Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Am mai adaugat carucioare pe prima pagina, dar nu mai tin minte la toate fetele. Va rog eu, care nu aveti caruciorul pe prima pagina dati un PM la userul comun ( adica la acesta ), ca ne e mai usor asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Irina, felicitari pentru baietelul rusinos!

Dana, eu nu am mancat deloc icre in sarcina desi lesiiiiiin de pofta!!!

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna dimineata!
Irina felicitari pt baietel !
Delia_Rodica si eu tot la fabrica de martisoare lucrez inca. Merg imd sa caut ate de martisor. Sper sa gasesc.
Dana bietul tau catel a patit-o si cainele unei prietene si i-a trecut .
Si eu sunt curioasa de icre ca si mie imi plac si m-am ferit ca nu stiam daca am voie sau nu.

Eu una am reusit sa ma umplu de nervi la primele ore ale dimineatii. Am comandat patut si o cadita de BB. Si azi a venit curierul cu patutul dar fara cadita si cu factura pt toate. L-am tinut pe bietul curier jumate de ora (s-a iritat si ala) ca am refuzat sa platesc coletul fara cadita. Am sunat la firma de la care am comandar ei au zis ca s-a facut o incurcatura la curier si ca voi primi mai tarziu cada de la acelasi curier ca azi noapte au avut o prob cu un camion mare si au mutat pachetele in dube mai mici. Curierul a zis ca nu...el nu mai vine sigur in acceeasi zi asa ceva nu au facut niciodatasi nu exista sa nu aiba loc toate pachetele ca se suplimenteaza...Si uite-asa m-am trezit ca sun de la curier la firma de la care am comandat ..de vreo 10 ori dus intors cu numere de colet pe care curierul nu le recunoaste.
Nu m-am enervat pana nu m-a sunat un nesimtit iritat ca sun eu atata si ca "trebuie sa fie intelegere si din partea mea" sa platesc tot coletul ca vine cada mai tarziu cu o alta firma de curierat!!!???? Si ca a doua firma nu imi cere nici un ban nici pe transport....
Nimeni nu mi-a zis ca ar exista 2 pachete la firme diferite..
In final am sunat inapoi baiatul care s-a ocupat de colet si i-am zis ca eu nu mai dau nici macar un bip . In mom in care am cada si patutul in casa indiferent daca mi le aduce in 10 bucati si mi le monteaza in sufragerie eu platesc alfel nu ..sa rezove ei intre ei.

Scuze pt povestea lunga dar trebuia sa ma descarc!
Site-ul e urmatorul :

http://www.bebecarucior.ro/

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Multumim pentru carucioare!

19+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Irina, eram curioasa daca de la tine a vrut sa primeasca ceva, pt. ca eu am fost la morfo de trim 1 si nu a vrut nimic. Am crezut ca doar din cauza ca mai era o colega cu ea care tot in Anglia studiase, in cabinet si nu a vrut sa primeasca din cauza asta. Si eu sunt programata in aprilie pt. eco de trim 2.
In legatura cu bebe, daca nu ai mai resimtit dureri dupa, nu are ce sa nu fie bine. Poate el era cu capul pe o zona sensibila a ta si faptul ca a apasat a intensificat durerea. Referitor la sexul copilului, mie la eco de trim. 1 mi-a pus intreabarea daca sa se pronunte sau nu, fara sa o intrebam si ne-a spus ca 50 si ceva% este baietel. Cred ca mai are si ea momente si momente...
Oricum, baietelul sa fie sanatos! Acum trebuie sa va ganditi la nume

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Multumesc fetele abea astept sa ii treaca ca nu imi place deloc de el asa morocanos si somnorila .
Ele si al meu a avut o ciuperca de piele prin septembrie si tocmai la sf lu decembrie ia trecut. La fel ii facea sotu baie la 2 zile cu Imaverol si inca un sampon nu mai stiu cum se numea. II cadea blana se scarpina f rau si facea rani unde ii cadea blana. Nu i-am mai dat boabe si usor usor si-a revenit. I-am facut numai ciorba.
La 3 ma duc la doc vin cu vesti dupa.

20+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Dana, te asteptam cu vesti bune de la doctor!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

hello fetele,

cate carucioare!! multumim, paula
bubulina, foarte frumoasa burtica si a ta, paula! ai pus poza si nu ne-ai spus :)
irina, felicitari pt putza!

dana, imi pare rau pt catelusul tau, dar lasa ca se face el bine!

cat despre icre, eu mai mananc din cand in cand, daca sunt proaspete nu cred ca fac rau. si de toxo, nu cred ca o sa fac de la o felie de icre..

17+ , mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

diana, ce sa zic, nu ma mai mira nimic..relaxeaza-te si lasa-i pe ei sa rezolve problema!!

oxana, unde esti, mai stii ce ziceam ieri ca am luat 3 kg? aka de la 55 la 58? azi aveam 60!!!!!!!!!

17+ , mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Delia asa am patit si eu ..la 17 aveam 56,300 kg (2 kg in plus) si apoi bruc in sapt 18.. 58,400 kg si de atunci nu ma mai opresc
Sunt pur si simplu puseuri de crestere . Inseamna ca o sa vezi de acum burtica cum dospeste de la o sapt la alta . E perfect normal sa incepi sa cresti de acum. Sa faci poze sa vezi cum creste ca e tare fain si te bucri de fiecare kg castigat cand sti pt cine se pune si vezi cu ochii tai cum creste!

21+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput