Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
ana303maria spune:
LAURA, cumplita veste! Nici nu vreau sa ma gandesc.
Betti, exact cum ai spus si tu, o sa accepte pana la urma si fata ta ca nu-si pierde statutul, ca fiecare copil e unic in inima parintilor. Din pacate, adolescentii din zilele noastre sunt mult mai rebeli si chiar cred ca totul li se cuvine numai lor. Fata o sa o adore pe bebelina, sunt convinsa si abia asteptam poze in formatie completa!
Pe mine ma ingrozeste faptul ca si david va ajunge adolescent si mi-e teama de toanele lui. Vad ca de cateva saptamani are tendinta de a bate din picior/a da cu pumnul in masa ca el vrea nu stiu ce. Chiar acum, ca e bolnav, l-am lasat un pic la calculator, apoi ca vrea sa-i pun muzica. I-am explicat frumos ca nu se poate, ca acum trebuie sa dormim. Eu mi-am respectat promisiunea si l-am lasat la calculator sa se joace, dar e suficient. Deja se enervase, ridicase un deget spre mine, ca ma cearta el pe mine si venea incruntat spre mine. I-am spus ca nu e frumos, i-am explicat inca o data programul nostru, cum e cu calc, dar tot nervos si continua ca ma cearta e si dc nu ascult ma bate. Ei.... pana aici. M-am sculat eu din pat si i-am lasat degetul in jos un pic mai brusc (nu am dat in el) si i-am spus foarte ferm ca nu are voie sa-mi vorbeasca astfel, ca ne suparam foarte tare. El si copiii mici in general, trebuie sa inteleaga cat de devreme, ca parintii sunt sefii pana la urma. Prieteni, prieteni, dar nu accept vorbe d-asta de la un copil de 3 ani... auzi ca ma cearta el si ma bate daca nu-l ascult.
Eu sunt de parere ca o relatie apropiata este f importanta, dar ei pot profita de slabiciunile noastre si de aici pana la nebunii, mai ales de adolescenta unde e varful crizei, nu mai e mult.
Chiar stateam azi si ascultam pe Liminita Anghel care are probleme cu fiul adolescent. E atat de delicata treaba cu ei pe vremurile astea, e si mai dificil decat le-a fost parintilor nostri cu noi. Sper doar sa ne lumineze Dumnezeu mintile (ma refer la mine si la sot), sa fim capabili sa ne crestem frumos copiii, sa depasim cu bine crizele firesti ale varstei pubertatii/adolescentei si sa ajunga niste oameni corecti, cinstiti, muncitori, echilibrati!
Am plecat un pic de la copiii lui Beti ca sa-mi exprim teama mea ca nu voi face fata acestor probleme atat de delicate.
MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+
olimp spune:
graphystar e trist...
multumesc fetelor pentru cuintele voastre , eu inca nu sunt buna de nimic , nu vreau sa cred ca nu mai este...il aud peste tot cu tropaie si il vad alergand prin camera..
incerc sa ma adun pentru Ilinca nu vreau sa-i fac ceva rau...
si va doresc we placut
s-a intrebat de ecografist bun la cluj , eu am fost la Halmagean Ciprian , a durat o ora si s-a uitat la tot ce era posibil , din cap pana la picioare , organe , inclusiv reflexe sa vada ca isi flexeza manutele si picioarele , am plecat fff multumita , e calm si deschis. costa 180 ron cu totul cu cd si tot.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
betty200 spune:
Olimp multumesc pentru recomandare, cum ai luat legatura cu el? Cum iti face programare si ce-i spui cand mergi?
20+
bebitza
RLK spune:
Salutare gagici!
Hai ca n-am disparut! Am fost mereu prin zona, va citesc in masura in care pot. Idee e ca, de fiecare data, in cursul saptamanii de obicei, raman in urma cu cititul. Cand sa raspund si eu, deja subiectele nu mai sunt in voga.
Noutatile sunt: vom avea o fetita! Daca mi-ati colora si mie caruciorul pe prima pagina v-as fi recunoscatoare.Totul e ok, am facut morfologia saptamana asta.
O va chema Mara.
Va pup pe toate si va doresc o rpoimavara frumoasa, cu zile senine!
Promit sa nu mai chiulesc cu lunile...!
Rlk 21+ Mara
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui graphistar Fetelor, am primit o veste tare nefericita M-a sunat un coleg sa imi spuna ca azi-noapte a murit fetita sefului meu. Avea 3 ani si i s-a oprit inimioara. Pe la 11 noaptea, radeau, cantau, dansau si odata a cazut. Doamne, ce o mai fi in sufletul parintilor! Copilul l-au nascut intr-o clinica specalizata din germania, avea o malformatie la inimioara, o descoperisera undeva prin luna a 7-a sau a 8-a. Au operat-o acolo si acum asteptau sa mai creasca, sa-i faca transplant de inimioara. Sotul meu deja e ingrijorat cum ma intorc eu la munca peste 1 sapt intr-un mediu indurerat. Merg sa fac o baie si sa ma iau cu altele, ca sa ma pot detasa. Doamne, fereste-ne de nenorociri si ocroteste-ne pruncii, sa se nasca sanatosi! 17 + Laura |
groaznic
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Rlk ma bucur ca sunteti bine, felicitari pt fetita
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
Ele spune:
Concluzia de sambata : stat in picioare- dureri pelviene maxime.
Ma misc ca o rata.
Nu am vrut sa comentez nicicum cazul fetitei, ca sa nu stau cu gandul la acest caz.
Din experienta proprie cu cat dezbat mai mult un subiect, se aseaza bine in creierul meu.
Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani
ana303maria spune:
RLK, felicitari pt fetita! Numele este superb! Imi place f mult Mara.
MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+
unidanad spune:
Yvyana nu mi-a spus doc nmk ca nu se repeta . ia facut vaccinul si peste 10 zile il refacem. In seara asta ii ia sange sa ii face biochimia sa vedem cum este. Nu am auzit de trat de care spui. Stiu ca mai este trat cu Berenil sau Clindamicina (eu nu am fost de acord cu nici unul). Rocky nu este asa mare face 2 ani acum la sf lu martie. Prima data a facut boala la 8 luni. Oricum este bagat si dimineata si seara la perfuzii cate 3 ore. Nu Cred ca voi cheltuii toata sarcina cati bani am cheltuit cu el in 3 zile dar sper sa fie bine. Aseara a facut si icter dar mi se pare ca acum ochii incep sa revina la culoarea normala. Abea astept sa vedem rezultatul cum stam. Mie mi se pare bn a mancat si jum de conserva astazi deci eu zic ca este spre bn. Ce pacat ca nu avem si un medic veterinar pe aici
20+
Dana