Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna dimineata!!!

Vad ca tot vb de mancare . Eu as manca salate intr-una. Sunt tare suparata acum ca mi sa imbolnavit catelul . Trebuie sa ma duc cu el la veterinar de 2 ori pe zi timp de 3 zile la injectii. A luat babesioza de la capuse . E agresiv nu mananca . A mai avut odata boala asta si am crezut ca nu o mai face. Ieri sa dat sa il muste pe sotul care el niciodata nu a facut asa ceva. La mine nu comenteaza dar nici nu prea l-am bagat in seama daca am vazut ca e intors . Acum sa dus sotu cu el sa ii faca injectia pt ca are peste 60kg (aproape cat mine) si eu nu pot sa il tin.
Astazi va duc si eu la eco sa imi vad printul. Si o intreb si pe doc cum imi dau seama daca pierd lichid sau nu pt ca de cand cu Sweety sunt tare ingrijorata.
Ele o sa pun si eu poza cu burtica maine cred sau poate chiar in seara asta.

20+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Felicitari pentru eco Irina...si pentru baietel!

Mai facem un update pe prima pagina la carucioare...ca ne-am inmultit.

si eu manac salata, dar cam la 2 zile...

19+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata fetelor

flory si eu resimt durere pelvina si acum stiu de ce , ieri la eco am vazut-o pe Ilinca cum s-a mutat cu capul pe vezica mea si asa dadea cu el capatanoasa... de ma doare...

irina felicitari pentru puta !!!! eu nu am simtit durere la eco nicodata....poate sa fi fost ceva temporar

paula, delia , pentru urari..

dana nu te impacienta , ii va trece catelului si problemuta si va fi bine..si cu colul se poate uita ecografic , eu zic sa nu te impacientezi va fi bine , si la mine tot asa se manifesta cu udarea tamponului dar colul e inchis deci e o scurgere mai abundenta si atunci e mai lichida + cele care iau utogestan intravaginal e si mai accentuat si din cauza lui , sensibilizeaza mucoasa vaginala si se decuameaza mai repede...

mie imi plac salatele la nebunie pot papa toata ziua

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

'neata burtici!
Irina, felicitari pt. printisor! Nu am inteles: s-a suparat bebita sau doctora? Ea cum ti s-a parut? Te-a costat ceva?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Fetele am si eu o nelamurire. Icre am voie sa mananc sau nu? Alea din comert. Am cautat pe net si am gasit asta: " Icre de peste. Interzis! Mai ales cand temperaturile sunt ridicate, pestele se poate strica usor si deci si icrele." Eu deduc ca sunt interzis cele direct din peste sau ma insel??? Inainte nici nu ma apropiam de ele dar acum de o saptamana am mai mancat asa la micul dejun . Deci e voie sau nu???

20+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dana sanatate catelului. Si a mea a facut o micoza de aia urata de i se duce blana de pe ea. Acum are tratament si trebuie spalata la doua zile. Sotul de ocupa de ea. Mi-e teama sa nu fie contagios.

Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani

Mergi la inceput

dana mie imi plac tare mult dar pentru ca nu am imunitate la toxo ma feresc de ele...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

ele ar fi bine ca si sotul tau sa utilizeze manusi , zoonezele astea se pot lua usor de la animale la om ...sanatate si la catelusul tau

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Stefana, morfologia fetala nu m-a costat nimic pentru ca am facut-o la Filantropia, cu trimitere si adeverinta de salariat. Programarea era insa facuta de la inceputul lui ianuarie, iar acum se faceau programari pt aprilie. Este insa singura care nu m-a costat. Am mers acolo pentru ca aceasta doctorita este foarte buna, specializata in Marea Britanie (am inteles). Ca profesionista este super si total atipica in acest sistem. Nu a vrut sa primeasca nimic, m-a intrebat daca nu am aflat asta despre ea...E greu de crezut ca exista asa ceva la noi intr-un spital de stat.
Durerea a suparat-o pe doctorita, nu pe bebe. Nici mie nu mi s-a mai intamplat niciodata sa ma doara (si sunt la a doua sarcina, deci am facut ceva ecografii). In fine, a trecut. Bine ca e bb in regula.
A mai deranjat-o ca am insistat sa ne confirme sexul copilului, spunand ca e o chestie care nu tine de medicina. O inteleg, pentru ca ea s-a specializat pentru a face analize importante, nu pentru a vedea doar organe genitale Dar si noi eram curiosi...cine are bebe in burtica poate intelege asta (sper).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Dana, imi pare tare rau pentru catelusul tau. Si eu iubesc animalele si sufar pentru ele.

Mergi la inceput