi la inceput