Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
MariaBcf spune:
Bety fetele sunt mai dificile, am o prietena care e gravi in 10 sapt si mai are o fiica de 14 ani . Cand ia spus ca va avea inca o surioara ia spus " mi-ai distrus viata" , astazi ia spus "de azi nu mai sunt fata ta , doar a lui tata , pt ca tu iti mai faci unul pt tine " , Se vor obisnui cu ideea ca mai vine un bebe,
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
15+
graphistar spune:
Betty , yo're funny.
Mentionez numele medicului pt fetele care ar vrea si alta opinie sau sunt dezamagite de medicul actual: Dr Rotaru Octavian la Elias. tanar, volubil, bun psiholog din cate am studiat despre el, nu ii sta in obicei sa alarmeze, stie cum sa expuna o problema atunci cand exista, simt al umorului, bun profesionist. mare lucru sa ai incredere in medicul tau! in sfarsit am capatat si eu acest minunat sentiment de usurare!
17 +
Laura
Mony08 spune:
wow fetele ma speriati.Nu stiu ce vremuri sunt acum si cum sunt tinerii de acum,dar eu nu mi-as fi permis niciodata sa vorbesc asa cu mama. E adevarat ,la adolescenta aveam si eu toane,dar sa ma supar ca mama mai face un copilas.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+
puiut
doxy spune:
Buna fetelor! Am intrat sa va salut, nu prea pot recupera ce ati mai scris ca ma alunga sotul de la laptop...
Maine are piticul meu serbare, poate reusesc sa fac si poze . Va pup si sa aveti un w-end frumos! Ne auzim luni.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
betty200 spune:
Doamne ajuta Graphy, sa stii ca am mai auzit scriindu-se chestii bune pe net despe Rotaru, banuiesc ca-i acelasi medic. Pe mine ma bate gandul cand merg la Bucuresti la interviu sa mai cer inca o parere si sa-mi mai fac cineva un eco desi am incredere mare in medicul meu. Parca e mai ok cand vad 4 ochi ... dar eu sunt asa mai sceptica de felul meu chiar daca n-am motive obiective, inclusiv la amnio am vrut sa am rezultate de la doua laboratoare asa ca Fish-ul a fost facut la Genetic L:ab in Bucuresti si cariotipul aici in Cluj.
20+
bebitza
Ele spune:
Betty cred ca o sa o iubeasca maxim pe cea mica. Mai ales ca ii poti considera adulti, le functioneaza creierele si inima.
Eu ma astept la fica-mea sa o apuce gelozia infantila in primele luni. Acum imi pupa burta, vorbeste cu ea, ma pune sa stau cu burta in sus sa vada cum misca si ii zice "hai surioara, fa miscare"
Dar la vara prevad altele.
Deci sa ne tina nervii!! Dar scapand de povara secretului cred ca esti mai linistita.
Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani
doxy spune:
Betty, am citit postarea ta. O sa-i treaca fetei, sunt convinsa, o sa se indragosteasca de ea de cum o s-o vada.
Ele, eu aveam 5-6 ani cand l-au adus acasa pe frate-meu "de la magazin" dupa doua zile tipam la ei sa-l duca inapoi, sa-l returneze.
Va pup, ma duc sa-mi culc baiatul.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
betty200 spune:
Asa-i Ele, cred ca la prima"auzire" aprare instinctul de conservare care te face sa simti ca ai pierdut ceva in momentul in care apare alt membru in familie, apoi, incet se sedimenteaza vestea si controlezi mental instinctul asta si iti dai seama ca nu-i vb de a pierde ceva ci de a castiga, eu sunt foarte sigura ca ai mei dupa ce va aparea o sa o iubeasca enorm, bine ca baiatul de la inceput a reactionat pozitiv, se vede ca e mult mai matur decat fata (desi si el mi-a spus ulterior ca pe moment a simtit o oarecare rusine si el crede ca asta simte si fata dar ca ea nu poate inhiba asa cum a facut el, e rusinea aia care o simti in momentul in care esti pus in situatia sa accepti ca parintii fac chestii la care tu de fapt niciodata nu te-ai gandit ca le-ai putea asocia cu ei, parintii in mintea copilului au anumite roluri si niciodata ei nu se gandesc si nu-i vad facand altceva iar cand sun pusi in fara realitatii resimt oaresce rusine, cel putin asa mi-a explicat baiatul si l-am inteles)
Mi-a zis ca el deja e suficient de mare sa realizeze ca tipul asta de gandire este cumva eronat dar ca n-am ce face ca el se simte mult mai conformabil punandu-i pe parinti doar in rolul de parinti si gata desi clar e gresit)
20+
bebitza
Mony08 spune:
Si eu cred la fel betty ca in momentul in care se vor obisnuii cu ideea o s-o iubeasca nespus de mult.
Eu de multe ori ma uit la toanele lu fiumiu si ma trec niste fiori cand ma gandesc la perioada adolescentei. De aceea vreau sa profit cat mai mult de perioada asta,ca nu stiu ce ma asteapta mai tarziu,cum va fi,ce caracter va avea.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+
puiut
graphistar spune:
Fetelor, am primit o veste tare nefericita
M-a sunat un coleg sa imi spuna ca azi-noapte a murit fetita sefului meu. Avea 3 ani si i s-a oprit inimioara. Pe la 11 noaptea, radeau, cantau, dansau si odata a cazut.
Doamne, ce o mai fi in sufletul parintilor!
Copilul l-au nascut intr-o clinica specalizata din germania, avea o malformatie la inimioara, o descoperisera undeva prin luna a 7-a sau a 8-a. Au operat-o acolo si acum asteptau sa mai creasca, sa-i faca transplant de inimioara.
Sotul meu deja e ingrijorat cum ma intorc eu la munca peste 1 sapt intr-un mediu indurerat.
Merg sa fac o baie si sa ma iau cu altele, ca sa ma pot detasa.
Doamne, fereste-ne de nenorociri si ocroteste-ne pruncii, sa se nasca sanatosi!
17 +
Laura